Ovi HOROSKOPSKI znakovi KRIJU svoje PRAVO lice: Za neke je OČIGLDNO, a na neke NIKADA ne biste POMISLILI!

Vesti 20.05.2022 14:31 0

Stvarnost možda nije uvek onakva kakvom se čini

Ovi HOROSKOPSKI znakovi KRIJU svoje PRAVO lice: Za neke je OČIGLDNO, a na neke NIKADA ne biste POMISLILI!

Shutterstock

Dakle, od Riba do Bika, ova četiri horoskopska znaka se ponašaju uvek pristojno i ne pokazuju svoje pravo lice.

Riba

Zbog načina na koji Ribe govore, njihove misli često deluju kao prava misterija. Društvene su i simpatične pa izgledaju kao da vas mnogo vole. Ali njihova sposobnost lažiranja i „veštačke” učtivosti dovodi u pitanje iskrenost njihovog ponašanja, tako da uvek ostaje pitanje da li glume. Njima je zapravo veoma teško ugoditi i izuzetno su izbirljive.

Devica

Uvek besprekorna, Devica teži da bude na vrhu društvene lestvice. Umeju da vešto ubede sve oko sebe da rade šta one žele jer ponekad umeju da manipulišu. Zbog njihove tajnosti nije uvek jasno koji su motivi Device. Često se ponašaju tako da izgledaju ljubazno, umesto da pokažu svoja prava osećanja, prenosi Pinkvila.


Jarac

Možete se osloniti na Jarca i biti sigurni da će on uvek razlikovati dobro od lošeg, međutim, kada su poniženi i povređeni, često zloupotrebljavaju svoje znanje o ljudskoj prirodi da bi tražili osvetu. Oni su prijatelji koji će vam reći lepe stvari u lice, ali nemojte misliti da vam neće zabiti nož u leđa ako treba da vam se oduže za nešto što ste uradili što im je nanelo nepravdu.


Bik

Ovaj znak je izuzetno svestan kako se ophodi prema drugima. Kako je Bik izuzetno ljubazan, radije bi prikrio svoje mišljenje nego da nekoga pošteno povredi. Zbog toga je prilično teško proceniti kakvo mišljenje imaju o nekome. Njihove prave namere i osećanja često ostaju skriveni.

BONUS VIDEO


 

 


 
Komentari (0)
Loading