HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 21. APRIL Ovnovi pred raskidom, Vage nailaze na prepreke na poslu, Strelčeve čekaju konflikti i nerazumevanje
Foto: privatna arhiva

OVAN

Posao: Vaše planete u poljima karijere donose vam borbu novog i starog. To vam donosi veliki preokret u načinu na koji ste do sada poslovali. Intuicija vam goovori da ste na pravom putu, koji vas vodi ka uspehu.

Ljubav: Vi ne trpite nedefinisane odnose, pa ćete ovaj vikend provesti u nastojanju da definišete svoj odnos  sa partnerom i da zajedno analizirate kuda vaša veza zapravo vodi. Kompromisnih rešenja neće biti. Sada ćete morati doneti konačnu odluku,a moguće da će ishod biti potpun razlaz, zbog promašenih očekivanja.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije.

BIK

Posao: Unapređenje finansijske situacije predstavlja dominantnu temu. Imate mnogo razloga da budete zadovoljni. Poslovna situacija je više nego zadovoljavajuća. Sada možete ređati uspeh za uspehom, krenulo vam je!

Ljubav: Ljubavna situacija je zadovoljavajuća, a vaš odnos sa partnerom ispunjen je posebnom harmonijom. Slobodni Bikovi, u ovom periodu, mogu da sretnu fatalno privlačnu osobu sa kojom je moguće mnogo više od avanture. Utonite u ovu ljubav.

Zdravlje: Osetljivost grla. Izbegavajte gazirana pića. Ipak, obavezan je odlazak kod otorinolaringologa.

BLIZANCI

Posao: Pravite rekapitulaciju prethodne nedelje i imate mnogo razloga da budete zadovoljni. Rad na novom poslovnom projektu ili prelazak na novo radno mesto predstavljaju dominantne teme. Ipak, ne ulazite u poslove naglo, bez razmišljanja.

Ljubav: Vašu pažnju može da privuče jedna zanimljiva osoba u znaku Vodolije ili Vage. Bogat društveni život, mnogo društvenih okupljanja učiniće ovaj dan posebno zabavnim, ali i posebnim, a sve zbog osobe koja će vam privući pažnju.

Zdravlje:  Problemi sa sinusima. Neophodna je inhalacija. Ako ne dođe do poboljšanja, obratite se lekaru.

RAK

Posao: Ukoliko ste pokrenuli privatan biznis, početni uspeh nije vas obuzeo, nego nastojite i dalje da novim mudrim poslovnim potezima pobedite konkurenciju. Zahvaljujući dobrim procenama možete ostvariti stabinost poslova, steći dobru reputaciju u poslovnim krugovima. Nezaposleni Rakovi  mogu da pronađu privremeno rešenje.

Ljubav: Slobodni Rakovi mogu da sretnu svoju srodnu dušu na nekom kraćem putovanju ili preko posla. Rakovi koji su u braku, mogu prolaziti kroz krizu. 

Zdravlje: Osetljivost stomaka. Očigledno da morate voditi računa o namirnicama koje unosite.

Foto: privatna arhiva

 

LAV

Posao: Situacija na finansijskom planu se sve više popravlja. Međutim, aspekti mogu da vam donesu atmosferu neizvesnosti i potrebu da improvizujete poslovna rešenja. Naravno, to vam nije nepoznanica i veoma se dobro snalazite u tome.

Ljubav: Postoji velika mogućnost da uđete u tajnu vezu. U vaš život može da uđe neodoljivo privlačna osoba, a u iskušenju će se naći slobodni  Lavovi, ali i oni koji su u vezi. Razmislite o tome! Rizikujete da se ovaj odnos obelodani.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije. Glavobolja može potrajati dok ne dođe do promene vremena.

DEVICA

Posao: Dominantna tema u okviru vaše karijere može da bude poslovna saradnja sa inostranstvom. Ukoliko želite da pređete na novo radno mesto,  verovatno postoji potreba za profesionalnim usavršavanjem. Vaše ambicije daleko prevazilaze i to radno mesto.

Ljubav: Planete su vam naklonjene da rešite neki stari problem, koji se s vremena na vreme pojavljuje između vas i partnera. Nemojte odlagati razgovor. Slobodne Device mogu da započnu novu vezu.

Zdravlje: Pad imuniteta. Pribegnite novim, drastičnijim merama, kako biste svoje zdravstveno stanje popravili.

VAGA

Posao: Aspekti mogu doneti neke prepreke u vidu zastoja u nekoj isplati, u platnom prometu. Ovakva planetarna situacija može doprineti rešenju nekog starog pravnog problema. Konačno, tome ste se i nadali.

Ljubav: Vage koje su u vezi obuzima  neka ljubomora,  a i same mogu biti izložene ljubomori od strane partnera. Razjasnite situaciju, u suprotnom se može stvoriti jaz koji ćete teško prevazići. Vaše polje ljubavnih avantura veoma je aktivirano.

Zdravlje: Sklonost povredama. Obratite pažnju pri šetnji, treninzima. Takođe obratite pažnju na saobraćaj, bilo da ste aktivni ili pasivni učesnik.

Foto: privatna arhiva

 

ŠKORPIJA

Posao: Rešenje starih pravnih pitanja može obeležiti ovaj period, a upravo to će vam omogućiti da nastavite sa poslovanjem. Ukoliko su vam neophodna dodatna sredstva ili da podignete kredit, period je izuzetno povoljan da to i realizujete. Ipak, pre toga se posavetujte sa osobama koje vam mogu dati pametne savete, koje su sa bogatim radnim iskustvom.

Ljubav: Izuzetno dinamičan period na ljubavnom planu očekuje Škorpije. Slobodnim može da se pojavi sudbinska ljubav. Do susreta dolazi na jednom organizovanom skupu.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije.

STRELAC

Posao: Strelčevi u ovom periodu moraju prilagoditi svoj dosadašnji način poslovanja. Ušli ste u period nestabilnosti i neizvesnosti,  tako da ćete često morati da improvizujete poslovna rešenja. Za vas su neophodna uvek dva izlaza, kako biste izbegli neprijatna iznenađenja.

Ljubav: Poslovni i ljubavni plan se u ovom periodu prepliću. Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju svoju srodnu dušu upravo preko posla. U pitanju može biti tajna veza, jer je osoba zauzeta.

Zdravlje: Bolovi u kostima. Moguća je reuma. Lečenje nije naodmet, čak je i preporučljivo.

JARAC

Posao: Postoji velika mogućnost da budete unapređeni na višu funkciju što i zaslužujete. Ako vodite privatan biznis, bićete u situaciji da prilagodite svoj način dosadašnjeg poslovanja.

Ljubav: Ukoliko postoji nedefinisan odnos, vi ćete se potruditi da ga u ovom periodu jasnije odredite. Niste spremni na nejasne situacije, potrebna vam je sigurnost, a važno je da partner ima dovoljno savesti, snage, da se sa vama suoči, jer vam ciljevi možda nisu jednaki. Jarčevi koji su u braku takođe mogu doneti radikalne odluke.

Zdravlje: Bolovi u zglobovima, muče vas već neko vreme. Mogući su i deformiteti.

VODOLIJA

Posao: Vodolije se mogu naći u velikoj dilemi, jer im mogu biti ponuđene višestruke poslovne opcije. Nezaposlene Vodolije očekuje važan razgovor za posao, ali je bolje da sačekaju i da o svemu prvo dobro razmisle. Jer, uslovi koji su vam ponuđeni i nisu realni.

Ljubav: Slobodne Vodolije očekuje poznanstvo koje se može razviti u mnogo više od avanture. Flert i neobavezan odnos vam je dosadio, potrebna vam je sigurnost, jer vam je sreća sada neophodna. Možete ostvariti bliskost kojoj čeznete.

Zdravlje: Loša cirkulacija, naročito ona perifernog tipa.

RIBE

Posao: Glavni izazov u ovom periodu za vas predstavlja preveliki broj poslovnih obaveza. Postoji mogućnost višestruke saradnje.

Ljubav: Ribe koje su u vezi mogu da prolaze kroz buran period, a dominantnu temu njihovog odnosa sa partnerom može predstavljati ljubomora. Razmislite da li ta ljubomora ima neku osnovu. U poslednje vreme ste partnera više zanemarili, posvetili ste se samostalnim izlascima. Žudite za slobodom. Slobodne Ribe mogu ostvariti sudbinski susret. Odmah ćete prepoznati u partneru ono čemu težite.

Zdravlje: Problemi sa kožom. Neophodna joj je svakodnevna nega.

 

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

21.04.2022 06:40

Hvala,znam 🙋‍♂️🌹