HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 25. APRIL Škorpija i Lav finansijski profitiraju, Strelac u iskušenju da uđe u tajnu vezu, Ribe prati neraspolaženje
Foto: Pexels

OVAN

Posao: Ovaj dan može uzrokovati destabilizaciju na poslovnom planu. Može se pojaviti neki stari problem, tako da će biti neophodna primena rezervnog plana.

Ljubav: Obnavljanje veze s osobom koja vam je ranije mnogo značila može biti jedna od glavnih tema. Očekuje vas romantičan izlazak. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko prijatelja. 

Zdravlje: Glavobolja, ali zbog premora.

BIK

Posao: U oblasti platnog prometa možete osvariti uspešne poduhvate na finansijskom planu. Dobit kroz investicije i mudro upravljanje novcem, definitivno će obeležiti ovaj period.

Ljubav: Slučajan susret s osobom koju ste nedavno upoznali može se pretvoriti u nešto mnogo više od onoga što ste prvobitno očekivali. Očekuju vas češći izlasci i druženje.

Zdravlje: Bolovi u grlu, moguća je infekcija.

BLIZANCI

Posao: Ovaj period donosi vam mogućnost sklapanja ugovora i saradnju sa inostranstvom kao glavne teme vašeg poslovnog plana. Ukoliko ste imali neke probleme pravne prirode, ovaj period vam donosi rešenje.

Ljubav: Pozitivni aspekti u vašem polju emotivnih odnosa i braka unaprediće kvalitet vaše veze. Pred vama se otvara nova perspektiva. Razmišljate daleko ozbiljnije.

Zdravlje: Pad imuniteta.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 25. APRIL Škorpija i Lav finansijski profitiraju, Strelac u iskušenju da uđe u tajnu vezu, Ribe prati neraspolaženje

Foto: privatna arhiva

 

RAK

Posao: S obzirom na to da Rakovi koji se bave privatnim biznisom, uslužnim delatnostima, kao i prosvete, mogu da postignu veliki korak napred u karijeri, moraju iskoristiti ovaj period.

Ljubav: Rakovi koji se nalaze u vezi ili u braku mogu zajedničkim naporima da prevaziđu dugotrajan problem u odnosu s partnerom. Slobodni upoznaju zanimljivu osobu preko posla.

Zdravlje: Reumatični zglobovi.

LAV

Posao: Napredak na poslu mogu da ostvare Lavovi koji se bave trgovinom i sarađuju sa inostranstvom. Zahvaljujući dobro osmišljenim poslovnim potezima, možete značajno unaprediti finansijsku situaciju.

Ljubav: Uspešno ćete prevazići neki problem, a sada je pravi trenutak da realizujete neki vaš odavno zacrtan zajednički cilj.

Zdravlje: Povedite računa o hormonskom balansu.

DEVICA

Posao: Poseban uspeh mogu da postignu Device koje se bave administrativnim poslovima, nekretninama ili prosvetom. Budite oprezni u upravljanju novcem.

Ljubav: Ovaj period donosi vam harmonizaciju odnosa sa partnerom. Slobodne Device mogu da upoznaju  veoma zanimljivo osobu u znaku Riba ili Jarca.

Zdravlje: Sada je vreme da povedete računa o tome da što manje vremena boravite u zatvorenom prostoru.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 25. APRIL Škorpija i Lav finansijski profitiraju, Strelac u iskušenju da uđe u tajnu vezu, Ribe prati neraspolaženje

Foto: privatna arhiva

 

VAGA

Posao: Ovaj period može vam doneti novu poslovnu ponudu, pa Vage koje nisu zadovoljne postojećim radnim mestom, mogu da prihvate prelazak na novu poziciju.

Ljubav: Vaše polje emotivnih odnosa opet upada u krizu, jer može oživeti neki stari problem između vas i partnera. Možete proći kroz fazu turbulencije. Slobodne Vage mogu da uđu u tajnu vezu sa nekom osobom sa posla.

Zdravlje: Malaksalost.

ŠKORPIJA

Posao: Vaše polje finansija može da vam donese višestruke prilike da unapredite svoju finansijsku situaciju. Moguće su nove poslovne ponude i sklapanje ugovora o dugoročnoj saradnji.

Ljubav: Dolazi jedan daleko mirniji period u vašem odnosu sa partnerom. Očekuje vas dalja harmonizacija odnosa sa partnerom. Slobodne Škorpije mogu da obnove vezu sa bivšom ljubavi.

Zdravlje: Variranje pritiska.

STRELAC

Posao: Ne preporučuje vam se da ulazite u rizične investicije, a prilikom sklapanja nove saradnje, budite oprezni i dobro preispitajte  prošla poslovanja saradnika.

Ljubav: Nalazite se u iskušenju da uđete u tajnu vezu. Budite oprezni, jer kasnije možete ući u prilično komplikovan odnos. Strelčevi koji su u braku ili u vezi ulaze u jedan mirniji period.

Zdravlje: Bolovi u lumbalnom predelu.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 25. APRIL Škorpija i Lav finansijski profitiraju, Strelac u iskušenju da uđe u tajnu vezu, Ribe prati neraspolaženje

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Posao: Stvari sagledavate u širem kontekstu. U okviru ovih novih prilika, postoji mogućnost veoma važnih poslovnih dogovora iza zatvorenih vrata.

Ljubav: Ovaj period donosi vam harmonizaciju odnosa sa partnerom, jer zajedničkim naporima možete rešiti neke dugotrajne probleme koji su postojali između vas. Postoji mogućnost da pokrenete zajednički biznis.

Zdravlje: Brine vas variranje pritiska.

VODOLIJA

Posao: Višestruke poslovne ponude mogu kod vas stvoriti dilemu. Zahvaljujući prijateljima i saradnicima, možete da unapredite kvalitet poslovnih odnosa i proširite krug poslovnih partnera.

Ljubav: U potrazi za svojom srodnom dušom možetepronađete osobu koja vam je slična po sistemu vrednosti. Poznanstvo sa Lavom može se pretvoriti u mnogo više od avanture.

Zdravlje: Obratite pažnju na saobraćaj.

RIBE

Posao: Oprezno upravljajte novcem, jer se može desiti da zastoj na poslovnom planu bude izazvan upravo nedovoljnim finansijskim sredstvima za rad na projektu.

Ljubav: Ovaj period može vam doneti prelazak granice prijateljstva sa osobom koju već duže vreme poznajete. Ribe koje se nalaze u vezi mogu unaprediti kvalitet svog odnosa s partnerom.

Zdravlje: Prati vas neraspoloženje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

25.04.2022 05:37

Ma ajda dođi ti bivsa ljubavi kad si vec toliko navalila 🤣🤣Da napravimo reprizo i da se dogovorimo kako cemo dalje ok 😉💋🙋‍♂️🦂