UNIVERZUM IM ŠALJE LJUBAV Tri znaka horoskopa ovog leta upoznaju srodnu dušu
Foto: Shutterstock

Još samo malo i eto ga leto, vreme uzavrelih strasti i probuđenih čula! Mnogi horoskopski znakovi poželeće da se ponovo osete voljeno, poželjno, da im svaki dan donese uzbuđenje. Tri znaka imaće najviše šansi da pronađu sreću ovog leta i svoju srodnu dušu!

Rak

Ovo leto bi moglo drastično da promeni živote nekih Rakova. Desiće vam se sudbonosna poznanstva koja će vam doneti sreću, samo nemojte da se plašite ljubavi, niti da otvorite svoju dušu potpunom strancu. Osećanja koja nastaju tokom leta ookazaće se kao duboka i snažna. Osećanja mogu biti toliko jaka da će do kraja leta mnogi stati na ludi kamen, a neki će postati roditelji.

Devica

Uzdržanu i praktičnu Devicu ovog leta može da privuče romantika kojoj neće moći da odoli. Sve će biti u znaku novih poznanstava i sve se može odvijati brzo. Moguće je da ćete se čak na prvi pogled zaljubiti i odmah započeti zajednički život. Ako ste u braku, velika je verovatnoća da ostanete trudni!

Jarac

Jarac je neko ko dugo i predano traži srodnu dušu. Smanjite malo svoje kriterijume i kritičnost, to može biti glavni razlog vaših ljubavnih neuspeha. Ne morate baš sve da kontrolišete, dozvolite malo i sudbini. Budite spremni da širom raširenih ruku prihvatite prilike koje dolaze kako ne biste propustili svoju sreću.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

21.04.2022 19:25

Jedna Rakica je moja 😉🌹🙋‍♂️.