NAJPRECIZNIJI HOROSKOP ZA JUN 2022. GODINE Evo ko će napuniti džepove, a kome će sreća okrenuti leđa
Foto: Shutterstock

OVAN

Početak juna obeležiće napeti razgovori sa partnerom, reč će biti o greškama iz prošlosti koje vi teško priznajete i nećete se tako lako izviniti partneru. Pokušajte da nađete kompromis i vratite na miran način partnera u sadašnji trenutak, uz obećanje da ćete stvoriti lepšu budućnost. Druga polovina meseca biće mirna, posebno će biti lepa slobodnim Ovnovima koji mogu očekivati ulazak u vezu sa osobom koja često putuje.

Dobro ste isplanirali finansije i u proteklom periodu naučili važnu lekciju i na nešto teži način uspeli da se iskontrolišete i izbegnete ishitrene kupovine. Zauzeti će želeti da ugode partneru i razmišljaće o poklonima. Poslovna situacija je stabilna tokom juna meseca, ne očekuju vas veće promene. Istina je da ovo nije najbolji mesec za promenu posla, radije se strpite na trenutnoj poslovnoj poziciji i posvetite se privatnom životu i hobijima.

Vaša koža je osetljiva, mogući su osipi i alergije.

BIK

Jun mesec mnogim Bikovima donosi ključne momente u odnosu sa voljenom osobom, pre svega romantične trenutke u dvoje koji će vas povezati i učvrstiti vaš odnos. Možda ste planirali veridbu, ukoliko jeste sada je pravi trenutak. Slobodni Bikovi uživaju u vremenu provedenom sa prijateljima, osećate se dobro u svojoj koži i zračite optimizmom. Privućićete mnogobrojne udvarače, ali trenutno niste fokusirani na ulazak u ozbiljnu vezu.

Očekujete nove projekte ali oni kasne, čitava poslovna situacija stvara nemir u vama koji prenosite na poslovne saradnike. Pokušajte da ostanete smireni, u drugoj polovini juna retrogradni hod planeta će prestati i iznenada ćete se susresti sa novim projektima- posla će biti preko glave. Finansijska situacija je dobra, ne očekuju vas veliki prilivi ali ni odlivi novca.

Prijaće vam mentalne vežbe i meditacija, opustiće vas i dati vam inspiraciju za nove projekte.

BLIZANCI

Blizanci ulaze u svoj mesec potpuno rasterećeni, sa nekom vrstom suptilnog mira i poverenja u partnera koje su mukotrpno gradili mesecima u nazad. Ipak, miran period očekuje vas samo u prve tri nedelje meseca već na kraju juna vama će dosaditi svakodnevnica i tragaćete za novim idejama i hobijima. Slobodne Blizance ne očekuju veće promene na polju ljubavi, usmerićete energiju na sebe i lični razvoj i napredak. Možete se iznenaditi kada shvatite da prijatelj kog dugo poznajete gaji senzualne emocije prema vama.

U proteklim mesecima ste bili fokusirani na privatan život i niste imali volje za nove poslovne projekte. Moraćete da se pokrenete tokom juna, nadređeni neće tolerisati vašu melanholiju. Pokušajte da ostanete disciplinovani i u dobrom odnosu sa kolegama, kako bi prosperirali na poslu. Očekuju vas novi kursevi, prihvatite usavršavanje ovo iskustvo će razbiti jednoličnost i vi ćete dolaziti raspoloženi na posao.

Izbegavajte alkohol, i ako su rođendani u toku!

NAJPRECIZNIJI HOROSKOP ZA JUN 2022. GODINE Evo ko će napuniti džepove, a kome će sreća okrenuti leđa

Foto: Pexels

 

RAK

Teško prihvate promene a pred vašom vezom su izazovi koje ne možete da izbegnete. Pokušajte da razumete partnera, da mu budete podrška i da kroz težak period koji vas može zadesiti tokom juna prođete složno. Slobodne Rakove očekuju opušteni trenuci sa porodicom, bićete fokusirani na rođake i želećete da im ugodite i provedete što više vremena u njihovom društvu. Moguća su kraća putovanja sa jednim od rođaka, jun je rezervisan za uživanje.

