HOROSKOP ZA NEDELJU,  1. MAJ Jarac će imati  nesuglasice sa partnerom, Blizanci će biti izmanipulisani od strane kolega
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Trenutna planetarna situacija deluje upozoravajuće u pogledu rizičnih investicija i vaše poslovne saradnje. Vaše ideje u ovom periodu neće naići na dobar odziv od strane nadređenih.

Ljubav: Centralni problem na ljubavnom planu u ovom periodu predstavlja kriza poverenja. Atmosfera pomešanih osećanja tipa ljubav - mržnja može biti dominantna tokom ovog perioda.

Zdravlje: Pojačan stres.

BIK

Posao: Ključ uspeha tokom ovog perioda je u tome da usaglasite različite stavove s vašim poslovnim saradnicima.

Ljubav: Ovaj period vam donosi dosta stresa na ljubavnom planu jer postoji mogućnost različitih gledišta na bitna pitanja između vas i partnera. Situaciju ćete moći da prevaziđete samo zajedničkim dogovorom.

Zdravlje: Više se odmarajte. Previše ste angažovani.

BLIZANCI

Posao: Opasnost ovog perioda krije se u komunikaciji na poslu. Izazovni aspekti mogu vam doneti razne vidove neprijatnosti: od nerazumevanja preko manipulacija od strane kolega.

Ljubav: Slede rasprave između vas i partnera. Povod mogu da budu  i najmanje sitnice. Iza svega toga se može skrivati osećaj vašeg partnera da mu ne posvećujete dovoljno pažnje.

Zdravlje: Podložni ste virusima.

RAK

Posao: Ovaj period obeležiće poteškoće u poslovnoj saradnji sa jednim saradnikom. Ako se budete usredsredili na pouzdane saradnike, koji će rado ući u vaš tim, možete postići finansijski uspeh.

Ljubav: Ovaj period može da vam donese rasprave sa partnerom. Postoji mogućnost da o nekim veoma bitnim stvarima imate potpuno različite stavove.

Zdravlje: Pad imuniteta. Vreme je za unos vitamina.

HOROSKOP ZA NEDELJU,  1. MAJ Jarac će imati  nesuglasice sa partnerom, Blizanci će biti izmanipulisani od strane kolega

Foto: Pexels

 

LAV

Posao: Akcenat ovog perioda je na tome da se pridržavate najvažnijih poslova. U suprotnom, postoji mogućnost probijanja krajnjeg roka, kao i odlaganja u realizaciji važnog poslovnog cilja.

Ljubav: Trenutni položaj planeta mogu oživeti neki stari problem između vas i partnera. U pitanju je kriza poverenja, pa čak i ljubomora od strane partnera.

Zdravlje: Problem sa hrskavicom kolena.

DEVICA

Posao: Ovaj period vam donosi poseban izazov, koji se sastoji u tome da prevaziđete razlike u stavovima. Budite oprezni što se tiče nekih kolega, među njima postoje vaši tajni neprijatelji.

Ljubav: Ustručavate se da priđete jednoj osobi koja vam se dopada. Uskoro može doći do pravog spleta okolnosti koji će vam to omogućiti. 

Zdravlje: Anksioznost, depresija. Idite kod lekara.

VAGA

Posao: Vaš odnos sa nadređenima može krenuti silaznom putanjom i postoji velika mogućnost da se odlučite da promenite posao, uz bolje radne uslove.

Ljubav: Svojim šarmom i lepim izgledom privlačite pažnju gde god se pojavite. To može da izazove  ljubomoru kod vašeg partnera, pa su moguće ljubomorne scene. Vage koje su slobodne mogu da upoznaju zanimljivo osobu preko posla.

Zdravlje: Alergija.

ŠKORPIJA

Posao: Prilikom uticaja ovog aspekta može dosta toga nepredviđenog da se desi: od nedoslednog ponašanja poslovnog saradnika, pa sve do kašnjenja važnih uplata novca. Sve to može da uspori vaš tempo poslovanja, što vam stvara napetost, stres.

Ljubav: Između vas i partnera se nakupilo dosta nepravde. Previše ste obuzeti svojim poslovnim obavezama.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

HOROSKOP ZA NEDELJU,  1. MAJ Jarac će imati  nesuglasice sa partnerom, Blizanci će biti izmanipulisani od strane kolega

Foto: privatna arhiva

 

STRELAC

Posao: Negativna energija ovog perioda sastoji se u neuspešnoj saradnji sa nekim prijateljima i generalno u vašoj lošoj poslovnoj komunikaciji.

Ljubav: Bogat društveni život i izlasci sa nekim prijateljima doneće vam priliku da upoznate osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled. Postoji mogućnost da se vaša ljubavna avantura pretvori u nešto mnogo stabilnije.

Zdravlje: Odlično se osećate.

JARAC

Posao: Usporen tempo obavljanja poslova može obeležiti ovaj period. Vaš odnos sa jednim poslovnim saradnikom  ili sa nadređenim može postati problematičan.

Ljubav: Ovaj period može vam doneti nesuglasice sa partnerom, a to se posebno može odnositi na neka bitna pitanja koja se tiču vaše budućnosti. Postoji takođe mogućnost da uđete u vezu sa osobom koja nije slobodna.

Zdravlje: Glavobolja.

VODOLIJA

Posao: Ključ uspeha za ovaj period sastoji se u tome da pronađete kompromisno rešenje u poslovnom dogovoru sa prilično teškim saradnicima.

Ljubav: Izazov ovog perioda sastoji se u tome da se ne izolujete u svoj svet i u potpunosti otuđiti od partnera. Budite iskreni i otvoreno porazgovarajte o svim problemima koji su se u poslednje vreme pojavili.

Zdravlje: Spazam mišića.

RIBE

Posao: Probleme na poslovnom planu mogu imati one Ribe koje se bave trgovinom, prosvetom i nekretninama. Pažljivo birajte nove saradnike u ovom periodu. 

Ljubav: Atmosfera iznenađenja obeležiće ovaj period. Postoji velika mogućnost da vam jedan slučajno susret donese obnavljanje komunikacije sa bivšom ljubavi. Upravo to može da vam donese obnavljanje veze iz prošlosti.

Zdravlje: Pad imuniteta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading