frizer
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

OVAN

Žene rođene u znaku ovna vole frizure koje izražavaju njihovo samopouzdanje, energičnu i pustolovnu ličnost. Ove dame su uvek u pokretu, pa im treba frizura s kojom nema previše posla. Uzimajući u obzir sve stavke, za njih je onda idealna kratka piksi frizura – posebna i laka za održavanje.

BIK

Kada žene u znaku bika pronađu frizuru koju vole, verne su joj. Primer frizure koja im sjajno pristaje je slojeviti lob s razdeljkom na stranu. Kada lob nije oštro i ravnim ošišan, onda u potpunosti odgovara toploj osobnosti ovog horoskopskog znaka.

BLIZANCI

Blizanci su živahni, uzbudljivi, vole raznolikost i za njih su najbolji odabir razigrane frizure, pogotovo one kratke i asimetrične. Veliki plus ovakvih frizura jest to da sjajno izgledaju bez obzira kako se stilizuje, tj. bez obzira na to da li su ravne, lagano talasaste ili kovrdžave.

RAK

Svi vodeni znakovi, pa tako i rakovi, vole ženstvene frizure. Velike, mekane i romantične kovrdže sjajno reprezentuju ljubav i toplinu koju žene rakovi nose u sebi.

LAV

Lavice bez problema pokazuju svoju „grivu“ i stvorene su za hrabre, senzualne i neustrašive frizure. Upečatljive i neukrotive kovrdže stoje im fantastično, bez obzira na to da li imaju dugačku ili kratku kosu.

DEVICA

Pedantne device obožavaju lepo očešljane talase u kosi. Zahvaljujući takvoj frizuri, uvek izgledaju prirodno, elegantno i sofisticirano.

VAGA

Vage vole balans, harmoniju i simetriju u svim aspektima svog života, pa tako i kada je u pitanju kosa. Umesto komplikovanih frizura pre će odabrati jednostavnu ravnu, oštro podšišanu kosu.

ŠKORPION

Dame Škorpioni uživaju u frizurama koje naglašavaju njihovu snagu, moć i senzualnost. To često postižu hrabrim kratkim frizurama.

STRELAC

Ženama rođenima u znaku strelca najbolje odgovaraju razigrane i lagano razbarušene frizure koje pristaju njihovoj veseloj ličnosti.

JARAC

Žene jarčevi u svakoj situaciji žele da izgledaju profesionalno i sređeno. Najčešće se odlučuju za ozbiljne frizure poput dugih postepeno ošišanih talasa, pedantno očešljanih.

VODOLIJA

Žene rođene u ovom znaku imaju luckastu ličnost i vole da se zabavljaju, pa im odgovaraju manje ozbiljne frizure. Spremne su na eksperimentisanje, pa im sjajno stoje slojevite frizure sa šiškama i laganim kovrdžama.

RIBA

Dugi talasi i nežne razbarušene kovrdže – nema boljeg znaka od riba za ovu nežnu i romantičnu frizuru.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
hurrmem

25.05.2022 17:41

Izgleda da minje lazna i frizura 🤣 kao i ponasanje 🦋