ALO NEDELJNI HOROSKOP Nesporazumi i svađe za Bikove, Lavove čekaju frustracije i apatija u ljubavi, ni Škorpija neće proći bez haosa u vezi
Foto: Pexels

OVAN

Posao

Ulazite u period u kojem će vaša očekivanja na polju posla krenuti na neki način početi da rastu. Pred  vama je period u kojem ćete biti vredni, aktivni i posvećeni svojim svakodnevnim obavezama. Moguće je da u svojoj glavi kujete neke velike planove i da želite da požurite sa njihovom realizacijom. Ipak, sudbinski vam se nisu još uvek sve kockice složile, pa je iz tog razloga važno da budete spremni da pokažete i malo strpljenja. Sasvim je uredu to što u planu imate da pravite velike poslovne poteze, ali treba da budete svesni toga da je za prave rezultate potrebno malo više vremena nego što očekujete. Stoga, ne donosie nagle odluke, potrebna je detaljna realizacija planova, pre no što započnete bilo kakve poslove. Uvek nalazite prava rešenja, pretpostavljeni se mogu uvek osloniti na vas.

Ljubav

Pred vama je period u kojem ćete imati potrebu da ponekad malo pritiskate partnera. Moguće je da vi priželjkujete određene promene u vašoj vezi i da iz tog razloga partner stiče utisak da postajete na neki način preterano dominantni ili čak i naredbodavni u nekim situacijama. Važno je da budete spremni da malo spustite gard i da pokažete partneru razumevanje i fleksibilnost. Nemaju svi ljudi isti, vojnički tempo kao i vi. Nekima je potreban odmor i vreme za razmišljanje. Ako partneru budete pružili dovoljno slobode, možete da očekujete da će vam odnos poboljšati. Važno je da i vi budete spremni da menjate sebe. Ako se slobodni, moguće je novo poznanstvo negde u blizini vašeg radnog mesta. Već duže vreme razmenjujete poglede, sada će vam se pružiti prilika da se odnos konačno i pokrene. Budite otvoreni i prirodni.

Zdravlje

Na polju zdravlja vam je tokom ove nedelje naglašena osetljivost. Moguć je pad imuniteta, pa je jako važno da se dovoljno čuvate. Ako od ranije imate neke tegobe one bi sada mogle da vam se vrate ili uvećaju, pa je važno da idete na redovne lekarske kontrole. Vi ste jaki, vitalni, samouvereni i svojom snagom možete da prevaziđete sve one probleme koji vas muče. Važno je da se maksimalno potrudite da budete odgovorni prema sebi. Nekada možete da budete skloni da svoje zdravlje stavljate na drugo mesto, ali to sada ne biste trebali da radite. Povećajte unos vitamina. Potrudite se da negujete svoje telo. Radite na stvaranju zdravijih navika i uspećete da dođete do toga da se osećate mnogo bolje. Obavezno unosite veću količinu vode, kako bi ste oporavili organizam od dehidratacije. Budite odgovorniji prema sebi.

 

Savet

Samo ono što se nikad počne, nikad se i ne završi.

BIK

Posao

Tokom naredne faze posao može da vam bude na drugom mestu. Nastupa vam " sušni " period u kojem možete da budete malo usporeni ili na neki način lenji. Moguće je da i sam poslovni tempo sada od vas ne zahteva neki preterano veliki angažman, pa vam je iz tog razloga i veoma lako da izađete na kraj sa minimalnim obavezama koje imate. Naredni period je povoljan da rešite poslovne probleme od ranije ili da se pozabavite nekim pitanjima vezanim za inostranstvo. Generalno vas očekuje mirna faza u kojoj neće biti stresa i tenzije. Imaćete vremena da mirno isplanirate sledeće poteze, da izanalizirate projekte. Imate vreme na pretek. Trudite se da vam se ne potkradu bilo kakve greške. Povoljan je period i za godišnji odmor, obzirom na to da sada nećete propustiti bilo kakva bitna dešavanja na poslu.

Ljubav

Može da se kaže da će vam ove nedelje ljubav biti apsolutni prioritet. Pred vama je period koji vam donosi važna dešavanja sa emotivnim partnerom. Možete da očekujete da će vaš odnos da se pokrene na bolje. Jedno prema drugome ste iskreniji, odnos vam postaje emotivniji, dublji i sve ukupno na neki način značajniji. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni i vašom komunikacijom kao i odnosom generalno. Bićete otvoreniji i mnogo fleksibilniji, jer znate šta sve možete da očekujete jedno od drugog. Povoljan je period za ulazak u novu vezu ukoliko ste slobodni. Pronaćićete osobu koja vas inspiriše i koja u vama budi veoma jaka i duboka osećanja kao i strast kakvu do sada niste osetili. Moguće je da negde unutar sebe predosećate da je vaša ljubavna priča jaka i iskrena i da ste našli svoju srodnu dušu!

