HOROSKOP ZA 16. APRIL Ovan će imati neverovatnu priliku na poslu, Bika očekuje ljubavno iznenađenje, a Ribe moraju da paze na zdravlje!
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Pun Mesec u Vagi će vas dati priliku da se javno negde predstavite. Svoje ideje traba da iznesete i da ih drugi čuju. Dobićete podršku od svojih poslovnih partnera za nove projekte koje zajedno planirate.

Ljubav: Doživećete veliku promenu u svojim osećanjima i to će vas jako iznenaditi. Kao da to nise vi nego neko drugi. Divno je kada saznamo da smo sposobni za neka osećanja koja sun am ranije bila tako daleka. Neko će vas jako motivisati i privući.

Zdravlje: Puni ste energije i jako pozitivni. Imate osećaj da je težak period iza vas i da vam sve ide od ruke. To će pojačati vaše samopouzdanje i poboljšati vaše fizičko zdravlje.

BIK

Posao: Ako ste rođeni u trećoj dekadi Bika promene na poslu su se već dogodile ili su u toku velike promene. Nije vam to lako da prihvatite, jer vi promene ne volite, ali polako prihvatate i razumete da je to za vaše dobro

Ljubav: Prijatno iznenađenje vas očekuje na nekoj zabavi ili venčanju. Moguće je da ćete biti pozvani na neku lepu proslavu gde ćete upoznati jako interesantnu osobu u koju ćete se ludo zaljubiti. Ovo je vreme da se više krećete i družite, jer će vam doneti veliku sreću.

Zdravlje: Zdravlje vam je na zavidnom nivou. Već ste se adaptirali na stresne situacije koje vam je Uran do sada pravio. U prethodnom periodu ste bili mnogo više pod stresom.

BLIZANAC

Posao: Po prirodi ste brzi, okretni i uvek u nekom pokretu. Sada ćete osetiti umor i potrebu da usporite. To nije karakterično za vas i ljudi oko vas će to primetiti. Zbog umora i rasejanosti je potrebno da budete dodatno pažljivi na svom poslu, kako ne bi napravili neku grešku.

Ljubav: Neko poseban se pojavljuje u vašem životu. Najbolje je da zajedno negde daleko otputujete. Ova mogućnost će vam se ubrzo pojaviti oko predstojećih praznika.

Zdravlje: Zdravlje je uvek savršeno kada smo zaljubljeni! Ipak povedite računa o mogućim alergijama koje se mogu pojaviti. Posebno od petka 15.04 budite oprezniji ako probate neka jela koja do sada niste probali.

RAK

Posao: Petak je jako povoljan dan za poslovna ulagana ili investicije. Možete sami da pokrenete investicije ili zajedno sa svojim bračnim drugom ili poslovnim partnerom. Takođe, ako imate energije i vremena možete da se uključite i u poslove osiguranja što bi vam dugoročno donelo dosta novca

Ljubav: Mesec u Vagi je u vašoj 4.kući i vi se najbolje osećate u krugu svoje porodice. Roditelji, partner i vaša deca su vaš kompletan svet. Tu ste najsrećniji i potpuno ispunjeni.

Zdravlje: Putovanja će vas privlačiti, ali je potrebno da se posle svakog puta dobro odmorite, jer će vas to i fizički iscrpljivati. Čuvajte se iznenadnih alergija.

LAV

Posao: Ne podnosite da neko dovodi u pitanje vaš rad i zato ćete burno reagovati. Možda je došao trenutak da ozbiljno razmislite o pokretanju svog privatnog posla. Volite da gospodarite i namećete svoju volju, a kako ste i veliki individualista, privatan posao bi bio najpogodniji u ovom trenutku.

Ljubav: Ostaviti egoizam sa strane i biti tu za drugoga je glavna lekcija za vas. U suprotnom, ako to ne uradite imaćete zaista velikih problema u svojim partnerskim odnosima. Saturn vas sada testira, a njegovi testovi i ispiti nisu nikada laki.

Zdravlje: Vi ste po prirodi vrlo vitalni, energični i jaki. Sada ćete više da budete zaokupljeni zdravstvenim stanjem vašeg partnera. Saturn vladar vaše 6.kuće je u 7. i to govori o zdravstvenim problemima vašeg bračnog druga.

DEVICA

Posao: Volite dobru organizaciju i podelu posla. Na vas se uvek svako može osloniti. Ideje koje ste ranije imali sada ćete uspešno ostvariti u ovoj nedelji. Pun Mesec u vašoj 2.kući će vam doneti i dobru finansijsku situaciju.

Ljubav: Važno je da sebi date dozvolu da uživate u čarima života. Život će se odvijati svojim ritmom i bez vašeg preteranog uplitanja. Mnogo ste dugo sebe blokirali i držali sa strane od uživanja. Sada ste osvestili da želite nekoga pored sebe.

Zdravlje: Treba da vodite računa da ne postanete hipohondar koji stalno brine o svom zdravlju. Dovoljno je da promenite nake navike i bolje se hranite. Često imate stomačne probleme, koji su posedica vaših preteranih briga oko posla.

VAGA

Posao: Danas imamo pun mesec u vašem znaku i to je vama u 1.kući. Bićete jako ponosni na vaše poslove i dobićete velike nagrade. Simbolika punog Meseca je uvek rast, obilje i prosperitet. To je ono što ćete danas imati na poslu.

Ljubav: Novi kolega koji se pojavio na vašem radom mestu je jako interesantan. To bi mogao da bude vaš idealni partner na kojeg ste dugo čekali. Ako ste već imate stalnog partnera, možda ćete doći u iskušenje da uđete u neku ljubavnu avanturu sa kolegom sa posla.

Zdravlje: Muče vas godine koje se vide na vašem licu i telu. Vi spadate u najlepše ljude u celom Zodijaku. Vrlo ste tašti i veliki esteta. Razmišljate o estetskim korekcijama.

ŠKORPION

Posao: Vladar vaše 10.kuće je Mesec koji će danas biti pun u znaku Vage. To vama pada u 12.kuću i zato vam neće prijati gužva na poslu. Možda ćete se odlučiti da je bolje da danas ostanete kod kuće. Pametnije je da danas radite od kuće.

Ljubav: Danas vas vode emocije i zato budite pažljivi. Jako ste emotivni i zaljubljeni. Lako možete da postanete bezrazložno ljubomorni. Partner vas ludo voli i nema razloga za vaše brige.

Zdravlje: Možda bi bilo najpametnije da se prepustite lenčarenju i odmoru. Dosta je bilo napora. Mišići treba da se opuste. Masaža je zato pravo rešenje.

STRELAC

Posao: Merkur vladar 10.kuće je u vašoj 6.kući sa Uranom. Bićete jako usmereni na posao. Kolege će vam završiti sve one poslove koje vi niste uspeli sami. Imate sjajne saradnike koji su tu uvek za vas.

Ljubav: Partner je danas jako emotivan i osetljiv. Vama to neće smetati, jer razumete da su promene raspoloženja prirodna stvar. Na vama je sada red da pokažete svoju plemenitost. Uvek stet u za ljude koje volite.

Zdravlje: Bicikla, jahanje su sjajn izbor da održite svoju dobru kondiciju. Vi ste sportski tip i samo pratite svoj osećaj i to radite. Šetnja i boravak u prirodi je takođe savršena opcija za danas.

JARAC

Posao: Danas će vam dobar prijatelj pomoći da svoje poslove uradite na najbolji način. Razmišljate o dodatnom poslu koji bi vam pomogao da popravite svoju finasijsku situaciju. Možda bi bilo dobro da predložite prijatelju da zajedno pokrenete zajednički biznis.

Ljubav: Iskren razgovor je uvek isceljujući. Ono što ste dugo držali u sebi, vreme je da podelite sa ljudima koji su vam bliski. Najbliži vam je trenutno vaš partner i slobodno otvorite svoju dušu.

Zdravlje: Redovne masaže i vežbe za kičmu bi vam pomogle da se oslobodite tih problema. Vaši bolovi u leđima su posledica vaše opsesivne potrebe da sve imate pod kontrolom.

VODOLIJA

Posao: Vi ste potpuno urbana osoba, ali vas je iskustvo korone i novonastala situacija u Ukrajini naučila da je vredno imati svoje parče zemlje ili neko poljoprivredno gazdinstvo na koje možete da se sklonite. Odavno vas tome uči vaš vladar znaka Uran koji je već dugo u Biku i u vašoj 4.kući.

Ljubav: Postajete sve više svesni vrednosti zajedništva i porodičnog života. Ovu promenu će vaš partner da prihvati sa zadovoljstvom. Nećete vi nikada da se odreknete svoje slobode, ali to vam niko i ne traži. Preko puta vas je veliki individualac u liku Lava, koji poštuje autentičnost i individualnost.

Zdravlje: Redovan odmor i dovoljno spavanja je na prvom mestu. Zatim je tu ishrana i redovna fizička, umerena aktivnost. Post je jako koristan u ovoj nedelji.

RIBA

Posao: Sve vam ide od ruke i zato nemojte da postavljate male ciljeve. Jak Jupiter podržava velike ciljeve i on uvek donosi ekspanziju. Zamka je u tome što se lako ulenjimo kada nam sve ide od ruke. Postavite visoke ciljeve, jer to podržava Jupiter.

Ljubav: Ako ste umetnik ovo je dan da svoju umetnost prezentujete svetu. Vaša umetnost je vaše ostvareje, vaša ljubav i vaše dete. Birajte šta želite, čuda su uvek moguća kada u njih verujemo.

Zdravlje: Više vrednujete sebe i svoje znanje. Shvatićete vrednost svoje jake intuicije koja vas nepogrešivo vodi u pravom smeru. Sve to će se odraziti na vaše energetsko polje i fizičko zdravlje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading