Najpedantniji horoskopski znak: Sedam stvari koje morate da znate o Devici
Foto: Shutterstock

Ukoliko vam je Devica prijatelj, rođak ili partner, ovih 7 stvari treba da znate o ovom horoskopskom znaku:

1. Device su majstori u potiskivanju emociju. Deluju hladno, a u stvari su jako osetljive. Često nećete ni znati šta zaista misle i osećaju sve dok ne “eksplodiraju”.

2. Previše se daje drugima, pa zaboravlja da brine za sebe. Potrudite se da i vi brinete malo o njoj. Ugađajte joj kad god vam se pruži prilika.

3. Veoma cene iskrenost, zato nemojte ni pokušavati da je obmanete. Ona mrzi laži, i sposobna je da prepozna lažljivce. Od nje ništa nećete moći da sakrijete.

4. Devica je zaljubljenik u rad. Nema većeg radoholičara od nje. Veoma su vredne i ulažu maksimalan trud na poslu. Takođe, izrazito cene red. Nereda se užasavaju.

5. Veoma je kritična i prema sebi i prema drugima. Sebi nameće visoke standarde. Podržite je, istaknite i njene dobre strane. Pomozite joj da sebe sagleda u lepšem svetlu.

6. Iako deluju hladno, device umeju da budu veoma strastvene. Kada se osete sigurnije kraj vas, upoznaćete njihovu strastvenu stranu. One se daju maksimalno i u ljubavi i u seksu.

7. Nemojte nikada misliti da ste je osvojili i da ne morate više da se trudite oko nje. Device cene obostrani trud u vezi. Ako shvate da samo one ulažu u vezu, napustiće vas. Tada će biti kasno za kajanje, jer one kad odluče da je kraj, onda je definitivno kraj.

Komentari (0)

Loading