HOROSKOP ZA PETAK, 22. APRIL Početak strasne ljubavne veze za Raka, konkurencija "minira" Jarca, nervoza i rasejanost prate Vagu
Foto: privatna arhiva

OVAN

Posao: Konačno ćete imati osećaj da vam mnoge stvari polaze od ruke  i da ste uspostavili kontrolu nad situacijom. To vam omogućava da vodite glavnu reč i da od vaših sledećih koraka zavisi dalji tok poslovanja. Svesni ste da nema komfora u vašim ciljevima.

Ljubav: Ovnovi koji se u vezi mogu prolaziti kroz kratkotrajnu krizu poverenja. Važno je da sada budete što otvoreniji iskreniji sa partnerom, umeće to da ceni, a i vama će doneti olakšanje. Slobodni Ovnovi mogu započeti vezu sa osobom u znaku Vage.

Zdravlje: Slabost nogu, klecanje kolena ukazuju na odlazak kod lekara.

BIK

Posao: Ovaj dan doneće vam osećaj stabilnosti na poslovnom planu. Tu  situaciju pratiće takođe stabilizacija na finansijskom planu. Ipak, ne uljujkujte se novonastalim okolnostima potrebna je stalna akcija i oprez u načinu poslovanja. Toga ste i sami svesni.

Ljubav: Bikovi koji su u vezi, prošli su kroz period krize usled različitih stavova sa partnerom. Sada sledi ulazak u mirnije vode i zbližavanje. Planirate zajedničku budućnost. Slobodne Bikove očekuje romantičan izlazak sa osobom u znaku Škorpije ili Jarca.

Zdravlje: Glavobolja. Nađite uzrok upornog ponavljanja tegoba.

BLIZANCI

Posao: Naredna nedelja  sa sobom donosi izazov prilagođavanja novim poslovnim zadacima. Imaćete mnogo razloga da se ponosite, jer ste ostvarili dobre rezultate. Saradnici vam odaju priznanje. Ipak, već su vam u glavi sledeći koraci.

Ljubav: Blizanci  koji su u vezi,  planiraju formalizacije odnosa sa partnerom, kao i zajedničku budućnost. Oni Blizanci koji su nezadovoljni svojom vezom mogu da uđu u paralelnu vezu. To može biti i osoba koja ima se odavno dopada. Sada vam nije važno koliko je ta osoba spremna da vam se u potpunosti preda.

Zdravlje: Odlično se osećate.

HOROSKOP ZA PETAK, 22. APRIL Početak strasne ljubavne veze za Raka, konkurencija

Foto: privatna arhiva

 

RAK

Posao: Očekuju vas veoma važne odluke, ako sada budete povukli mudre poslovne poteze, to vam može doneti uspeh na dugoročnom nivou. Ukoliko se bavite privatnim biznisom, ostvarićete veliki napredak.

Ljubav: Odnos sa partnerom prolazi kroz fazu stabilizacije, sve većeg zbližavanja. Partner sada ulaže mnogo više napora, kako bi vaša veza dobila na kvalitetu. Slobodne Rakove očekuje početak  strasne ljubavne veze sa osobom u znaku Jarca ili Škorpije

Zdravlje: Slabo varenje. Sada vam je potreban redovan unos lana, koji će poboljšati stanje  vašeg organizma, a doneti vam i olakšanje.

LAV

Posao: Akcenat ovog vikenda u potpunosti je na vašoj finansijskoj situaciji. Stvari se konačno  odvijaju u skladu sa vašim očekivanjima. Sami ste doprineli ovakvom uspehu, sada možete biti zadovoljni sobom, svojim postignutim rezultatima.

Ljubav: Postoji mogućnost ljubomornih scena, nepoverenja, pa je veoma važno da u tim trenucima sačuvate hladnu glavu. Budite maksimalno iskreni i otvoreni. Slobodne Lavove očekuje poznanstvo sa zanimljivom Vodolijom.

Zdravlje: Više se odmarajte. Preforsirali ste se, potreban vam je odlazak na neku dalju destinaciju.

DEVICA

Posao: Poseban uspeh očekuje one Device koje se bave nekretninama, prosvetom i trgovinom. Zahvaljujući svom stavu, kao i dobrom osećaju za prodaju, možete biti apsolutni pobednik. Umete da ubedite sagovornika u svoje ispravne namere. Ako  imate u planu da radite u inostranstvu, pred vama se otvara put, a tu vas očekuje poseban uspeh.

Ljubav: Device koje su u vezi mogu imati nesporazume sa partnerom. Razlikujete se po načinu razmišljanja. Jedno od vas moraće da popusti. Slobodne mogu upoznati zanimljivo osobu u znaku Riba.

Zdravlje: Ekcem. Svakako je neophodan određen tretman.

HOROSKOP ZA PETAK, 22. APRIL Početak strasne ljubavne veze za Raka, konkurencija

Foto: privatna arhiva

 

VAGA

Posao: Sada je pravi trenutak da od nadređenih tražite povišicu. Uprkos ovoj pozitivnoj energiji finansijskog plana, postoji mogućnost da neko od vaših kolega može svesno da podriva vašu reputaciju. Slutite ko bi to mogao biti, jer imate odličnu intuiciju. I dalje neka vam ona bude glavna smernica.

Ljubav: Imate osećaj da vam partner ne posvećuje dovoljno pažnje. Osećate se poput usamljenika u vezi i zato  imate u planu ozbiljan razgovor sa partnerom da to promenite. 

Zdravlje: Nervoza. Napeti ste zbog trenutne situacije na poslu, mada ste svesni da to ne može potrajati.

ŠKORPIJA

Posao: Poseban uspeh možete imati na poslovnim putovanjima i u saradnji sa strancima.  Bićete zadovoljni, jer dalja saradnja obećava napredak u poslovima. Iskoristite ovaj vikend da osmislite plan radnih aktivnosti za iduću nedelju.

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Lava ili Vage. Do tog poznanstva može doći preko posla ili na nekom putovanju. Škorpije koje su u vezi  mogu imati nesporazume sa partnerom. Razmislite da li postoji problem među vama, na koji način ga možete otkloniti.

Zdravlje: Mogući prelomi. Povedite računa u saobraćaju.

STRELAC

Posao: Ovaj period mogao vam je doneti razočaranje u neke saradnike. Neko je mogao da vas izigra u poslednjem trenutku i niste spremni da pređete preko toga. Bićete izričiti i odlučni da prekinete dalju saradnju. Promena koju budete sproveli pozitivno će se odraziti na vaše dalje poslovanje. Konačno, možda je to bilo i neophodno. Očigledno da je posao zaostajao upravo zbog minirajućih odluka saradnika.

Ljubav: Strelčevi koji su u vezi prolaze kroz krizu. Postoji mogućnost ljubomornih scena i nepoverenje od strane partnera.

Zdravlje: Pojačan apetit.

HOROSKOP ZA PETAK, 22. APRIL Početak strasne ljubavne veze za Raka, konkurencija

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Posao: Ovaj period donosi vam rekapitulaciju prethodne poslovne nedelje. Vi zaista imate razloga da budete ponosni i zadovoljni svojim rezultatima. Obratite pažnju na konkurenciju, koja kože biti bez milosti u svom nastojanju da vas slomi.

Ljubav: Slobodni Jarčevi  u ovom periodu mogu upoznati privlačnu osobu u znaku Raka ili Škorpije. U pitanju može da bude vaša prava srodna duša. Jarčevi koji su u vezi pomalo zapostavljaju partnera zbog svojih obaveza.

Zdravlje: Kijavica, lagana prehlada. Međutim, ako se ne budete pridržavali saveta lekara, može doći do problema, čak i lakše upale pluća.

VODOLIJA

Posao: Ovaj period Vodolijama donosi mogućnost višestrukih poslovnih prilika koje podjednako mogu da budu dobre. Poslušajte svoju intuiciju. Posavetujte se sa mudrijim, starijim osobama, koje vas mogu uvesti u ozbiljne poslove sa jakim profitom.

Ljubav: Vodolije očekuje izlazak sa osobom u znaku Lava ili Vage. Postoji mogućnost da uđete u vezu zasnovanu više na fizičkoj privlačnosti nego na emocijama, ali trenutno i niste spremni na obavezivanje. Odgovara vam odnos koji ne donosi ozbiljnost, neophodna vam je samostalnost.

Zdravlje: Glavobolja, prelazi u migrenu.

RIBE

Posao: Očekuje vas unapređenje finansijske situacije, ali samo ako budete oko sebe okupili pravi tim saradnika. Slaba karika u vašem timu mogla bi vas koštati unosnog posla. Već imate u planu saradnike koje biste okupili i sa kojima možete napraviti tim koji pobeđuje.

Ljubav: Slobodne Ribe mogu da započnu novu ljubavnu vezu sa osobom u znaku Device ili Jarca. Ta veza može im doneti kasnije i neke komplikacije, jer trenutno nisu spremne na obavezu. Od početka partneru stavite do znanja  šta može od vas očekivati.

Zdravlje: Loša cirkulacija. Situacija može biti alarmantna ukoliko je zanemarite.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

22.04.2022 08:26

Istina,a ona je u znaku Rak!🌹😉