NEDELJNI HOROSKOP Ovnovima stižu pare iz dva izvora, Blizanci će biti žrtve skrivenih neprijatelja, Rakovima veza ozbiljno škripi
Foto: Pexels

OVAN

Posao

Imaćete novi finansijski dobitak tokom ove nedelje ili neki priliv novca koji će vas obradovati. Generalno vam je nastupila jako povoljna nedelja kada su u pitanju posao i novac. Imaćete dosta sreće i ako očekujete saradnju sa inostranstvom ili neko putovanje. Tokom ove nedelje ćete u većoj meri biti rasterećeni i nekako opušteni kada su u pitanju poslovne obaveze. Možete da se nadate da će stvari nekako da dođu same na svoje mesto. Ukoliko budete preduzeli potrebne korake da dođete do uspeha, pozitivna energija će vas pratiti i na duže staze. Mogući su i neki manji rizici po pitanju posla koji će vam se takođe isplatiti. Prema tome, zakoračite hrabro u neke pomalo sumnjive projekte, jer ćete biti potpuno zaštićeni u realizaciji tih poslova. Naravno, ponajviše vas mogu oraspoložiti finansije, dobitak.

Ljubav

Ako ste u vezi, od partnera ćete na neki način tražiti dokaz ljubavi i privrženosti. Velike su šanse da ćete razmišljati o prekidu veze ako vam voljena osoba ne bude pokazala maksimalnu privrženost. Tokom ovog perioda nekako niste spremni na kompromise, već reagujete impulsivno. Ono na šta vaš partner uvek možeda računa je iskrenost i ako sa njegove strane ne dobijate isto to, smatrate da nemate o čemu da pričate. Ukoliko ste slobodni, tokom ove nedelje možete da imate priliku za neku avanturu ili neobavezno poznanstvo. Inače sada možete da budete skloni lutanjima i eksperimentima na polju ljubavi, pa ako nemate stalnog partnera može da se desi da budete skloni promiskuitetu. Sada vam je potrebna sloboda, niste spremni da ulazite u ozbiljne odnose. Bilo kakvo obavezivanje unosilo bi nemir, neraspoloženje.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je pretežno dobra nedelja. Imaćete mnogo energije u sebi. Možete da očekujete da ćete biti dobro raspoloženi i generalno spremni da se posvetite fizičkoj aktivnosti i rekreaciji. Za vas je bavljenje sportom ključan faktor za zdrav život i sreću. Početkom nedelje ćete imati manje tegobe koje su vezane za grlo. Česta upala grla može biti i posledica stalnog unosa gaziranih pića, a i alkoholnih pića. Preporučuje vam se da uskoro posetite i stomatologa, pogotovo ako niste duže vreme bili na kontroli. Ukoliko osetite zubobolju ili bilo kakve probleme obavezno se na vreme posavetujte sa stručnjakom kako vam se situacija ne bi dodatno zakomplikovala. redovno održavajte higijenu usne duplje, zuba. Naredna nedelja vam je generalno povoljna, pa biste trebali da izbegnete veće probleme.

Savet

Jutro je majka poslova, a noć majka misli.

BIK

Posao

Lako može da se desi da na polju posla dođete do nekog razočarenja, ali nemojte to primati k srcu. Situacija nije ispala kao što ste očekivali i zbog toga možete da budete skloni napetosti. Stanje na poslu vam je promenljivo tokom cele nedelje. Na neki  način možete da budete razapeti između svojih želja po pitanju posla i onoga što nadređeni od vas očekuju. Neće vam biti baš lako da sada ostvarite poslovnu stabilnost. Sebi ste postavili visoke ciljeve, ali tokom ove nedelje nije sasvim realno da ćete uspeti da ih ostvarite u tako kratkom vremenskom periodu. Sebe ste prilično opteretili čak i nedostižnim ciljevima, poželjno je da jedan deo poslova predate drugima. Naravno, morate prihvatiti činjenicu da će i drugi biti zaslužni ostvarenju ciljeva. Potrudite se da ne budete preterano strogi prema sebi tokom ove nedelje.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, nalazite se u sukobu sa samim sobom. Nepovoljna vam je ova nedelja i sa partnerom teško da možete da ostvarite dobro stanje. Moguće je da osećate da u trenutnoj vezi niste dovoljno ispunjeni, ali se istovremeno plašite promena i prekida, jer u dubini duše težite stabilnosti i čini vam se da je bolji vrabac u ruci nego golub na grani. Pa ipak, neispunjene ljubavne želje vam noćima ne daju mira. Možda je vreme da neke stvari priznate sebi. Nezadovoljstvo se vremenom može pretvoriti u jaz, koji teško možete prevazići, a nagomilana negativna energija preti potpunom uništenju odnosa. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo koje će vas zaintrigirati, ali će trebati dosta vremena da se to poznanstvo preokrene i pretvori u vezu. Za sada samo sanjarite i plačete povremeno. Teško vam je da nađete svoju sreću sada.

Zdravlje

Možete da očekujete promenljivo stanje na polju zdravlja. Skloni ste padu imuniteta tokom ovog perioda. Možete da budete hronično umorni i iscrpljeni, a to se svakako odražava veoma negativno na vaše zdravstveno stanje. Da biste se oporavili, potrebno je da budete snažniji i energičniji, a snagu ne možete imati ako ne budete dovoljno odmarali. Neophodno je da unesete sada više vitamina i minerala, naročito tokom ovog prolećnog perioda. Nađite više vremena za kvalitetan san i opuštanje.  Ono vam je neophodno. Nepovoljno stanje na polju emocija može takođe da se odrazi na vaše zdravlje, pa ćete tokom ove nedelje imati probleme sa hormonima. Nestabilno stanje na ovom planu može dodatno da vas poremeti. Posetite lekara kako biste se uverili da li je sve uredu. Moguće je da će vam trebati neka hormonska terapija.

Savet

Dvostruko je zarađen novac koji je ušteđen.

BLIZANCI

Posao

Tokom ove nedelje možete da budete na neki način zaslepljeni ambicijama koje imate. Moguće je da vam nije ni malo lako da na ovom polju ostvarite stabilno stanje. Nemate pravi uvid u stvari oko sebe i osećate da ste na neki način ostavljeni po strani, ili u senci, a moguće je da zaista i postoje neke informacije koje su od vas skrivene i kojima nemate pristup. To vas vređa, jer smatrate da takav tretman od strane nadređenih, niste zaslužili. Naredni period je za vas izazovan kada je reč o poslu. Čuvajte se i skrivenih protivnika koji bi mogli da vam stoje na putu. Okolnosti su sada generalno protiv vas, a možete da ih prevaziđete jedino strpljenjem i upornošću. Sada nije momenat da ostvarite svoje ambicije. Budite strpljivi i ne podležite provokacijama, nemojte sebe dovoditi u neprimerene situacije. Ne bežite od odgovornosti.

Ljubav

Na polju ljubavi možete da pokažete svoju sebičnu stranu sada. Moguće je da ćete misliti više  na sebe nego na partnera i njegova osećanja. Sve ukazuje na to da će vam biti teško da budete sasvim iskreni i da svoja osećanja na neki način skrivate ili ni sami niste sigurni u svoje namere. Pred vama je period koji može da vam donese i sumnje, ljubomoru, nepoverenje u odnosu sa partnerom. Poželjno je da što pre rasčistite sa samim sobom šta želite, prvenstveno šta osećate. Od toga zavisi svaka buduća vaša odluka. Ako ste slobodni, tokom ove nedelje nema novog poznanstva za vas. Zatvorili ste u sebe pa niste spremni za nova ljubavna dešavanja. Dok ne prođe nepovoljan period, posvetite se tome da više radite na sebi. Novu ljubav ćete imati u svom životu onda kada zaista istinski budete bili spremni za nju.

Zdravlje

Na polju zdravlja možete da budete skloni problemima sa kostima, kičmom, leđima, ramenima. Česta ukočenost vas prati, pa bi vam masaža prijala kao i opuštanje. Moguće je da ćete kroz razgovor sa fizioterapeutom dobiti korisne savete po pitanju vežbi koje vam mogu prijati za kičmu. Izbegavajte podizanje teškog tereta ili bilo kakva opterećenja vezana za kičmu. Potrudite se da mirujete tokom ove nedelje i da odmarate. Možete da budete skloni i čestim glavoboljama, ali i problemima sa nesanicom i nervozom, koja bi mogla često da vas prati. Svakako da je poželjno da pronađete uzrok tih problema. Ne dozvolite sebi da se zapustite. Oko svih problema se posavetujte sa lekarom i potrudite se da postanete svesniji svojih slabih tačaka na ovom polju. Posvetite se svom zdravlju malo više nego do sada.

Savet

Možemo reći ono što ne znamo, ali ne možemo dati ono što nemamo.

NEDELJNI HOROSKOP Ovnovima stižu pare iz dva izvora, Blizanci će biti žrtve skrivenih neprijatelja, Rakovima veza ozbiljno škripi

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao

Vi ste izdržljivi, prilično ste usmereni na svoje poslovne ciljeve i uporni ste. Tokom ove nedelje ćete pokazati da umete da ostvarite dobre odnose sa saradnicima, ali i da njihovu podršku možete da iskoristite na pravi način. Povedite računa o ljudima koji bi na neki način mogli da budu neiskrreni prema vama na ovom polju. Manje poboljšanje finansija vam dolazi. Nije povoljna nedelja za uzimanje pozajmica ili za bilo kakve kredite. Poradite na tome da smanjite sujetu u poslu. Ako postoji rivalitet bilo koje vrste, izaćićete iz duela kao pobednik, ali morate zadržati svoj moral. Nemojte da se spuštate na nivo protivnika. Prevaziđite svaku vrstu provokacije, protivnik će nastojati da vas isprovocira, kako biste impulsivno reagovali, pa i postupili na način zbog kojeg biste se kasnije kajali.

Ljubav

Na polju ljubavi vam se smenjuju povoljni i nepovoljni periodi. Moguće je da niste sasvim zadovoljni pored partnera, a tokom ove nedelje može da se desi i da se neka treća osoba umeša u vaš odnos sa voljenom osobom. Nepoverenje bi moglo donekle da naruši vaš odnos. Mešanje sa strane može da bude vezano i za prijatelje ili okruženje. Sada niste spremni na razgovor o vašem odnosu, ljubavi. Očigledno da već neko vreme nešto " škripi " u vašoj vezi. Ako ste slobodni, imaćete novo ljubavno poznanstvo tokom ove nedelje ali lako može da se desi da će osoba koja vas privuče na neki način biti zauzeta ili će imati nerešen ljubavni status sa osobom iz prošlosti. Sve u svemu, emotivna situacija kao da vam se na neki način dodatno komplikuje. Budite spremni na izazove na ljubavnom polju u toku ove nedelje.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, generalno vam je aktuelna povoljna faza. Moguć je manji hormonalni disbalans ako ste pripadnica ženskog pola. U tom slučaju idite na redovnu ginekološku kontrolu čim budete bili u mogućnosti. Generalno, pored toga nemate naglašene probleme sa zdravljem i možete da se nadate stabilnoj atmosferi. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni svojim zdravstvenim stanjem, ali i svojim izgledom. Vaši prirodni atributi mogu da dođu do izražaja, a samim tim ćete se sve bolje osećati u svojoj koži. Pozitivna energija koju širite, povoljno će uticati ne samo ne samo na vas, već i na vaše okruženje. Ova nedelja vam je generalno povoljna, pa ne biste trebali da imate neki značajan razlog za brigu. Možete konačno malo da se opustite, odmorite, relaksirate.  Sudbina vam je naklonjena.

Savet

Koračaj polako da se ne digne prašina.

LAV

Posao

Vi ćete biti maksimalno posvećeni poslu ove nedelje. Sve će vam se vrteti oko raznih novih obaveza. Moguće je da ste sebi postavili visoke ciljeve i da imate jako naglašene ambicije da ih ostvarite u ovom periodu. Možete da se nadate pozitivnim prilikama da se dokažete na neki način. Ozbiljni ste i spremni da prihvatite svaki vid odgovornosti koji može da vam se ukaže tokom ove nedelje. Ipak, budite oprezni, jer nadređeni mogu da vam daju više obaveza, što će vas opeteretiti, jer njih imate unapred isplanirane. Ako planirate prelazak na neku višu poziciju, to ćete takođe uspeti da ostvarite u toku ove nedelje. Sudbina vam je naklonjena na polju posla i zadovoljni ste svojim postignućima. Možete da očekujete povoljnu nedelju. Naravno, vaš napredak prate i finansije, bićete više nego zadovoljni.

Ljubav

Spremni ste da sa voljenom osobom iskreno razgovarate o svojim namerama kao i o planovima za zajedničku budućnost. Ovo je period u  kojem ste veoma ozbiljni i ne šalite se. Spremni ste da planirate zajedničku budućnost, da se verite ili radite na planiranju braka - venčanja. Ako primetite da voljena osoba nije na istim talasnim dužinama kao i vi i da se preispituje, to bi moglo jako da vas povredi. Spremni ste uložite sve u vezu koju imate sada. Naravno, važno je i da partner deli vaše želje. Ipak, budite strpljivi i nemojte insistirati da se sada izjasni, jer nije spreman. Sačekajte da neke stvari sazru. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo koje ima perspektivu. Vi ste odlučni sada i zanima vas samo nešto ozbiljno, smatrate da nemate vremena za prolazne avanture ili za veze koje nemaju bilo kakav značaj. Želite da se skrasite pored prave osobe.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje sasvim dobra faza. Jaki ste, stabilni i osećate se dobro u svojoj koži. Kao da ne postoji ništa što bi sada moglo da naruši vaše zdravlje. Verujete u sebe i u svoje sposobnosti. Smatrate da je svaki dan koji osvane, nova šansa da pokažete koliko ste sjajni i koliko uspešni možete da budete. Tokom ovog perioda će do izražaja doći vaša izdržljivost i snaga. Manji problemi sa leđima, pogotovo sa lumbalnim delom mogu biti naglašeni, ali uz adekvatan tretman i to možete da rešite. Vrlo je važno da se sada ne izlažete bilo kakvom teretu, jer možete dodatno da povredite kičmu. Generalno vam je ova nedelja povoljna, pa ne biste trebali da očekujete bilo kakve drastične probleme i promene po pitanju zdravlja. Prijaće vam boravak u prirodi i planinarenje, skijanje, bilo kakva aktivnost.

Savet

Lepota ima lepo lišće, ali gorke plodove.

NEDELJNI HOROSKOP Ovnovima stižu pare iz dva izvora, Blizanci će biti žrtve skrivenih neprijatelja, Rakovima veza ozbiljno škripi

Foto: Shutterstock

 

DEVICA

Posao

Sreća je na vašoj strani kada je u pitanju posao, pa možete da očekujete da ćete dobiti neophodnu podršku za ostvarenje svojih ciljeva i ambicija. Vi ste odlučni i nećete odustati od poslovnih planova koje imate. Uporni ste i odgovorni, svaki projekat možete realizovati u predviđenom roku. Pohvale dolaze sa svih strana, svesni ste da sada možete da tražite i bolje uslove rada, kaoi bolje finansije. Možete da očekujete da ćete imati pozitivno razrešenje nekog pravmog postupka u narednom periodu. Povoljan je period i za edukaciju, učenje, studije i bilo koji vid unapređenja vašeg znanja i sposobnosti. Čuvajte se prevelikog ega koji vam u narednom periodu može biti naglašen i koji vam više može biti smetnja nego prednost sada. Važno je da budete realni i da se ne precenjujete kako bi mogli da donesete prave odluke.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju, može da se kaže da ćete tokom ove nedelje biti u skladu sa svojim osećanjima i sami sa sobom. Sasvim ste usaglašeni sa onim što osećate šta je dobro za vas. Za razliku od vas, partner ne razmišlja u tom smeru. Iako vam okolnosti sa partnerom nisu idealne, vi osećate da je vaša veza značajna i da pre svega može da traje. Smatrate da možete da se oslonite jedno na drugo, ali i da istovremeno jedno drugome možete da pružite dovoljno slobode. Vaš odnos sa voljenom osobom može da bude prilično dobar, pa čak i retko dobar. Ako ste slobodni, očekuje vas prilika za poznanstvo sa osobom koja je povezana sa inostranstvom, putovanjima ili nekom daljinom koja vas razdvaja. U tom slučaju, stvari prepuštate sudbini, ali svakako da odnos može biti iznad očekivanja. Prepreke postoje, ali nisu nešto što ne možete prevazići.

Zdravlje

Možete da očekujete manje zdravstvene probleme tokom ove nedelje. Srčani sistem bi mogao da vam bude slaba tačka. Povedite računa o mogućim tegobama sa promenljivim krvnim pritiskom. Izbegavajte stresne situacije ili preterano naprezanje koje bi na vaše srce moglo negativno da se odrazi. Posavetujte se sa vašim lekarom ako ste ranije već imali bilo kakve smetnje vezane za kardiovaskularni sistem. Ipak, ako ove probleme nemate, novih smetnji ne bi trebalo da bude i u tom slučaju vas očekuje prilično dobra nedelja. Ako to vaš lekar bude odobrio, umerena fizička aktivnost će vam prijati i pomoći vam da se vratite u bolju formu. ne radite ništa na svoju ruku, potreban vam je savet stručnjaka, koji će vam dati određene, propisane vežbe. Tokom ove nedelje možete biti pretežno dobro raspoloženi i zadovoljni sobom.

Savet

Proklet bio stomak koji se ne seća hleba koji je jeo.

VAGA

Posao

Očekuje  vas nedelja u kojoj bi vaši planovi po pitanju finansija mogli značajno da se menjaju. Imaćete utisak da vam je poljuljana stabilnost na polju novca. Može da dođe do manje štete ili do neočekivanih troškova koji će početi da vas opterećuju na neki način. Ipak, uspevate da se prilagodite novonastalim okolnostima, jer uvek pronalazite rešenje koje je pravo za vas! Nije vam dobra nedelja za poslovne odluke ili za odluke koje se tiču organizacije trošenja novca. Najbolje bi bilo da se potrudite da malo prištedite, upravo zbog ovakvih situacija. Pokušajte da ne trošite novac na nebitne stvari, za koje možete priznati da nisu neophodne. Generalno na polju posla sada možete imati manjak motivacije i manjak želje da se trudite pa se i to može odraziti na vašu zaradu. Trenutna faza vam nije preterano povoljna za posao.

Ljubav

Na polju ljubavi ćete imati dosta ljubomore i nepoverenja u partnera. Moguće je i da vaše sumnje nisu tu bez razloga, odnosno da vam voljena osoba jeste dala povoda da budete posesivni i ljubomornni. Ako se pojavila treća osoba u vašem odnosu, to je nešto što nećete lako rešiti. Vidi se da niste mogli da budete skloni tome i da prekinete emotivnu vezu ukoliko se sumnje vezane za preljubu ispostave kao tačne. Potrebno vam je snge da porazgovarate o problemima, šta je to što je partnera navelo na takav korak ili je to prosto u njegovoj prirodi. Ako ste slobodni, naredni period vam nije povoljan za početak nove emotivne veze. Moguće je da se nećete osećati dovoljno slobodno ili opušteno pred pripadnicima suprotnog pola i da će kod vas postojati sada neka doza stidljivosti i povučenosti. Teško se oslobađate i niste spremni za nova poznanstva.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas takođe očekuje nepovoljna nedelja. Imaćete sklonost ka problemima na ovom polju. Slabe tačke su vam uglavnom vezane za urogenitalni trakt, pa treba maksimalno da vodite računa kada je u pitanju bešika, jajnici, bubrezi, ali i kada se radi o zdravlju reproduktivnih organa treba da budete oprezni. Idite na redovne lekarske kontrole. Ako primetite bilo kakve nestabilnosti ili nove tegobe, nemojte da ih zanemarujete već sve prijavite vašem lekaru, kako bi na najbolji način mogao da vam pomogne. Skloni steTokom ovog perioda ćete biti skloni i promenama raspoloženja, oscilacijama, promenljivom stanju hormona i razdražljivosti takođe. Potrudite se da više računa vodite o svom zdravlju. Budite aktivniji, pokušajte da uvedete plivanje kao jednu vrstu rekreacije, što nije previše zahtevno.

Savet

Usta se poneka često smeju, a da srce o tome ništa ne zna.

NEDELJNI HOROSKOP Ovnovima stižu pare iz dva izvora, Blizanci će biti žrtve skrivenih neprijatelja, Rakovima veza ozbiljno škripi

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

Posao

Dolazi vam jako dobra nedelja u kojoj ćete imati više sreće nego pre. Na polju finansija dolazite do većih priliva, kao i do pozitivnih rezultata koje ste očekivali. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani i da ćete generalno biti zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na poslu. Imate i dobre predispozicije da dođe do proširenja posla ili uvećanja zarade. Povoljna je nedelja i kada se radi o mogućem ostvarenju neke nove saradnje ili kada se radi o prilici da u pregovorima za neko poslovno partnerstvo dobijete podršku koja vam je neophodna. Okolnosti u kojima se nalazite će vam ići u prilog. Važno je da se dobro organizujete i da unapred isplanirate poslove. Pokušajte da se držite prvobitnog plana, a ukoliko uvidite da nema uslova za realizaciju istog, pokrenite rezervni.

Ljubav

Na ovom planu ste spremni za nove susrete i za nova dešavanja. Ako imate emotivnog partnera, mogli biste da mu budete maksimalno posvećeni tokom ove nedelje. Spremni ste da pokazujete svoja iskrena osećanja, nežnost kao i da svo svoje slobodno vreme posvetite osobi do koje vam je stalo. Osećate privrženost i iskrenu ljubav i uživate u svemu tome. Partner prihvata vašu ljubav, uviđa koliko vam znači. U njemu možete naći životnog saputnika, koji je spreman da se prilagodi vašim potrebama. Ako ste slobodni, jako vam je dobra ova nedelja za nova poznanstva. I sami ćete biti aktivni i spremni za nova dešavanja i promene na polju ljubavi. Neće vam biti teško da napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada. Spremni ste za nova ljubavna dešavanja i za dobre promene! Slušajte svoje srce i intuiciju i nećete pogrešiti.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, dolazi vam period u kojem ćete imati manje tegobe vezane za pojavu alergija. Treba da vodite računa ako ste već do sada imali takve komplikacije. Izbegavajte sve faktore rizika i oko svega se posavetujte sa vašim lekarom. Moguće je da će vam i koža biti osetljivija u ovom periodu, pa da ćete biti skloni nekim iritacijama, crvenilu i upalnim procesima na koži, o čemu biste takođe trebali da povedete računa. Takođe vas može pratiti curenje nosa, kao i svrab i crvenilo očiju. Već ste se navikli na ove tegobe, i sami znate kakva vam terapija odgovara. Ako budete uspeli da zaobiđete ove probleme, generalno ne biste trebali da očekujete neke veće komplikacije ili drastičnije promene. Ukoliko vodite računa o svom zdravlju imaćete mogućnost da održite stabilno stanje na ovom polju i da budete zadovoljni.

Savet

Sećanje na patnju, udvostručuje sreću.

STRELAC

Posao

Vas na poslovnom polju očekuje veliki broj dešavanja i generalno možete da budete veoma posvećeni obavezama, poslu i polju zarade. Imate zacrtane velike ciljeve i spremni ste da vredno radite kako bi vaša finansijska situacija mogla da bude bolja nego što je bila do sada. Spremni ste da posao ozbiljnije shvatite i da se više posvetite važnim obavezama koje čekaju na vas. Nadređeni shvataju vašu vrednoću, ambiciju i pružiće vam mogućnost da se dodatno edukujete, naučite od starijih, iskusnijih kolega. Možda će vam na početku biti dosta teško, ali ne zadugo. Potrudite se da budete dobro organizovani, kako bi uspeli da završite sve na vreme. Imate mnogo poleta i motivacije u sebi, pa vam poslovne obaveze sada ne padaju teško već ih sa odgovornošću i razumevanjem izvršavate. Očekuje vas povoljna nedelja.

Ljubav

Tokom prvog dela ove nedelje na ljubavnom polju nećete imati veće promene. U drugom delu nedelje dolaze na red nova emotivna dešavanja kod vas. Ako ste slobodni, može da vam se desi i neki flert preko posla ili zanimljiv susret sa novom osobom negde u blizini poslovnog okruženja ili na nekom javnom mestu. Ipak, obratite pažnju da osoba koja vam se dopada nije zauzeta. Istinu koju možete kasnije saznati, može vas povrediti. Ako ste zauzeti, odnos sa partnerom može da bude donekle poljuljan. Vama je sada jako važna stabilnost, dogovor i neki red u vašoj vezi. Ne želite odnos koji bi bio neizvestan iz bilo kog razloga. Moguće je da niste spremni da rizikujete u ljubavnom smislu i da od partnera na neki način tražite dokaz njegove ljubavi i  vernosti, koji on sada teško može da vam da. Za emocije ne postoji garancija.

Zdravlje

Očekuje vas nedelja koja može da vam donese pad imuniteta i manje probleme na polju zdravlja. Pred vama je period u kojem ćete biti oslabljeni i često skloni padu energije, osećaju umora i malaksalosti. Povedite računa o krvnoj slici i vidite da li možda postoji manjak gvožđa kod vas. Svakako se posavetujte sa lekarom i uradite neophodne analize, kako biste našli uzrok ovakvom stanju. Poradite na tome da se bolje i zdravije hranite kako bi mogli da ojačate svoj organizam. Tokom ove nedelje ćete biti skloni prehladama, problemima sa virusima, sa gripom, problemima sa upalnim stanjima, infekcijama, bakterijama, pa je važno da vam zdravlje bude u fokusu. Kada god možete odmarajte se i utopljavajte se. Povećajte unos vitamina i radite na tome da malo ojačate imunitet. Generalno, unosite malu količinu vode, što iscrpljuje organizam.

Savet

Stvar koja nam se sviđa nije nikada dovoljno plaćena.

NEDELJNI HOROSKOP Ovnovima stižu pare iz dva izvora, Blizanci će biti žrtve skrivenih neprijatelja, Rakovima veza ozbiljno škripi

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Posao

Dolazi vam period u kojem ćete na polju posla biti skloni tome da vodite glavnu reč. Generalno na poslovnom polju ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme tokom ove nedelje. Situacija može da vam se odvija i bolje od onoga što ste očekivali. Pred vama je period koji vam donosi mmogućnost da na poslovnom polju budete na neki način rasterećeni i da se u svojoj koži osećate dosta bolje. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani i da ćete uspeti da ostvarite i dobre odnose unutar kolektiva u kojem radite. Generalno ćete biti zadovoljni poslovnim učinkom koji vam ova nedelja donosi, a da nećete morati mnogo da ulažete. Potrudite se da nastavite sa tim trendom, ne opterećujet se previše, naročito, ako vas ne privlači nijedan ponuđen projekat. Možda ćete kroz neko vreme tražiti nove izazove.

Ljubav

Nastupa jako dobar period za mogućnost da vam se nova ljubav desi. Vi ste spremni da otvorite srce ka novim poznanstvima. Spremni ste da se zaljubite i da iskreno volite, želite da se pokrenete u emotivnom smislu i da se prepustite strastvenim dešavanjima koja vas očekuju. Srešćete osobu koja će vam odgovarati i koja će vam jako prijati. Početak nove veze je moguć veoma uskoro, a postoje velike šanse da upravo ta veza potraje na duže staze u budućnosti i da bude prilično stabilna. Spremni ste da budete vrlo otvoreni u svojim osećanjima, dojadilo vam je opreznost u odnosima, želite da se opustite. Ako ste u vezi već ili u braku, sa voljenom osobom sada imate dosta bolji odnos nego što ste imali pre. Moguće je da ćete planirati i zajedničko dete ili ćete biti spemnji za neke nove, važne i ozbiljnije korake.

Zdravlje

Očekuje vas period koji vam na polju zdravlja takođe donosi dobro stanje i sreću generalno. Ne bi trebali da očekujete veće komplikacije i probleme tokom ove nedelje. Imaćete priliku da ostvarite jednu stabilnu situaciju. Ovaj period vam je povoljan za regeneraciju i oporavak u slučaju da ste imali ranije neku intervenciju ili ste na bilo koji način lečili probleme iz prošlosti. Sada je dobar period da konačno stanete na svoje noge, da budete jači i energičniji nego do sada. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na polju zdravlja. Ova nedelja vam donosi nov nalet veoma pozitivne energije u život. Posvetite se sebi, svojim bližnjima i potrudite se  da svoje pozitivno raspoloženje podelite sa njima. Privlačićete osobe iz vašeg okruženja, koje će rado da vam se priključe. Sada planirate i odlazak na odmor.

Savet

U blagostanju se ne dime oltari.

VODOLIJA

Posao

Generalno vam je povoljna nedelja koja dolazi, kada je u pitanju vaš posao. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve veće probleme i poteškoće na ovom polju. Možete da se nadate pozitivnom i stabilnom stanju. Znate na šta možete da računate kada je vaš posao u pitanju i zadovoljni ste time. Ukoliko se bavite privatnim poslom moguće su manje tenzije ili nestabilnost, ali uz dovoljno smirenosti i posvećenosti sa vaše strane - možete sve da rešite. Očekuje vas faza koja vam donosi mogućnost da menjate mišljenje i donosite nove odluke u vezi privatnog posla. Vi ste spremni na iznenađenja, koja i ostale mogu šokirati. Moguće je prekid saradnje sa dugogodišnjim saradnikom, sa kojim više nemate iste ciljeve, ambicije. To ćete prilično teško doživeti, ali ćete na taj korak biti prisiljeni zbog nastalih nesuglasica.

Ljubav

Ispod vaše maske nezainteresovanosti, zapravo čeznete za ljubavlju, potreban vam je osećaj sigurnosti i zajedništva. Ako imate partnera, tokom ove nedelje je povoljan period da provodite više vremena, da se dodatno zbližite, ali i da pokrenete temu po pitanju mogućeg zajedničkog života. Bili biste srećni i ispunjeni kada biste bili spremni na jedan tako važan korak, jer vama sada zaista jeste potrebna partnerova ljubav i podrška na svakodnevnom nivou i potrebna vam je stabilnost u ljubavi. Ako ste slobodni, imaćete šanse da vam se desi neko novo poznanstvo u drugoj polovini nedelje, ali je moguće da ćete prilikom tog poznanstva na početku biti malo pasivni ili nesigurni. U stvari ste oprezni, jer se povodite svojim ranijim negativnim iskustvom. Imajte na umu da vam je izoštrena intuicija i da bi ste se trebali na nju i osloniti.

Zdravlje

U narednoj nedelji možete da očekujete solidno stanje na polju zdravlja. Osetljiv stomak bi povremeno mogao da vam pravi manje probleme, pa o tome treba da povedete računa jedino. Važno je da budete spremni da menjate svoj način ishrane i da generalno pazite kako se hranite. Izbegavajte unos namirnica koje se teško vare, naročito u večernjim časovima. To vam može doneti i loš san.  Proveravajte rok trajanja hrane koju kupujete i potrudite se da na ovom polju ne rizikujete. Ako vam nešto deluje sumnjivo nemojte to pojesti. Tokom ovog perioda možete da budete skloni i manjim problemima sa bešikom ili upalama u predelu bešike, pa o tome takođe sada treba da povedete više računa - pogotovo ako ste već do sada imali takve smetnje sa zdravljem. Posavetujte se sa urologom, uvedite čajeve koji vam mogu ublažiti tegobe.

Savet

Više ima onih koji su u posedu bogatstva, nego onih što poseduju bogatstvo.

NEDELJNI HOROSKOP Ovnovima stižu pare iz dva izvora, Blizanci će biti žrtve skrivenih neprijatelja, Rakovima veza ozbiljno škripi

Foto: Youtube/Printscreen

 

RIBE

Posao

Očekuje vas period koji vam može doneti pozitivne prilike na polju posla. Spremni ste da na ovom polju budete veoma aktivni i da preduzmete nove korake koji će voditi do pozitivnih poslovnih promena. Dosta novih infromacija dolazi do vas i vi ih na pravi način možete iskoristiti kako bi ostvarili bolje poslovno stanje. Tokom ove nedelje vas očekuju važni dogovori, pregovori i važna nova dešavanja koja se tiču posla. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite neki cilj koji ste sebi zadali i da će to u vama probuditi osećaj pobede i zadovoljstva. Planirali se ga duže vreme, ali do sada nije bilo prilike za njegovo osvarenje. Iskoristićete situaciju na najbolji način. Imaćete mogućnost i za neko kraće poslovno putovanje, koje može biti uspešno. Kao rezultat tog odlaska su zaključeni poslovi koji mogu biti dugotrajni.

Ljubav

Vi ste spremni da otvoreno pokazujete svoja osećanja i da o njima pričate. Ako imate partnera, ovo je period u kojem ćete mu pokazivati svoje emocije na razne kreativne načine. Pred vama je period u kojem ćete biti spremni na nove ljubavne odluke, na romantična putovanja, izlete ali i na sve one sitne znakove pažnje koji vašem partneru mogu značiti i pokazati koliko vam je zaista stalo do njega. Kao iznenađenje, planirate zajednički odlazak na neku zanimljivu destinaciju. U slučaju da ste slobodni, tekuća nedelja vam je jako povoljna da upoznate novu osobu i da na nju ostavite dobar utisak. Na polju flerta sada pokazujete sve svoje najbolje osobine. Zanimljivi ste, uvek imate nove teme za razgovor i dovoljno ste provokativni da bi drugu stranu zainteresovali za nešto više. Sigurni ste u sebe!

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, bićete skloni sitnim smetnjama i manjim problemima. Moguće je da će  vas pratiti kašalj, kijavica i manje tegobe koje su vezane za disajne puteve. konsultujte lekara, jer ova prehlada lako može preći u lakšu upalu pluća. Može vam biti teži period ako ste generalno skloni alergijama ili ako ste skloni astmi. već ste navikli na ove tegobe, pa vas ne mogu zateći nepripremljene. U svakom slučaju, ovo je faza u kojoj treba da obratite malo više pažnje na svoje zdravlje. Veći unos vitamina vam svakako neće škoditi. Važno  je da provedete i dovoljno vremena na svežem vazduhu. Očekuje vas nedelja u kojem će vam zdravlje biti promenljivo, pa ako postoje bilo kakve tegobe koje vas muče najbolje bi bilo da se oko toga na vreme detaljnije  posavetujete sa vašim lekarom ili farmaceutom. Savet stručnjaka će vam značiti.

Savet                                                                           

Gde nedostaje snaga, nadoknađujemo je voljom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

24.04.2022 10:17

Slusam ja svoje srce,znam sta hocu i sta necu!!!🙋‍♂️😉