Vi ste trenutno fokusirani na nove poslovne projekte i želite da dostignete svoje ciljeve, međutim pokušajte da pronađete balans kako vam posao ne bi oduzeo celokupnu energiju. Ukoliko je potrebno, potražite pomoć od svojih kolega i budite spremni na kompromise. Očekuje vas ponuda za kraće poslovno putovanje sredinom juna, imaćete priliku da se povežete sa zanimljivim poslovnim saradnicima iz inostranstva.

Dobro se osećate.

LAV

Jun je opuštajući mesec za većinu Lavova, trudićete se da provedete što više vremena sa partnerom i da stvorite lepe uspomene. Nećete razmišljati o problemima iz prošlosti, sada je pravi trenutak da usmerite pažnju na sebe, odmorite se i skupite snagu za ostvarivanje novih ciljeva. Slobodni Lavovi takođe će uživati u početku leta, opuštati se sa prijateljima i biti raspoloženi za upoznavanje novih ljudi.

Na poslovnom planu vas očekuju izazovi, imate utisak da različiti poslovni projekti izmiču iz vaših ruku. To je daleko od realnosti, morate se usresrediti i stvoriti dobru komunikaciju sa saradnicima jer je nemoguće da sve ispratite sami. Finansijska situacija je stabilna, imaćete finansijsku podršku partnera ukoliko želite da investirate novac u renoviranje kuće  ili u automobil.

Krećite se, vašem telu nedostaje fizičke aktivnosti.

DEVICA

Nakon mirnog perioda tokom kog ste napunili baterije, imaćete snage i volje da se susretnete sa različitim izazovima i pokrenućete i partnera da se bori za vašu vezu, brak i da stvorite bolje uslove za život. Celokupan jun obeležiće pozitivna atmosfera, borićete se za sebe bilo da ste slobodni ili u vezi i braku. Maštaćete o dalekim putovanjima i godišnjem odmoru, pokušajte da isplanirate kraći put sa voljenom osobom.

Tokom juna očekuje vas stabilna finansijska ali i poslovna situacija, nema razloga za unutrašnji nemir koji osećate. Vi strepite od nepredviđenih aktivnosti, kako bi ste se oslobodili nervoze do detalja isplanirate svoje radne zadatke iz nedelje u nedelju. Posebno je opušten sam kraj juna, kada vas može očekivati i povišica. Bićete zadovoljni postignutim poslovnim uspesima!

Provodite više vremena napolju, prijaće vam svež vazduh.

NAJPRECIZNIJI HOROSKOP ZA JUN 2022. GODINE Evo ko će napuniti džepove, a kome će sreća okrenuti leđa

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Možda ste u proteklim mesecima osećali nesigurnost na emotivnom planu i preispitivali odnos sa partnerom. Jun je pravo vreme da otvoreno porazgovarate i približite se jedno drugom, stvorite zajedničke ciljeve kako bi ojačali ljubavni odnos. Slobodne Vage će upoznati izuzetno zanimljuvi osobu koja voli da putuje, moguće je i zajedničko vikend putovanje. Imaćete osećaj kao da ste u bajci!

Napeti astrološki aspekti u prvoj nedelji juna mogu uticati na vaše poslovne planove, možete zaboraviti i izgubiti važnu papirologiju što će izazvati raspravu sa nadređenima. Nemojte dopustiti da vas zbog jedne greške shvate neozibiljno. Dobro se organizujte i najpre poštujte sami sebe, pričajte o sebi u najboljem svetlu i istaknite svoje poslovne kvalitete. Sredinom meseca očekuje vas nešto veći finansijski dobitak.

Vežbe disanja ali i lagana šetnja po prirodi pomoćiće vam da se opustite.

ŠKORPIJA

Škorpije u ljubavnom odnosu nastavljaju da se ponašaju po starom, ponavljaju naučene obrasce koji guše partnera. Pokušajte da se opustite i da pronađete kompromis, prve dve nedelje juna izbegavajte svađe i pokušajte da budete podrška partnera, preko ste mu potrebni. Slobodni pripadnici znaka posvetiće se izlascima i svom zapostavljenom, društvenom životu. Možete ući u neobaveznu vezu sa mističnom i duhovitom osobom.

Fokusirani ste na privatan život, u prethodnom periodu ste ostvarili veliki broj ciljeva i zadovoljni ste poslovnom situacijom. U skladu sa tim, jun će biti miran mesec za većinu Škorpija doneće vam pozitivnu atmosferu u kolektivu i uspećete da izbegnete naporne sastanke i radne zadatke prepustićete kolegama- smatrate da ste uradili dovoljno. Finansijska situacija je bez većih promena.

Dobro se osećate.

STRELAC

Prethodne nedelje pod uticajem Retrogradnog Merkura napravile su pometnju u ljubavnom životu Strelčeva. Slobodni Strelčevi su razmišljali o pomirenju sa osobom iz prošlosti, ali ova ideja polako može izbledeti početkom juna. Strelčevi u vezi i braku moraju da dokažu partneru svoju vernost i posvećenost, postavite nove ciljeve pred vaš odnos kako bi napredovali zajedno i uživali u ljubavi.

Fokusirani ste na privatan život i tako će ostati sve do poslednje nedelje juna, kada vas očekuju novi poslovni projekti. Savetujemo vam da u prvim nedeljama meseca odmorite koliko je to moguće i skupite snagu za projekte koji će uneti veliku količinu stresa u kolektiv. Finansijska situacija je dobra, većina Strelčeva trošiće novac na putovanja ili će rezervisati aranžman za sam kraj leta.

Dobro se osećate.

NAJPRECIZNIJI HOROSKOP ZA JUN 2022. GODINE Evo ko će napuniti džepove, a kome će sreća okrenuti leđa

Foto: profimedija

 

JARAC

Vi ulazite rasterećeni u jun, ukoliko do sada niste putovali pružiće vam se prilika da se odmorite u prvoj nedelji meseca. Iskoristite svaki slobodan trenutak za odmor i uživanje pored voljene osobe. Slobodne očekuje udvaranje zauzete osobe, smatraćete uvredom ovakvo ponašanje ali će osoba biti uporna, što vas može dovesti do konflikta. Stavite do znanja ljudima oko sebe svoje stavove, kako bi vas poštovali.

Sve do sredine maja nećete osećati tenziju na poslu, susrešćete se sa lagodnom i prijatnom atmosferom koja će vam odgovarati. Druga polovina meseca donosi vam prepirke sa kolegama, imate osećaj broje vaše radne zadatke i mere sate koje ste proveli na poslu. Otvoreno porazgovarajte i stavite im do znanja da niko nije savršen i da je važno da pre svega budete kolegijalni kako bi firma bila uspešna.

Mogući su bolovi u vratu i kičmi, masaža vam može biti od koristi.

 VODOLIJA

Jun je mesec od akcije, mesec u kom ćete biti sigurni u sebe i koketirati svakodnevno. Imate osećaj kao da ste se probudili iz dugog zimskog sna i ovo je prilika da započnete ozbiljnu vezu. Zauzete Vodolije mogu očekivati prosidbu od strane partnera i generalno ozvaničenje veze, dok osobe u braku očekuju romantični trenuci sa voljenom osobom koja će se truditi da vam ugodi na sve načine.

Vaša pozitivna energija osećaće se i na poslu, podstaćićete poslovne saradnike da se trude i da daju maksimun u novim poslovnim projektima. Nadređeni će primetiti vaš entuzijazam, potrudite se da ga zadržite i da zapišete svoje ideje kako bi ih realizovali i u narednim mesecima. Finansijska situacija je bez većih promena tokom juna.

Obavite preventivne preglede!

 RIBE

Niste sigurni šta možete da očekujete od voljene osobe, malo pričate o sebi i partner ne može da vas razume. Jun će početi napeto, očekuju vas manje svađe sa partnerom- pokušajte da se smirite i objasnite do detalja kako se osećate. Slobodne Ribe očekuju lepi trenuci sa prijateljima, izlazićete i zabavljati se iz nedelje u nedelju.

Niste sigurni da li je pravo vreme za menjanje posla, ukoliko želite pošaljite CV u prvoj nedelji juna. Krajem meseca mnoge Ribe mogu očekivati pozitivan odgovor i ostvariti svoje ciljeve, ali i poboljšati finansijsko stanje. Ukoliko vam se pruži opcija za usavršavanje, prihvatite je jun je mesec kao stvoren za poslovni razvoj i napredak!

Nema većih promena na zdravstvenom planu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

18.05.2022 18:22

Moze da bude neobavezna veza,bas mi je sve jedno!Kad ti zatreba ono mozes da se javis.Ovako vise nema zene za zajednicki zivot.Onda cemo ovako,kad bices geil samo narvati ok.🙋‍♂️😜