One su NAJSTRASTVENIJE dame HOROSKOPA: Astrolozi tvrde da SU tempirane BOMBE, prljave su ima SNOVI, ai i misli na JAVI!

Vesti 17.05.2022 22:58 1

One su najveće zavodnice u Zodijaku

One su NAJSTRASTVENIJE dame HOROSKOPA: Astrolozi tvrde da SU tempirane BOMBE, prljave su ima SNOVI, ai i misli na JAVI!

Shutterstock

Škorpija

Škorpija je najatraktivniji znak u Zodijaku. Osobe rođene u ovom znaku svoje najintimnije tajne otkrivaju samo svojim najbližima. Ali kad zapalite strasti u Škorpiji, trebalo bi da proverite da li možete da izdržite! Škorpija nije vatreni znak, već vodeni, ali ovo ne treba da vas iznenađuje jer nikada ne znate da li ćete potonuti ili plivati u strastvenim Škorpijinim vodama.

Lav

Lavovi su strastveni u vezama. Oni žele da imaju sve najbolje, pa čak i njihov partner mora biti najbolji. Vole da se osećaju važno i učiniće sve ukoliko nekog žele u svojoj blizini. Pojedinci rođeni u znaku Lava vole sa velikom strašću i entuzijazmom i stalno žele više. Oni su topli i iskreni, ali kada je reč o njihovim potrebama mogu postati dominantni i zahtevni. Ako volite osobu rođenu u znaku Lava, ona vas stavlja u podređeni položaj u svakom trenutku. Većina Lavova su veliki avanturisti. Ako želite da zadržite osobu rođenu u znaku Lava, dozvolite mu da preuzme vodeću ulogu, tako nećete biti razočarani.

Ovan

Strastvena, impulsivna, buntovna, slobodoumna, entuzijastična, odvažna, samouverena, nesputana, živahna, zabavna, tvrdoglava, temperamentna, prkosna – sve je to žena Ovan. Neustrašivi i prirodni je vođa, rođena da bude na čelu, zbog čega ovan i jest prvi znak zodijaka – svojom energijom, harizmom i dinamičnošću u stanju je da pokrene ostalih 11 znakova.

Strelac

Žene Strelčevi pune su životne radosti. Vladaju velikim seksualnim moćima i bujnom erotskom fantazijom. Verne su, mada zbog komunikativnosti i radoznalosti mogu postati žrtvom iskušenja. Seks je za njih spektakl, a vole ga koliko i Škorpije. 

Komentari (1)
Loading
SKORPION - AUSTRIA
18.05.2022 05:36

Zena Ovan je bolja od zene Skorpije 👍🙋‍♂️🦂.