Zdravlje

Na polju zdravlja tokom ove nedelje možete da imate manje probleme. Pred vama je period koji može da vam donese tegobe zbog niskog pritiska i malaksalosti. Takvo stanje vam stvara osećaj umora, pospanosti. Važno je da se tokom ovog perioda na neki način posvetite pronalaženju balansa između aktivnosti i odmora. Neće vam prijati da se forsirate i da idete na sve stran,e ali vam isto tako u narednom periodu neće odgovarati ni da samo spavate i odmarate. Ključ uspeha je u pronalaženju ravnoteže koja će vam biti jako važna. Stoga se povinujte trenutnim potrebama, osećanjima, pođite za svojim instiktom. Naredni period može da vam donese i manje probleme sa zdravljem kada je u pitanju urinarni trakt. Pogotovo vam bubrezi mogu biti osetljiva tačka pa se potrudite da idete na redovne kontrole kod lekara.

Savet

Razmisli o onome što govoriš, čak i kada ćutiš.

ALO NEDELJNI HOROSKOP Nesporazumi i svađe za Bikove, Lavove čekaju frustracije i apatija u ljubavi, ni Škorpija neće proći bez haosa u vezi

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

Posao

Naredni period vam na polju posla može biti prilično haotičan. Očekuje vas faza u kojoj možete da budete skloni donošenju naglih odluka kao i skloni preterivanju kada je u pitanju posao. Moguće je da ćete imati i neke svađe u bliskom okruženju sa saradnicima, ali i sa onima koji su na položaju ispod vas. U svakom slučaju nije vam baš povoljan period i često možete da osetite da ste pod pritiskom i tenzijom. Čuvajte svoje ideje i ne iznosite ih pred već problematičnim saradnicima. Verujte, prisvojiće ih i predstaviti ih kao svoje. Međutim, ako planirate bilo kakvu promenu radnog mesta, onda vam je ova nedelja povoljna i donosi vam priliku da budete sasvim iskreno zadovoljni. Preusmerite se na svoje prioritete u narednom periodu. Sledite svoje zamisli i planove i ne dozvolite da vas neko poremeti.

Ljubav

Moguće je da ćete na neki način biti skloni da gubite razum kada je reč o emocijama. Naredni period vam donosi često reagovanje u afektu ili iz razdražljivosti, uzbuđenja. Moguće je da vam trenutno logičko razmišljanje i kalkulacija nisu jača strana i da iz tog razloga možete da budete skloni pogrešnim odlukama u ljubavi. Ako je vaša veza sa voljenom osobom zapala u monotoniju, dajte vašem odnosu vremena da se razvije na neki način nemojte odmah u afektu da raskidate, jer bi kasnije mogli da se pokajete zbog takve odluke. Ako ste slobodni, naredni period vam je otežan za nova poznanstva. Moguće je da niste dovoljno sigurni u sebe i da zato sada teško ostvarujete nove kontakte. Doći ćete do zaključka da bespotrebno potcenjujete sebe i da su vam neophodne promene, jer ništa ne možete izgubiti, a dobićete mnogo toga.

Zdravlje

Na polju zdravlja va sočekuje period u kojem ćete biti skloni novim tegobama. Važno je da vodite više računa o sebi kako bi izbegli moguće komplikacije na ovom polju. U narednom periodu vas očekuje oslabljenost sistema organa za varenje, pa je važno da vodite računa o vašoj ishrani. Maksimalno izbegavajte svu hranu koja bi mogla da utiče na povišen šećer, holesterol i tome sl., kao što je brza hrana, grickalice, ali i gazirana i alkoholna pića, cigareta i bilo kakvih toksina u svoj organizam. Takođe, treba i da se potrudite da budete redovniji u unosu tečnosti - vode. Jako je važno da budete spremni i da se distancirate od stresnog okruženja, jer nervoza takođe jako loše može da vam utiče na zdravlje. Pokušajte da se relaksirate u prirodi, plivanjem na bazenu, ali i druženjem sa osobama koje vam prijaju.

Savet

Samo nas Bog može čuvati od neprijateljstva prijatelja.

RAK

Posao

Moguće je da ste se na neki način nadali da će da vas posluži faktor sreće, ali ova nedelja vam može biti ipak malo teža na polju posla nego što to očekujete. Vreme je da se pozabavite ozbiljnijim poteškoćama koje ste u prošlosti imali, a koje su možda iza vas ostale nerešene. Nije dobar momenat da sve odluke donosite samostalno u narednom periodu biste trebali i da povedete računa o tome da budete malo više uključeni u timski rad. Ako primetite kod sebe da osećate neki vid zavisti ili sujete, zapitajte se dobro iz kog razloga zavidite drugoj osobi i možete li promeniti nešto kod sebe kako bi postigli lični uspeh, a ne da gledate tuđi. Svakako da vaši saradnici mogu da osete vašu promenu raspoloženja. Potrudite se da budete maksimalno skoncentrisani na poslovima koje obavljate i da nastojite da vam ništa ne promakne.

Ljubav

Na ljubavnom polju vas očekuje interesantna nedelja. Pred vama je dosta novih dešavanja, moguće je da ćete imati i neke neočekivane promene. Ako ste u vezi odnos sa voljenom osobom može da vam bude donekle buran i nestabilan, pa je važno da poradite na svom pristupu u komunikaciji sa njom. Očekuje vas period koji može da vam donese probleme sa ljubomorom, nepoverenjem, sujetom. Važno je da se ipak okrenete pozitivnim stvarima koje nosi vaša veza i da na taj način poradite na odnosu sa partnerom. Ako promenite ugao gledanja iz negativnog u pozitivni i vaš odnos može značajno da se popravi. Potrebno je da se postavite u kožu partnera, da pokušate da opravdate njegove postupke, da nastojite da nešto promenite kod sebe. Ukoliko ste slobodni, do kraja ove nedelje vas očekuje zanimljiva prilika za poznanstvo koje veoma lako može da vas dovede do nove emotivne veze.

Zdravlje

Nezgodan period vam je aktuelan ove nedelje, pa na polju zdravlja možete da budete skloni brojnim tegobama. U narednom periodu vam osetljive tačke mogu biti vezane za srce, krvne sudove, povišen pritisak kao i za probleme sa glavom, vidom, očima. Ipak, najviše vam je krvotok i cirkulacija naglašen kao slaba tačka, pa je jako važno da sa vašim lekarom porazgovarate iskreno o svemu što vas muči, kako bi se našao adekvatan tretman koji vam odgovara. Ne zanemarujte simptome, dajte jasnu sliku lekaru, kako bi vam dao odgovarajuću terapiju. U narednom peridu možete biti skloni tome da vam opadne imunitet, da se osećate loše, pa se potrudite da izdvojite više vremena za sebe kako bi ipak mogli da dovedete svoje zdravlje u red i da se bolje osećate. Nemojte da zanemarujete svoje potrebe i kada ste umorni, odmarajte se. Izbegavajte naprezanje i stres.

Savet

Skrati želje, pa ćeš produžiti život.

ALO NEDELJNI HOROSKOP Nesporazumi i svađe za Bikove, Lavove čekaju frustracije i apatija u ljubavi, ni Škorpija neće proći bez haosa u vezi

Foto: profimedija

 

LAV

Posao

Na polju posla u narednom periodu možete da postanete skloni donošenju veoma ishitrenih odluka, pa je važno da na vreme povedete računa o tome. Moguće je da ćete dosta grešiti. Iz najbolje namere i ambicije koju imate, možete da osetite da je vreme za promene iako zapravo nije tako. Dosta toga vam sada može izgledati drugačije nego što zapravo jeste, tako da bi za vas u narednom periodu svakako bilo najbolje da se držite po strani i da ne donosite konačan sud o bilo čemu. Sačekajte da se loši aspekti stišaju. Ukoliko insistirate na brzom rešenju i odlukama, pokušajte da se posavetujete sa osobama u koje imate puno poverenje št se tiče njihove prakse i iskustva. Moguće da su to starije osobe, spremne da vas saslušaju. Ako se bavite privatnim poslom, sada nastupa malo povoljniji period za vaše polje finansija.

Ljubav

Očekuje vas faza koja vam na ljubavnom polju može doneti neke probleme. Svakako da je poželjno da ih izbegnete u širokom luku, kako ne biste upali u nevolje, koje vam sada nisu potrebne. Moguće je da imate želju da se dokažete na neki način pred partnerom, a kada u tome ne uspete, dolazi vam neki vid frustracije. Vama je zapravo u ljubavi potrebna sigurnost, vreme je da stvari sagledate iz malo drugačijeg ugla i da shvatite da nema ni potrebe da se konstantno dokazujete sebi ili drugima. Nije uvek vreme za aplauz. Što se tiče bračnih voda, u vašem ljubavnom gnezdu može biti problema sa ljubomorom i nepoverenjem, pa se potrudite da ipak sa voljenom osobom neke stvari otvorenije razjasnite. Ako ste slobodni, očekuje vas period u kojem ćete imati šanse za novo poznanstvo. Moguća je nova prilika za ljubav.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas period u kojem ćete biti skloni novim tegobama. Naredna faza vam nije povoljna za zdravlje, pa vam se preporučuje da se na vreme posavetujete sa vašim lekarom, ako vas bilo šta muči. Odmah stručnjacima recite sve što vas muči i nemojte da izbegavate davanje nalaza ili redovne lekarske kontrole. Pred vama je period u kojem će vam osetljive tačke biti vezane za bešiku, bubrege, urinarni trakt, ali isto tako možete da budete skloni i tegobama sa glavom, očima, moguće su migrene i problemi sa vidom. Vreme je da proverite svoju dioptriju. O ishrani takođe treba da vodite više računa, jer će vam povrh svega biti osetljiv i stomak. Izbacite masnu, začinjenu hranu, jer može doći do porasta holesterola. Vodite više računa o svom zdravlju. Više aktivnosti bi vam prijalo.

Savet

Prvo voće i prva ljubav su najbolji.

DEVICA

Posao

Potrudite se da smanjite tenziju kada je u pitanju posao. Užurbani ste i imate utisak da ste na neki način pritisnuti sa svih strana, ali iz situacije u kojoj se nalazite izlaz možete da nađete i lakše nego što mislite. Nemojte previše da slušate druge, slušajte sebe i sopstvenu intuiciju. Povoljna vam je ova nedelja za poslovne pregovore, dogovore, kraća putovanja kao i za mogućnost da na polju posla menjate neke sitnice koje vam ne odgovaraju. Maksimalno se potrudte da budete racionalni i ne dopustite sebi da na poslovnom polju bilo kakve odluke donosite u afektu. Važno je da uvek budete staloženi i promišljeni, ali i da imate uvek rezervni plan koji možete da plasirate, ukoliko vam stvari krenu naopako. Važno je da budete staloženi, a dilemu možete lako rešiti ukoliko se posavetujete sa osobama sa iskustvom.

Ljubav

Kada su u pitanju osećanja, moguće je da ste prilično nesigurni. Vaš nedostatak samopouzdanja je trenutno jedina kočnica koja vam stoji na putu ljubavne sreće. Odnos sa partnerom može da bude bolji, ako budete više verovali i cenili sebe. Možete da osvojite osobu koja vam se dopada ako  napravite prvi korak ka njoj. Samo je potrebno da imate hrabrosti da to i uradite. Zbog ličnih nesigurnosti koje osećate, možete da imate probleme u ljubavi, ali jednom kada se budete oslobodili tih kočnica i strahova uvidećete da sve može da bude i bolje nego što ste zamišljali. Naravno, bićete sumnjičavi i nesigurni pri prvom koraku, ali  ćete vrlo brzo steći poverenje i sigurnost u sebe. Ako imate partnera, vreme je da sa njim komunicirate iskreno o svemu što vas brine. Uvek ostavite prostora za humor u vašem odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje

Tokom ove nedelje ne biste trebali da imate veće probleme na polju zdravlja. Očekuje vas period u kojem ćete seosećati generalno dobro. Moguće su manje smetnje ukoliko ste podložni alergijskim reakcijama od ranije. U tom slučaju možete da budete skloni tegobama, pa je važno da vodite računa i da izbegavate faktore rizika na ovom polju. Važno je da tokom ove nedelje nađete dovoljno vremena za rekreaciju. Prijaće vam da se krećete i da boravite na svežem vazduhu. Pred vama je period koji može da vam donese manje probleme i sa želucem ili manje tegobe vezane za žuč, pa ako ste već pre ovakve poteškoće imali sada je trenutak da se pozabavite rešenjima na ovom polju. Oko svega se detaljnije posavetujte sa vašim lekarom. Najgori izbor bi bio da zanemarite simptome i zanemarite tegobe, a one se mogu vratiti u daleko invazivnijem stanju.

Savet

Prvi pad može svako doživeti, drugi onaj koji je zaboravan, a treći - samo budala.

ALO NEDELJNI HOROSKOP Nesporazumi i svađe za Bikove, Lavove čekaju frustracije i apatija u ljubavi, ni Škorpija neće proći bez haosa u vezi

Foto: Pixbay

 

VAGA

Posao

Očekuje  vas perod koji vam na polju posla može doneti priliku za poboljšanje zarade. Imate povoljne okolnosti oko sebe i sve ukazuje na to da biste svojim angažovanjem, zalaganjem i poslovnim idejama, mogli da ostvarite neki napredak na ovim poljima. Sudbina vam je naklonjena i sve ukazuje na to da ćete imati priliku da na poslovnom polju ostvarite željeni pomak. Važno je da budete dovoljno aktivni, da ne budete lenji kao i da se potrudite da prepoznate pravi trenutak da reagujete i da menjate svoje odluke. Možete da očekujete da ćete biti uspešni u poslovno - finansijskoj sferi, pogotovo ako budete težili odlukama koje vode ka stabilnosti. Imaćete podršku saradnika, koji su svesni toga da nikada ne donosite prenagljene odluke i da ste uvek bili krajnje racionalni. Nepogrešivi ste u procenama poslovne sigurnosti.

Ljubav

Na polju ljubavi vas očekuje period koji može da vam donese manje promene u odnosu sa voljenom osobom. Moguće je da vi osećate da postoje neke tajne u vašem odnosu i da vam se to ne dopada. Vreme je da i vi budete otvoreniji prema partneru i da ne skrivate svoja osećanja. Moguće je da nekada šaljete pomešane signale i kada niste toga baš sasvim svesni. Ukoliko ste sigurni da sa partnerom želite ozbiljnu i stabilnu vezu, vreme je da mu to i stavite do znanja. Moguća je i manja ljubomora i posesivnost koje vas opsedaju s vremena na vreme. Trudite se da ne budete bezrazložno ljubomorni, kako ne biste pormetili ovaj odnos. Ako ste slobodni, naredni period vam je povoljan za zaljubljivanje, za nova poznanstva i za promene na polju ljubavi. Budite slobodniji u komunikaciji sa suprotnim polom i pokažite da ste spremni za promene.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje tokom ove nedelje možete biti osetljiviji i donekle podložni manjim tegobama i problemima. Na vreme se posavetujte sa vašim lekarom, ako vas bilo šta muči. Potrudite se da unosite dovoljno vitamina i da odmarate kako biste jačali svoj imunitet. više unošenje vode u organizam nije na odmet. Važno je da vodite računa o mogućim bolovima u grlu. Vratni predeo vam je generalno osetljiv, pa možete sada da budete podložni i tegobama koje su vezane za štitnu žlezdu. Idite na redovne lekarske kontrole i trudite se da radite na stvaranju zdravijih navika na ovom polju. Posećujte redovno i vašeg stomatologa, jer ovaj period može da vam bude i malo problematičan kada je u pitanju zdravlje zuba i desni. Inače ste po tom pitanju prilično nemarni, a i sami znate da je zdravlje zuba i odraz naše kulture.

Savet

Pre nego što obećaš – promisli, a kad obećaš, ispuni.

ŠKORPIJA

Posao

Tokom ove nedelje ćete imati utisak da ne možete baš lako da ostvarite sve promene koje ste na poslovnom polju imali u planu, koje ste naumili. Moguće je da vas dosta toga na neki način opterećuje i da vam nije lako da donesete konačne odluke. Sanjate velike snove, imate velike ambicije, ali vam nije uvek lako da na ovom polju ostvarite sve ono što želite, pogotovo jer vam spoljnja ograničenja mogu biti otežavajući faktor. Vreme je da se maksimalno potrudite da pre svega budete smireni i da kroz tu svoju smirenost, pokažete i spremnost da sačekate prave poslovne prilike koje vam mogu doneti napredovanje. Nije trenutak da se zalećete. Isplanirajte i predvidite moguća iznenađenja i neprijatnosti, kako biste se na vreme pripremili na poteškoće. Nađite i alternativno rešenje, kako biste sebe obezbedili.

Ljubav

Na polju ljubavi vam je naglašena faza kada možete da budete prilično osetljivi. Velike su šanse da ćete imati neke probleme u odnosu sa voljenom osobom. Vi ste sada skloni ljubomori, nekim strahovima i nesigurnostima koje unosite u vašu vezu i onda kada za tim nema baš realne potrebe. Moguće je da ćete često osećati kako vas dosta dosta ograničava i kako odnos sa partnerom ne može da napreduje. Kada vas uhvati neraspoloženje i kada se osetite na neki način slabo, ne treba da odbacujete partnera, već da sa njim iskreno razgovarate o svojim emocijama. Izbegavajte nagle reakcije u afektu koje mogu negativno da utiču na vašu vezu. Ako ste slobodni, sada možete da budete skloni nekim brzopletim odlukama. Ukoliko vam se neka osoba dopada, otvoreno joj pokažite svoje simpatije, ne ustežite se i ne kočite svoje emocije.

Zdravlje

Na polju zdravlja vam takođe ova nedelja donosi promenljivo stanje i manje poteškoće. Pred vama je period u kojem možete da imate neke manje probleme zbog pada imuniteta. Osetljivi ste i podložni i problemima sa glavoboljama, vidom, itd. Potrudite se da radite na tome da razvijete zdravije navike i da se svom zdravlju više posvetite. Vreme je da budete spremni da pokažete inicijativu ka dobrim promenama u vašem životu. To podrazumeva i da je vreme da menjate svoju ishranu, navike, treba da pokažete da ste spremniji i da se više posvetite svojim potrebama, da više odmarate kao i da se držite podalje od stresa i stresnih okolnosti. Možete da očekujete da ćete ostvariti poboljšanje zdravlja, ako se budete više posvetili sebi. Ukoliko sami ne pokažete inicijativu ka većoj aktivnosti, kako biste održali kondiciju, učlanite se u neku teretanu.

Savet

Ništa čoveka ne razbesni toliko kao istina.

ALO NEDELJNI HOROSKOP Nesporazumi i svađe za Bikove, Lavove čekaju frustracije i apatija u ljubavi, ni Škorpija neće proći bez haosa u vezi

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

Posao

Tokom ove nedelje vas očekuje period u kojem možete da imate manje probleme sa koncentracijom. Povedite računa o poslovnim odlukama koje budete donosili tokom ove nedelje, jer ćete biti naglašeno skloni nekim pogrešnim procenama. Ako vas poslovni saradnici ili poslovni partner opomenu da reagujete iracionalno u nekim situacijama - pokušajte da razmotrite tu kritiku, jer sada lako može da se desi da jednostavno reagujete impulsivno i da neke situacije pogrešno procenite. Ne odbacujte upozorenja zbog svog ega ili pomisli da je njhovo upozorenje samo puka zavist i ljubomora. agledajte situaciju iz drugog ugla i pokušajte da budete što racionalniji. Potrudite se da date sve od sebe kako bi na poslovnom polju zadržali neki vid stabilnosti i izbegavajte bilo kakve veće rizike na ovom polju. To se naročito odnosi na ulaganje finansija.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, osećate da vam je potreban iskren razgovor sa partnerom. Ovo je nedelja koja može da vam donese rešenje za neki problem, koji vas je duže vreme mučio u emotivnoj vezi. Maksimalno se potrudite da budete otvoreni prema voljenoj osobi. Pokažite joj svoje najdublje potrebe i želje. Nemate razloga da bilo šta skrivate, osoba sa kojom ste treba da vas voli zbog toga kakvi ste zaista. Nema više prostora za glumu u emotivnoj vezi sada sve na neki način među vama može da ispliva na videlo. Ako ste slobodni, moguće je da ćete maštati o nekoj osobi koja je daleko od vas ili ćete imati neku platonsku ljubav. Pred vama je period u kojem je neophodno da se pozabavite više svojim unutrašnjim svetom kako bi emocije usaglasili. Posvetite se svojim željama i prepustite im se, kako se kasnije ne biste kajali.

Zdravlje

Na polju zdravlja možete da očekujete period u kojem će vam prijati nešto mirniji tempo. Vreme je da se više pozabavite svojim zdravljem. Odmarajte se i izbegavajte bilo kakvo naprezanje na ovom polju. Potrudite se maksimalno da poštujete pravila zdravog života i izbegavajte bilo kakve rizike na ovom polju. Moguće je da ćete se u narednom periodu osećati kao da ste na neki način malaksali ili bez energije, imaćete utisak da vam je potreban odmor i da ste se u prethodnom periodu opteretili. Vi imate puno unutrašnje snage, pa od svega možete da se oporavite važno je samo da budete spremni da zastanete kada primetite da je došlo do preopterećenja vašeg sistema. Svako ima pravo na odmor, pa i vi! Umete da se preforsirate, precenite, sada se svesni da jedini spas možete potražiti na nekoj destinaciji koja vas može samo opustiti.

Savet

Ništa nema onaj kome ništa nije dovoljno.

JARAC

Posao

U narednom periodu vas na polju posla očekuje dosta bolje stanje. Možete da se nadate pozitivnoj nedelji tokom koje ćete imati priliku da predahnete od velikog broja obaveza. Moguće je da ćete uspeti da rešite neke probleme, koji su vam od ranije stajali nad glavom. Nema sada kod vas novih stresova ili promena na ovom polju. Generalno je dobra faza da ostvarite svoje ciljeve i da se zadovoljno osvrnete na sve ono što je iza vas. Takođe, možete da očekujete i da ćete imati poboljšanje odnosa sa saradnicima, koji će vam na neki način pokazati da su na vašoj strani u narednom periodu.Imaćete njihovu podršku u svakom budućem projektu. Pružiće vam i odgovarajući savet, pa ćete vrlo brzo doći do zaključka da jako dobro funkcionišete kao tim. Posvetite se svom poslu i imaćete pozitivne rezultate.

Ljubav

Na emotivnom planu vas očekuje period koji može da vam donese manje promene. Moguće je da ćete sa voljenom osobom uspeti da ostvarite prijateljski i stabilan odnos i da ćete biti zadovoljni zbog toga. Vi ste često ponosni i teško vam je da otvoreno pokažete svoja osećanja, ali u narednoj fazi ćete imati priliku da se oslobodite starih strahova i kočnica i da se posvetite ostvarenju pozitivnijih promena u odnosu sa voljenom osobom. Da biste ljubav primili potrebno je i da je pružite, sve je u prirodi dvosmeran proces pa i emotivne veze isto tako funkcionišu. Ako ste slobodni, povoljan je period da upoznate nonšalantnu i simpatičnu osobu, koja će vam veoma prijati i sa kojom ćete poželeti emotivnu vezu. Posvetite joj se u potpunosti, otkrijte svoje najdublje misli, imajte sigurnosti i poverenja u sebe!

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati takođe pozitivno stanje. Ne biste trebali da očekujete veće brige. Ovaj period vam je dobar da se posvetite društvenim aktivnostima, da budete u pokretu, da izlazite i da sa drugim ljudima stvarate pozitivne kontakte. Osećate se dobro i zadovoljno u svojoj koži i samim tim ste srećni i ispunjeni. Sada nemate naglašene bilo kakve slabe tačke. Ukoliko ste u prošlosti imali neke smetnje, one će vam se sada stabilizovati i osetićete se daleko bolje. Generalno vas očekuje period u kojem vam dolazi neka vaša nova snaga i pozitivne promene koje će vam biti veoma značajne. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice, svakako treba da se posavetujete sa stručnjacima. Otvoreno razgovarajte o svojim strahovima ili sumnjama, jer jedino na taj način možete doći do rešenja.

Savet

Nikoga tako malo ne poznajemo kao samog sebe.

VODOLIJA

Posao

Važan vam je period za posao sada naglašen. Moguće je da ćete na neki način sada morati da dokažete svoju posvećenost poslu i da se generalno izborite za poziciju koju smatrate da vam  pripada. Naredna faza vam na poslovnom polju donosi neke promene i previranja, pa je jako važno da budete fokusirani na svoje ciljeve. Nemojte sada da mešate osećanja i posao, ostavite po strani sve i maksimalno se potrudite da se posvetite ostvarenju svojih ambicija. Ako se u narednom periodu budete postavili onako kako treba, imaćete priliku za napredovanje. Potrudite se da ne gubite fokus i da budete maksimalno posvećeni svojim prioritetima. Ukoliko imate neke potrebe za razgovor sa pretpostavljenima, ne okolišajte, jer su vam zvezde sada naklonjene. Naročito ako vam zamisli već neko vreme borave u glavi.

Ljubav

Na ljubavnom planu vas očekuje period u kojem možete da imate na neki način problematičan odnos sa voljenom osobom. Među vama sada može da vlada neka tiha netrpeljivost ili zameranje zbog nekih problema koje ste jedno sa drugim imali u prošlosti. Upravo prećutkivanje i ne iznošenje nezadovoljstva svakako su se negativno odrazili na vaš odnos. Vreme je da se suočite sa istinom. Ako niste srećni i zadovoljni u vašoj vezi, možda je vreme da razmislite o prekidu. Ako partner i vi jedno drugome nanosite više bola nego ljubavi, onda je vreme da se polako pozdravite. Vama teško padaju promene i moguće je da sada imate strah od njih, ali se vidi da niste zadovoljni u svojoj koži. Ako ste slobodni, mguće je novo poznanstvo koje će doneti fatalnu privlačnost između vas i te osobe koja vam se pojavljuje.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem možete da budete skloni manjim smetnjama. Povedite računa o svojoj kičmi i leđima, jer su vam sada to najslabije tačke. Koštani sistem generalno može da vam bude problematičan u narednom periodu, pa je važno da o tome vodite maksimalno računa. Idite na masaže, tretmane, terapije, koje su vam važne da biste uspeli da sačuvate dobro stanje svojih leđa i kičme. Takođe se potrudite da redovno radite vežbe za leđa. Posavetujte se sa vašim lekarom ili fizioterapeutom oko toga na koji način možete sebi da olakšate. Naravno, treba i da se pridržavate tih svakodnevnih vežbi, mada niste osoba koja ože biti previše ažurna u tome. Znajući sebe, odlazak u neku vežbaonicu bi vam bio neophodan. Naredni period može da vam donese i manje sklonosti ka urinarnim infekcijama, pa o tome treba dodatni da povedete računa.

Savet

Neznanje je bolest, srećom nije zarazna.

RIBE

Posao

Očekuje vas period koji može da vam donese neke brige na polju finansija i posla. Moguće je da stvari ne idu sasvim onako kako ste očekivali i da se iz tog razloga vi osećate na neki način nesigurno. Pred vama je period u kojem ćete imati realizaciju nekog poslovnog dogovora iz prošlosti, koji će za vas biti veoma značajan, pa treba da se maksimalno posvetite i okrenete ka tome. Moguća je neka pomoć iz inostranstva ili dobre vesti, koje ćete na tom polju imati. Posvetite se svojim obavezama i potrudite se da ni u teškim vremenima ne gubite pozitivan stav. Očekuje vas i neki važan razgovor ili neka vest u vezi posla uskoro. Pripremite se za njega, kako biste ostavili pozitivan utisak. Raspitajte se na vreme za posao za koji ste zainteresovani, jer vaša upućenost u poslove firme, može takođe pozitivno delovati na poslodavca.

Ljubav

Na emotivnom polju sada možete da budete prilično opušteni. Prema voljenoj osobi ste velikodušni, iskreni i uživate u spontanom odnosu. Imate utisak da ste našli osobu pored koje možete da dobijate i dovoljno emocija, ali i da imate dovoljno slobode koja vam je neophodna kako biste bili zaista zadovoljni. Sledi vam faza u kojoj nećete pokazivati interesovanje ka pokretanju ozbiljnije veze ili braka jednostavno vam sada prija da sve bude na neki način neobavezno i nekonvencionalno. Ipak, nemojte u tome preterivati, pratite i osluškujte svog partnera, jer on nema vremena za gubljenje i ozbiljno razmatra zajedničku budućnost. Ako ste slobodni, imaćete više različitih prilika za flert i nova poznanstva. Moguće je da odmah nekako ostavljate utisak kao da niste raspoloženi za ozbiljnu vezu i da zato neke simpatije možete i odbiti od sebe.

Zdravlje

Na polju zdravlja vam sledi nedelja koja će biti prilično povoljna za vas. Ne očekuju vas veći problemi i promene na ovom polju. Možete da očekujete povoljan period  za kraća putovanja ili za to da se posvetite sebi, svojim potrebama, ali i rekreaciji, relaksaciji. Povoljan je period da sebi date malo oduška, da se opustite i da jednostavno ne mislite na bilo kakva operećenja. Na polju zdravlja vam stanje ide na bolje i generalno imate puno energije u sebi. Možete u svaki novi dan da uđete sa radošću. Očekuje vas faza u kojoj će sudbina biti maksimalno na vašoj strani, a polje zdravlja bi trebalo da vam bude bez bilo kakvih smetnji. Radite na ostvarenju unutrašnjeg balansa i zadovoljni ste u svojoj koži. Boravite više u prirodi, ali i u društvu bliskih prijatelja pored kojih se osećate opušteno.

Savet

Ne vraćaj se da glođeš kost koju si već odbacio.                                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading