Svaki HOROSKOPSKI znak ima posebnu BOJU AURE: Ako je pravilno ISKORISTITE, doneće vam LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC!

Vesti 21.05.2022 18:38 0

Svaki horoskopski znak ima auru i njegova boja je ono što određuje osobu kakva jeste i kakva ćete biti. Dakle, proverite koja je boja vaše aure

Svaki HOROSKOPSKI znak ima posebnu BOJU AURE: Ako je pravilno ISKORISTITE, doneće vam LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC!

Shutterstock

Svaki horoskopski znak ima auru koja je moć u vama koja otkriva u različitim oblicima energije koja sve izlazi iz sedam čakri vašeg duha. U svakom trenutku u vašem životu, aura menja svoju boju u zavisnosti od toga kako se vaša energija oseća. Sada, ove boje označavaju kako mislite, osećate i sanjate. Iako se boja često menja, svaki horoskopski znak pokazuje trajnu boju koja se zasniva na vašoj ličnosti. zato je neophodno da svaki znak unese u svoj dom i oplemeni radni prostor predmetima i amajlijama u pomenutim bojama. 

Dakle, saznajte koja je boja vaše aure na osnovu vašeg horoskopskog znaka:

OVAN - Crvena

Crvena označava moćnu energiju koja je strastvena i kreativna. Međutim, Ovnova crvena aura takođe vrišti od besa i intenzivne strasti, što je sve što njegova ličnost označava.

BIK - Tamno zelena

Pa, nije teško pretpostaviti da će se taj prirodoljubivi i duboko saosećajni znak pokazati u tamnoj zelenoj boji. Tamno zelena kao boja označava moć iscelitelja i nekoga ko ulepšava čak i najtmurnije dane.

BLIZANCI - Narandžasta

Aura Blizanaca je nešto što vas odmah privlači. Boja označava neku vrstu žeđi koja želi da se istakne. 

RAK - Roze

Rakovi su izuzetno emotivna bića, tako da ružičasta jer njihova aura označava nežnost, ljubav i brigu. Međutim, može biti i malo seksualne prirode.

LAV - Žuta 

Žuta kao boja je napravljena da se ističe i to je nešto što odmah razveseli dečiju sobu. Sveža je i puna optimistične energije.

DEVICA - Tirkizna

Device su veoma intelektualne i uticajne. One takođe smiruju sve koji su u njihovoj blizini i tako organizovani da biste voleli da oni rešavaju sve probleme.

VAGA - Plava

Aura Vage je plava što označava smirenost i poverenje. Baš kao i plavo more, ono vraća veru i istovremeno pokazuje moć.

ŠKORPIJA - Indigo

Škorpije su misteriozne, kao i boja njihove aure. Indigo označava intenzivne emocije, mudrost, osetljivost i intuiciju.

STRELAC - Crvena

Strelčevima je potrebna strast u životu i upravo to označava boja njihove aure. Međutim, to je i boja ljubavi, tako da ako tražite ljubav od Strelca, nikada nećete biti razočarani.

Pročitajte još: Da li ste među njima? Najgore svekrve rođene su u ovim znacima

JARAC - Smeđa

Jarac je kao zemlja - stabilan i prijateljski nastrojen. Boja njihove aure takođe ukazuje na činjenicu da ako se malo potrudite Jarcu, oni će vam lako pomoći da izrastete u raskošno drvo.

VODOLIJA - LJubičasta

Baš kao i boja, Vodolije označavaju kraljevstvo i duhovnost sa malo luksuzne ambicije. Iako su sve pozitivne, često mogu biti misteriozne i ćudljive.

RIBE - Svetlo roze

Ribe su pune ljubavi i energije, ali baš kao i roze boja, često mogu biti slabe u poređenju sa drugima, a istovremeno pokazuju nezrelost.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading