HOROSKOP ZA SUBOTU, 7. MAJ Vodolije čuvajte se manipulacija i spletki kolega, Rakovi očekuju vas burna i strastvena dešavanja na ljubavnom planu
Alo/Privatna arhiva

Ovan

Posao: Negativni aspekti mogu vam doneti napetost u poslovnim odnosima tokom čitavog ovog perioda. Negativna energija se može manifestovati u vidu nepopustljivih poslovnih saradnika ili loših odnosa na poslu. Ključ uspeha je u prevazilaženju različitih stavova.

Ljubav: Izazov se u tome da rešite stari problem između vas i partnera. Možete se osetiti neshvaćenim, pa će biti neophodno da otvorenim razgovorom rešite dilemu s partnerom.

Zdravlje: Odlično se osećate. Boravak na otvorenom, kao i aktivnosti koje vas prate, umnogome doprinose vašem opštem zdravstvenom stanju.

Bik

Posao: Negativan aspekt može vam doneti pogoršanje odnosa sa saradnicima, kao i sa vašim nadređenima. Situacija će zahtevati dodatno prilagođavanje. Sada nije vreme da ulazite u rizične investicije, poslove sa sumnjivim ljudima. To definitivno nije za vas!

Ljubav: Moguć je povratak neke osobe iz prošlosti koja vam je ranije mnogo značila. Postoji mogućnost da nastavite ljubavnu priču iz prošlosti. Novi početak. Uostalom, sada se dobro poznajete i vrlo dobro znate šta možete da očekujete jedno od drugog.

Zdravlje: Bol među lopaticama. Obratite se kardiologu.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 7. MAJ Vodolije čuvajte se manipulacija i spletki kolega, Rakovi očekuju vas burna i strastvena dešavanja na ljubavnom planu

Foto: Shutterstock

 

Blizanci

Posao: Mnoštvo planeta u vašem polju poslovanja najavljuje vam burnu dinamiku i dešavanja. Međutim, takodje ukazuje na to da postoje nepredvidive okolnosti, i to kako na finansijskom, tako i na planu komunikacije. Pripremite rezervni plan.

Ljubav:  Ovaj period može vam doneti nesporazume u odnosu sa partnerom. Postoji mogućnost da vaše reči budu pogrešno shvaćene. Slobodni Blizanci mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko posla. Pred vama je novo ljubavno poglavlje.

Zdravlje: Potražite mir kroz meditaciju, posvetite svoje slobodno vreme radeći na sebi.

Rak

Posao: Poslovna saradnja sa nekim saradnicima u ovom periodu može postati problematična. Postoji mogućnost da neko od vaših zaposlenih napravi krupan previd nakon čega može da usledi prekid saradnje. Rakovi koji se bave privatnim biznisom mogu postići uspeh i nadmašiti konkurenciju.

Ljubav: Burna i strastvena dešavanja na ljubavnom planu obeležavaju ovaj period. Rakovi koji su u vezi mogu da prođu kroz period nesporazuma s partnerom. Slobodni Rakovi nalaze se na pragu novog ljubavnog poglavlja.

Zdravlje: Smanjite unos alkoholnih pića. Posvetite se zdravijem načinu života.

Lav

Posao: Sve ukazuje na slabu kariku tokom ovog perioda. Moguće je zakašnjenje nekih finansijskih sredstava, koje može da doprinese zastoju u poslovanju. Biće neophodna improvizovana rešenja.

Ljubav: Veliki broj planeta u vašem polju doma i porodice donosi dešavanja na porodičnom planu. U okviru vaše porodice može da se pojavi neki stari problem koji ćete morati da rešite zajedno sa partnerom. Slobodni Lavovi mogu da započnu vezu sa osobom koja nije slobodna.

Zdravlje: Više se odmarajte. Prati vas nesanica, premor može ukazati i na pad imuniteta.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 7. MAJ Vodolije čuvajte se manipulacija i spletki kolega, Rakovi očekuju vas burna i strastvena dešavanja na ljubavnom planu

Shutterstock

 

Devica

Posao: Glavni izazov tokom ovog perioda sastoji se u tome da pronađete kompromisno rešenje u pogledu narušenih međuljudskih odnosa u okviru firme gde radite. Vaši odnosi sa nadređenim mogu biti problematični. Tu će biti neophodno prilagođavanje. Oprez u rukovanju novcem.

Ljubav: Postoji mogućnost da se u vaš život vrati osoba iz prošlosti. Do susreta može doći sasvim slučajno ili ono može uslediti preko vaših zajedničkih prijatelja. Device koje su u vezi prolaze kroz period nesporazuma s partnerom.

Zdravlje: Alergični ste na pojedine sastojke u hrani.

Vaga

Posao: Veliki broj planeta tokom ovog perioda nalazi se u vašem polju finansija. To stavlja naglasak na finansijske teme. Neophodno je da na vreme izmirite stara dugovanja kako ne biste imali komplikacije. Možete dobiti novu poslovnu ponudu. Dobro razmislite da li da je prihvatite.

Ljubav: Slobodne Vage mogu da uđu u tajnoj ljubavnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Vage koje su u vezi biće u situaciji da otvoreno porazgovaraju o nekom problemu koji već duže vreme postoji u vezi sa partnerom. Samo na taj način otklonićete veći problem.

Zdravlje: Unosite veću količinu vode.

Škorpija

Posao: Glavni izazov ovog perioda sastoje će se u tome da proširite krug saradnika. Postoji velika verovatnoća da će te uvesti neke nove elemente u poslovanju. Poslovni sastanak sa nadređenim može proteći u napetoj atmosferi. Tu će biti neophodna kompromisna rešenja.

Ljubav: Ovaj period na vas utiče tako što može da dovede do nastavka jedne ljubavne priče iz prošlosti. S druge strane neka nepravda ili stari problem ponovo može da se pojavi između vas i partnera, ali ovog puta u ekstremnom vidu.

Zdravlje: Pokrenite se u ovom prolećnom periodu, vožnja biciklom ili plivanje bi vam prijalo.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 7. MAJ Vodolije čuvajte se manipulacija i spletki kolega, Rakovi očekuju vas burna i strastvena dešavanja na ljubavnom planu

Foto: Pexels

 

Strelac

Posao: Ovaj period može vam doneti uspeh u poslovnoj saradnji sa inostranstvom. S druge strane, vaša saradnja sa nekim prijateljima može da se pokaže kao problematična. Neki vaš saradnik može promeniti uslove poslovanja, a to može da zahteva primenu rezervnog plana.

Ljubav: Ovaj vikend donosi mogućnost da se zbližite sa osobom koju već duže vreme poznajete. To može biti neko od vaših kolega sa posla ili prijatelja. Strelčevi koji su u vezi prolaze kroz period sitnih razmirica.

Zdravlje: Odlično se osećate i to se reprodukuje i na vašu okolinu.

Jarac

Posao: Vaš finansijski uspeh zavisiće od ishoda važnog poslovnog sastanka i poslovnih pregovora. Problem se sastoji u tome što možete naići na veoma teškom sagovornika koji neće želeti da odstupi od svojih uslova. Situacija će zahtevati da jedna strana popusti.

Ljubav: Glavni izazov na ljubavnom planu sastoji se u tome da prevaziđete razlike u stavovima između vas i partnera. Moguće su nesuglasice i svađe. Postoji velika mogućnost obnavljanja veze sa bivšom ljubavi.

Zdravlje: Bolovi u zglobovima, naročito su naglašeni bolovi u šakama, kao i u kolenima.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 7. MAJ Vodolije čuvajte se manipulacija i spletki kolega, Rakovi očekuju vas burna i strastvena dešavanja na ljubavnom planu

Foto: Pexels

 

Vodolija

Posao: Ovaj vikend može vam doneti iznenadno putovanje. Moguća je dilema, jer postoji mogućnost odlične poslovne ponude iz inostranstva. Međuljudski odnosi na poslu mogu biti narušeni, pa se čuvajte nekih manipulacija i spletaka od strane kolega.

Ljubav: Negativni aspekti unose napetost u vašu komunikaciju s partnerom. Vi možete biti nervozni i razdražljiviji nego inače, tako da ćete impulsivno reagovati na negativne komentare vašeg partnera. Moguće su rasprave, svađe, ishitrenost.

Zdravlje: Više se krećite, potpuno ste zanemarili vaše telo, aktivnost.

Ribe

Posao: Uspeh se sastoji u tome da okupite pouzdan tim saradnika sa kojima ćete ostvariti  poslovni cilj. Vaša saradnja sa inostranstvom proteći će veoma uspešno, ali se mogu pojaviti prepreke u vidu kašnjenja finansijskih sredstava. Međutim, sve ćete prevazići uz pomoć prijatelja.

Ljubav: Slobodne Ribe mogu da upoznaju zanimljivu osobu na nekom putovanju ili preko posla. Novo poglavlje na ljubavnom planu očekuje vas s osobom u znaku Device ili Škorpije. Ribe koje su u vezi očekuje zajedničko putovanje.

Zdravlje: Alergije, naročito izražene u ovom periodu buđenja proleća.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading