TEK IH ČEKA NAJGORE Tri znaka horoskopa doživeće snažne udarce i nevolje do kraja 2022. godine
Foto: Shutterstock

Ostatak godine će obeležiti brojni preokreti i turbulencije. Neki će u ovome videti priliku za uspeh, dok će se neki poprilično namučiti da odgovore na sve izazove. Tri znaka spadaju u ovu drugu grupu, njima će biti najteže, navodi turski astrolog Murat Kojun.

Lav

Za Lavove će predstojeći meseci biti puni iznenađenja. Moraće da budu pažljiviji u odnosima sa ljudima koje vole, kao i da se potrude da sačuvaju brak. Svaki odnos mora da evoluira, što će biti njihov zadatak u 2022. Sve što su želeli vezano za karijeru se menja, postaviće nove ciljeve. Nisu isključene ni druge ponude za posao, pa čak ni promena profesije.

Devica

Device će biti u prilici da konačno razmrse složene porodične odnose i okrenu novi list. Ovo nije nešto što žele, i zbog čega će dosta patiti, ali gledano na duže staze će biti dobro za njih. Čeka ih period velikih promena za sve predstavnike ovog znaka koji će morati dosta da se prilagođavaju, a što im nikako neće prijati. Astrolog savetuje da „spuste loptu“ i prihvate sve što im sudbina donosi. U protivnom će samo pogoršati situaciju.

Škorpija

Škorpije će biti stavljene na test kad je reč o porodici. Ovo se ne odnosi samo na užu familiju i partnera, već i bližu rodbinu. Moguće su promene u braku, sve zavisi od toga da li će biti spremni za kompromis ili će ponovo „udarati glavom o zid“. 2022. će ih naučiti da poboljšaju komunikaciju sa drugima kroz brojne izazove ali i probleme na poslu. Trebalo bi da povedu računa o zdravlju.

Komentari (0)

Loading