Za njih će se NOVAC lepiti kao od šale: Za ova ČETIRI horoskopska znaka nikad nije bio POVOLJNIJI finansijski period

Vesti 21.05.2022 15:15 0

Veoma povoljan period za 4 znaka, naročito do 29. maja.

novac

Shutterstock

Pred nama je nedelja puna obrta, jer Marsa prelazi iz Riba u Ovna, gde će se pridružiti Jupiteru, pa će promeniti i finansijsko stanje horoskopskih znakova.

S druge strane retrogradni Merkur je na snazi, pa nas upozorava da se nasedamo olako na obećanja raznih osoba, naročito u vezi novca.

Znakovi koji će imati novac do 29. maja su Ovnovi, Vage, Lavovi i Ribe.

Ovan

Planeta akcije Marsa ulazi u vaš znak, pa će vam se svaka inicijativa isplatiti. Venera u prvom polju ukazuje da vaša finansijsko stanje zavisi isključivo od vas. Novac će se u narednim danima bukvalno lepiti za vas.

Vaga

Mars u Ovnu doprinosi da ostvarite novo poslovno partnerstvo. To može da bude izazov i uz komplikacije ali i da vam donese novac. Moguća je saradnja sa Ovnovima.

Lav

Jeste da je Merkur retrogradan ali ćete uz mučenje uspeti da naplatite neki novac koji vam se duguje. Sunce u Blizancima pruža vam snažnu podršku prijatelja. Moguće je da ostvarite neko svoje nadanje i to u narednim danima.

Ribe

Puno drugo polje ukazuje da imate priliku da zaradite novac sa više strana. To podrazumeva da će pare da pristižu iz više izvora, a odličan je period da zahtevate povišicu.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading