Svako ima nešto što mu leži: Evo koji posao najviše odgovara horoskopskim znakovima?
Foto: Shutterstock

OVAN

Oni su otvoreni, samouvereni i poprilično impulsivni, a to znači da vole da preuzimaju inicijativu. Poznato je da Ovnovi ne vole mirovanje, pa im odgovaraju zanimanja iz sektora politike, građevine ili obrazovanja.

BIK

Na njih se uvek možete osloniti, iskreni su i praktični. Dobro im leži timski rad i strastveno pristupaju poslu gde sarađuju sa mnogo ljudi. Pronalaze se u finansijama, uređenju interijera, medicinskim poslovima, inženjeringu, advokaturi, marketingu ili PR-u.

BLIZANCI

Pripadnici ovog horoskopskog znaka traže profesiju koja će ih držati motivisanima. Njima ni dva radna dana ne bi trebala da budu ista, pa upravo monotonija može da bude razlog da su oni nezadovoljni svojim zanimanjima. Većina Blizanaca izjavila je da radi u sektoru umetnosti, dizajna, arhitekture, prodaje i medicine.

RAK

Oni su nežni, maštoviti i zaštitnički nastrojeni. Vole da štite one do kojih im je najviše stalo. Takođe vole da kuvaju i održavaju snažne odnose s ljudima. Dobro se snalaze u području zakona, psihologije, edukacije ili medicine. Uglavnom rade u politici, oglašavanju, visokom obrazovanju, prevozu i vojsci.

LAV

Niko nema potrebu za moći i titulom kao Lavovi. Pouzdani su, optimisti, harizmatični i zabavni. Lako osvajaju šarmom. Politika, umetnost, dizajn, arhitektura, inženjering, zabava i obrazovanje im odlično leže.

DEVICA

Metodične i marljive Device poznate su kao odlični radnici. Imaju oko za detalje i proveriće baš svaku sitnicu, a same sebi su najbolji šefovi. Vole poslove koji zahtevaju tačnost, istraživanja i perfekcionizam. Za njih je savršen posao filmske montaže, pisanje, prodaja ili priprema hrane.

VAGA

Vrlo su društvene, pa im je potrebna interakcija s ljudima kako bi ostvarile uspešnu karijeru. Odgovara im pozicija na kojoj neće raditi same nego sa partnerom. Jako su kooperativne i uspešne u ostvarivanju kompromisa jer više od svega poštuju pravdu. Većina Vaga se pronašla u poslovima vezanim za politiku, socijalni rad ili sprovođenje zakona.

ŠKORPIJA

Analitične, intuitivne i domišljate Škorpije privlači sve što je misteriozno ili abnormalno. Dobro se snalaze u političkim, ali i detektivskim vodama. Odlični su istraživači u potrazi za istinom i uglavnom se bave poslovima pravne službe, inženjerstvom, naukom i obrazovanjem.

STRELAC

Vole duhovnost i etiku, a odlikuje ih velika pozitivnost. Ljubitelji su putovanja i zadovoljiće se poslom koji im daje dovoljno slobode. Filmska montaža, pisanje, marketing i odnosi s javnošću idealna su zanimanja za Strelce.

JARAC

Jarci žive na Zemlji, doslovno i figurativno, pa nikad ne gube glavu. Podjednako su dobri šefovi i radnici. Najviše Jaraca radi u području umetnosti, dizajna, arhitekture i pripremi hrane.

VODOLIJA

Poznati su kao nekonvencionalni ljudi ispred svog vremena, često su naučnici. Nezavisni su, ali i duboko povezani s ljudima. Imaju prirodan dar za razumevanje novih tehnologija, a to se odražava na njihove umove. Njihovo područje je astronomija, fotografija, avijatičarstvo i informatika. Vodolije pripadaju promenjivim znakovima, pa često menjaju posao.

RIBE

Ribe su naosetljiviji znak zodijaka, pa često vole da se predstavljaju kao mučenici. Jako su skloni empatiji i često stavljaju tuđe potrebe ispred svojih. Zato im odgovaraju zanimanja iz područja zdravstva i socijalnog rada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading