HOROSKOP ZA SUBOTU, 23. APRIL Nepovoljne okolnosti prate Ovna, Vaga ulazi u tajnu ljubavnu vezu, loše vesti stižu Škorpiji
Foto: privatna arhiva

OVAN

Posao: U ovim danima ćete morati da budete daleko strpljiviji u ostvarenju zacrtanih poslovnih ciljeva. To znači da ovaj period nije dobar da započnete poslovnu saradnju, jer oslabljena planeta, neće dati da krenete napred punom snagom. Stoga sada nije vreme da započinjete nove poslovne kontakte, kao i poslove. Očekivanja nisu realna.

Ljubav: Takođe se to odnosi i na vaš ljubavni plan. Ukoliko u to vreme započnete novu vezu, ona može postati nedefinisana, pa čak i pomalo neizvesna. Ovnovi koji su u vezi prolaze kroz stabilizaciju.

Zdravlje: Smanjite pušenje.

BIK

Posao: Sada ne bi trebalo da lansirate važan projekat, niti da donosite izuzetno važne odluke, koje mogu da utiču na ostvarenje vaših poslovnih ciljeva na dugoročnom planu. Sačekajte da nepovljni aspekti prođu, kako bi ste ostvarili svoje zamisli.

Ljubav: Vikend je povoljan za harmonizaciju vašeg odnosa sa partnerom. Potrudite se da budete realni i da ne očekujete previše od partnera. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju interesantnu osobu u znaku Škorpije.

Zdravlje: Glavobolja. Da li ona potiče od stresa izazvanog poslovnim dilemama ili ličnih pobuda?

BLIZANCI

Posao: Aspekti planeta mogu vam doneti neočekivana zbivanja na poslovnom planu, tako da se može desiti da važan deo posla odložite za kasnije. Na vas takođe utiče energija koja je u padu ukazujući na to da bi pre trebalo da završite započete projekte nego da započnete nešto novo.

Ljubav: Blizanci koji su u vezi mogu prolaziti kroz period krize u odnosu sa partnerom. Verovatno jedno drugome zamerate neke stvari. Najbolje bi bilo da zajedno poradite na tome da povratite vaše poverenje.

Zdravlje: Problemi sa sinusima. Morate nešto učiniti povodom toga!

HOROSKOP ZA SUBOTU, 23. APRIL Nepovoljne okolnosti prate Ovna, Vaga ulazi u tajnu ljubavnu vezu, loše vesti stižu Škorpiji

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Očekujte novu priliku u karijeri. Planete vam daju podršku i ukazuju na neki novi pravac u vašem poslovanju i profesionalnoj orijentaciji. Aspekti tokom čitave nedelje doneli su vam nov način razmišljanja. Sada sasvim drugačije sagledavate situaciju i spremni ste da reagujete zapanjujuće brzo, inovativno.

Ljubav: Trenutna planetarna konstelacija može da stabilizuje vaš odnos sa partnerom. Partner će vam pokazati značajnu podršku, a između vas može doći do daljeg zbližavanja. Slobodni Rakovi moogu se zaljubiti na prvi pogled.

Zdravlje: Problem sa zglobovima.

LAV

Posao: Određene situacije su donele novitete, što je  označilo veliki preokret i nove puteve, kao i novi uvid u najdublje mehanizme vašeg poslovanja. Na osnovu tog uvida, vi ćete sprovesti veliku promenu u timu saradnika i primeniti nove metode poslovanja. Sami ćete biti iznenađeni inovacijama. Imate cilj!

Ljubav: Lavovi koji se nalaze u ozbiljnoj vezi odlučiće se za formalizaciju svog odnosa. Lavovi koji su u braku mogu otkriti drugu stranu ličnosti kod svog partnera, ali u stranu, pa su mogući naporni razgovori i promena u odnosu.

Zdravlje: Ekcem.

DEVICA

Posao: Trenutni planetarni uticaj upućuje vam izazov u okviru međuljudskih odnosa. Neko od vaših poslovnih saradnika može vas razočarati, a moguće i prekid neke stare poslovne saradnje.  Planete vas upozoravaju da ne započinjete nove projekte.

Ljubav: Početak stabilizacije na emotivnom planu očekuje Device. Ukoliko ste imali problema sa partnerom, planete vam pružaju podršku da rešite sva sporna pitanja i donesete neki zajednički plan. Slobodne  Device očekuje početak veze.

Zdravlje: Mogući su problemi sa vidom. Posetite oftalmologa. Neophodno je!

HOROSKOP ZA SUBOTU, 23. APRIL Nepovoljne okolnosti prate Ovna, Vaga ulazi u tajnu ljubavnu vezu, loše vesti stižu Škorpiji

Foto: Pexels

 

VAGA

Posao: Trenutni planetarni položaj može vam doneti značajno unapređenje finansijske situacije. To vam omogućava veliki napredak na poslovnom planu. Naravno i donosi vam mogućnost promene radnog mesta, ukoliko ste nezadovoljni. Nemojte zamenariti povoljnosti!

Ljubav: Vaš ljubavni plan je pod velom tajanstvenosti. Postoji mogućnost tajne ljubavne veze sa osobom koju možete upoznati preko posla. To može biti neko od vaših kolega ili nadređeni.

Zdravlje: Više se odmarajte. Umorni ste od velike napetosti i rada u poslovima koje renutno obavljate. Šetajte!

ŠKORPIJA

Posao: Nije poželjno da započinjete nove projekte ili da sklapate novu poslovnu saradnju, a da pre toga dodatno ne proverite sve okolnosti i uslove vašeg poslovanja. Ukoliko budete imali neki poslovni put, postoji mogućnost nekih poteškoća.

Ljubav: Slobodne škorpije mogu da upoznaju novu osobu na dalekim putovanjima. Nakon toga ulaze u fazu posebnog izazova koje sobom nosi veza na daljinu. Neophodni su kompromisi,razgovor.

Zdravlje: Zanemarili ste aktivnosti, koje ste imali tokom ranijeg perioda. Potrudite se kako bi opet stekli izgubljenu kondiciju.

STRELAC

Posao: Planete koje tranzitiraju kroz vaše polje karijere može vam doneti veoma važne poslovne sastanke i nova poznanstva sa veoma uticajnim osobama. Nalazite se na velikoj prekretnici, jer postoji mogućnost novog pravca razvoja u karijeri. Ipak, neophodno je da prvo sve dobro ispitate, isplanirate.

Ljubav: Neuspešno pokušavate da osvojite jednu osobu i to vas čini posebno deprimiranim. Najbolje će biti da se potpuno opustite i da budete spontani kada ste u njenom društvu. To će vam osigurati uspeh.

Zdravlje: Posetite stomatologa, zanemarili ste se!

HOROSKOP ZA SUBOTU, 23. APRIL Nepovoljne okolnosti prate Ovna, Vaga ulazi u tajnu ljubavnu vezu, loše vesti stižu Škorpiji

Shutterstock

 

JARAC

Posao: Položaj planeta u  vašem polju finansija može da dovede do zastoja u nekim isplatama i da utiče na odlaganje važnog dela posla. Trenutna situacija u kojoj se nalazite više vas upućuje na novo osmišljavanje strategije i taktike.

Ljubav: Prošli ste kroz jednu duboku krizu u odnosu sa partnerom, ali je ta kriza ispitala kvalitet i dubinu vaših osećanja. Sada ulazite u period kada možete da uživate u većem skladu i harmoniji.

Zdravlje: Nervozni ste jer ste pod stalnim poslovnim stresom. Napetost možete regulisati čestim fizičkim vežbama, dinamikom.

VODOLIJA

Posao: Planete pod čijim se uticajem nalazite u ovom periodu donose vam suočavanje sa konkurencijom, koja povremeno može agresivno stupati na vašu teritoriju. Neko od vaših prijatelja ili kolega može pokušati da potceni vaše napore i da ugrozi vašu reputaciju, a iza svega toga se može kriti zavist. Oprez, dakle, u međuljudskim odnosima.

Ljubav: Vodolije očekuje stabilizacija u odnosu sa partnerom. Vodolije koje su u braku prolaze kroz test fazu kada je neophodno prilagođavanje i strpljenje i sa jedne i sa druge strane.

Zdravlje: Muči vas kostobolja.

RIBE

Posao: Ovaj vikend obeležava nepovoljan položaj planeta, a to predstavlja upozorenje da budete oprezni prilikom sklapanja sporazuma sa novim saradnicima i u slučaju da započinjete rad na nekom novom velikom projektu. Takođe obratite pažnju na nepoverljive saradnike, kao i finansijske transakcije. Možete lako doneti krivu odluku. Ovo je više vreme za planiranje.

Ljubav: Oni koji su u vezi mogu da prolaze kroz fazu samopreispitivanja, jer se može javiti dilema u pogledu kvaliteta osobe sa kojom se nalaze u vezi.

Zdravlje: Stabilno, bez većih promena.                      

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading