ŽENE ROĐENE U OVIM ZNACIMA Očekuje neverovatna sreća
Foto: Shutterstock

Jednoj je vladar Jupiter, planeta sreće i obilja, a drugoj Pluton, planeta misterije, tame, podsvesti.

Evo o koja 2 ženska horoskopska znaka je reč.

Škorpija

Ovaj horoskopski znak je neobično mudar, dopadljiv i ima posebnu energiju. Romantična veza sa Škorpijom je eksplozivna mešavina strasti i intelekta. Ona je seksepilna, moćna i zna šta želi! Privlače osobe do sebe, često su u centru pažnje i znaju kako da dobiju ono što žele.U duši su nežni romantičari, ali to ne demonstriraju svima.Sva njihova romansa i iskrena ljubav pripašće samo jednoj osobi, onoj koja zaista zasluži njihovo srce.

Potrebna im je osoba kojoj mogu da se otvore i koja će postati deo njihovog unutrašnjeg "ja", neko ko zadržava sopstvenu individualnost i nezavisnost. Kada pronađu ovu sreću u ljubavi,Škorpije su neverovatno srećne i čeka ih blistava budućnost.

Strelac

"Mačka koja hoda sama." Više od svega ceni slobodu i nezavisnost. Odgovorna je samo za sebe, svoje potrebe i život.Iako nije sklona flertovanju, veoma joj je teško da se odluči za ozbiljnu vezu.Idealan partner za ovaj znak biće neko ko razume njenu želju za slobodom i neće ga mučiti ljubomora ili posesivnost.

Žena Strelac ceni slobodu, uživa da ima avanture, putuje, lako se prilagođava i prihvata promene.Kada se sa njom neko poveže na dubljem nivou, shvatiće koliko je ovaj odnos dragocen.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nije bitno

14.05.2022 18:59

Da neke Škorpijonke imajo srečo,baš vole da menjajo partnere,neke čak muževe.