Nije im lako: Ljubavne veze ovih horoskopskih znakova uglavnom završavaju neslavno
Foto: Shutterstock

Rak

Rakovima je izuzetno teško da održe vezu i koliko god se trudili ona se uvek završi neslavno. Ne radi se o tome da oni ne žele da njihova veza uspe, nego je problem u tome što oni većinu stvari koje rade rade nepotrebno i nedovoljno dobro.

Devica

Device takođe imaju mnogo neuspelih veza, a razlog za to je što često traže savršenstvo kada su u pitanju odnosi. Jedna greška i oni odmah počinju da gube interesovanje za drugu osobu. Često ne razlikuju privlačnost od ljubavi, pa je i to jedan od razloga što ne mogu da zasnuju ozbiljnu vezu.

Bik

Bikovi, takođe, teško mogu da ostanu u dugim vezama. Iako se trude, njihov partner često na kraju očekuje mnogo više. Bez obzira na to koliko truda uložili, druga osoba nekako nikada nije u potpunosti zadovolja. Jednostavno njima ljubav ne ide od ruke.

Škorpija

Škorpije obično donose odluke o ljubavi i vezi bez mnogo razmišljanja. Već nakon nekoliko meseci oni shvataju da nešto nije u redu, pa se suočavaju sa problemima. Ponekad i sami pronalaze mane kod partnera, vide samo one loše stvari u vezi, smatraju da zaslužuju bolje. Škorpije imaju mnogo propalih veza jer su u stalnoj potrazi za savršenstvom.

Komentari (1)

Loading
hurem

14.05.2022 14:57

Sami je Bog savrsen a mi smo samo obicni prolazni smrtnici 😇