Jače je od njih: Ova tri horoskopska znaka previše misle i stvaraju filmove u svojoj glavi
Foto: Shutterstock

Blizanci

Blizanci imaju stalne bubice koje zuje u njihovoj glavi i ne dozvoljavaju im da ostanu na odluci koju su doneli. Dvostruka priroda njihovog horoskopskog znaka navodi ih da svaku misao obrađuju do iznemoglosti. Blizanci često imaju osećaj da će ih misli izludeti, jer čak i kada naprave izbor ne prestaju da se pitaju da li je to bilo ispravno ili ne.

Rak

Čak i kada vam u životu sve ide dobro, ne prestajete da razmišljate o tome šta se može dogoditi i kako se sve može okrenuti naglavačke. Analizirate svaki detalj, zaglavljeni ste u prošlosti (obično u vašim lošim trenucima) i vaši strahovi i nesigurnosti vam ne dozvoljavaju da uživate u trenutku. Ponekad postoje mali „bljeskovi” radosti, ali generalno, zbog svog straha, oko sebe stvarate tešku stvarnost.

Jarac

Vaša potreba za redom i rasporedom ne dozvoljava vam da delujete spontano i bez razmišljanja. Želite da sve bude u redu, tako da uvek imate drugi plan na umu. Činjenica da ne delite lako svoje misli takođe negativno doprinosi vašem mentalnom zdravlju i vodi vas do preteranog razmišljanja, jer ne shvatate da postoje i drugi ljudi oko vas sa istim problemima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading