TRI znaka treba da prihvate energiju RETRO MERKURA, sve će im ići od ruke: Jedan DATUM u MAJU je ključan, slede SUDBINSKI preokreti

Vesti 19.05.2022 11:40 0

Pred nama su dva važna datuma koja treba da zapamtite

TRI znaka treba da prihvate energiju RETRO MERKURA, sve će im ići od ruke: Jedan DATUM u MAJU je ključan, slede SUDBINSKI preokreti

Shutterstock

Maj je veoma moćan astrološki mesec jer smo imali pomračenje krvavog Meseca u Škorpiji, Merkur je krenuo retrogradno, a Jupiter ušao u Ovna. Datum, 22. maj je ključan za mnoge znakove, a evo i zašto.

Merkur u Blizancima u sesktilu sa Jupiterom u Ovnu

Široki pogledi na život i odlične veštine donošenja odluka omogućavaju vam da jasno zamislite željeni put koji predstoji tog 19. maja.

Pozitivno razmišljanje povezano sa ovim tranzitom je još jedan razlog zašto je gledanje unapred idealno u ovom trenutku. Dobre komunikacijske veštine i otvoreno samoizražavanje čine druženje bogatim i ispunjenim. Sklapanje prijateljstva postaje lakše jer vas drugi smatraju pristupačnijim i prijateljski nastrojenim.

Takođe možete računati na diplomatiju i takt u komunikaciji i odnosima. Lako usvajanje ideja i-dobra koncentracija znače da možete učiti ili polagati ispite sa manje stresa nego inače. Znakovi kao što su Blizanci, Vodolije i Vage mogu da iskriste ovaj pozitivan period.

Čak i ako niste student, povećana radoznalost favorizuje čitanje o vašoj omiljenoj temi. Planiranje ili odlazak na odmor ili drugu avanturu je poželjnije sa obe ove planete koje imaju vlast nad putovanjima, a sekstilni aspekt osigurava da sve prođe dobro.

Mars u znaku Riba u sesktilu sa Plutionom u znaku Jarca

Ovo je tranzit, 22. maja, za rešavanje teških projekata koji su se ranije činili preteškim za postizanje rešenja. Neće biti odlaganja i možete sa lakoćom ostati fokusirani, pišu astrousluge.com

Nešto duboko u vama pokreće vas na način na koji niste zamišljali. Ova energija je odlična za preuzimanje vođstva i ostavljanje snažnog utiska na druge oko vas. Snažno ćete projektovati svoju fizičku i seksualnu aktivnost i izgledaćete najatraktivnije u ovom stanju.

Vaša seksualna energija je provokativna sa nagoveštajem misterije ili opasnosti, ali nije dovoljno opasna da uhvati vaš plen. Podsetimo, prošlo je pomračenje Meseca u Škorpiji, a sada sledi sudbisnki preokret.

Vaš partner će možda imati problema da održi korak sa vašom fizičkom izdržljivošću i možda ćete morati malo da se smirite jer ćete biti više nego hiperaktivni. Možete snažno projektovati sebe u duhovnoj ili psihičkoj areni.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading