IZA NJIH JE TEŽAK PERIOD Tri znaka horoskopa čeka velika sreća
Foto: Pexels

Poslednja nedelja aprila vodi nas ka pomračenju Sunca i donosi mnoge promene u kretanju planeta i fenomene, neobične astrološke aspekte - doneće mnogo izazova, ali i lepih trenutaka. Zvezde će ovoga puta, odnosno do 1. maja, biti naklonjene prema 3 horoskopska znaka, posebno na polju ljubavi. Proverite da li ste jedan od njih.

Ribe

Iza vas je težak period u kojem ste se suočavali sa brojnim ljubavnim problemima. Ova nedelja donosi opuštanje, optimizam, odlične prilike da odvojite malo vremena i da se posvetite svojoj srodnoj duši. Zajedničko vreme može doneti puno lepih trenutaka, više razumevanja, rešavanje nesuglasica. Usamljene Ribe pozovite na sastanak osobu o kojoj ste dugo razmišljali. Pokušajte da pripremite nezaboravan sastanak, u romantičnom ruhu kako biste dodatno podstakli varnice.

Bik

Ove nedelje bićete dobre volje, a ta pozitivna energija utuiče na vezu ili brak. Partner će želelti da uživa što više u vašem društvu, zračite nestvarno. U isto vreme, svog partnera ćete gledati potpuno drugim očima; primetićete koliko posebnu osobu imate kraj sebe i koliko ste srećni. Usamljeni Bikovi treba da izađu iz zone komfora, podsete se koliko vrede i zaslužuju.

Lav

Suočavali ste se sa raznim dilemama i greškam au prošlosti koje vam prave probleme u odnosima. Kada otkrijete da vas partner ili potencijalna simpatija prihvata baš takvim kakvi ste, nema potrebe za strahove, brigu, nesigurnosti. Osoba koja vas zaista voli ceni vaše vrline, ali je svesna i vaših mana i bez obzira na njih voli vas bezuslovno. Ljubav je do kraja nedelje na vašoj strani, budite zahvalni na tom daru zvezda.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading