HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 14. APRIL Vage dobijaju nasledstvo, Škorpije treba da izbegavaju ljubomorne scene, Device će imati probleme sa stomakom
Foto: Shutterstock

 

OVAN

Posao: Danas se osećate pomalo umorno i nezainteresovano na svom radnom mestu. Mars vaš vladar znaka je na samom kraju Vodolije i energija se menja. Vi to najbolje osećate i zato imate danas potrebu da se držite u pozadini.

Ljubav: Partner vam deluje malo daleko i tajanstveno. Pomalo i zavidite partneru na opuštenosti i lakoći. Potražite savet od osobe koju volite, da vam pomogne da se i vi malo opustite. Možda je vreme da negde zajedno daleko otputujete i dobro se odmorite. To je ono što vi duboko u sebi želite.

Zdravlje: Potrebno vam je da se duboko odmorite i napunite baterije. Potrebno je da vodite računa o ishrani. Više kuvanih domaćih jela umesto brze hrane je pravo rešenje.

BIK

Posao: Znate šta hoćete i idete svojim putem. Posao vam je na prvom mestu i znate da je potrebno dosta da radite i da se trudite kako bi ostvarili svoje ciljeve. Svi poslovi vezani za nekretnine su sjajni za vas.

Ljubav: Partner vam je osetljiviji nego inače. Zaokupljen je rešavanjem porodičnih problema. Potrebna mu je vaša pomoć i podrška i vreme je da se posvetite i svojoj porodici u istoj meri kao i svom poslu. Vi ste spremni sve da uradite da se vaša porodica oseća dobro.

Zdravlje: Veliki ste hedonista i zato je potrebno da povedete računa da ne dobijete višak kilograma koji se posle teško skida.

BLIZANAC

Posao: I dalje mislite da je bolje da se držite malo po strani. Rad od kuće je savršeni izbor za vas u narednom periodu. Vi ste neko ko radi nekoliko poslova u istom trenutku. Međutim, sada nemate energije niti želje da budete na sto strana. Vama sada treba opuštenije i mirnija atmosfera na poslu.

Ljubav: Partner vam je jako ambiciozan i ima puno planova. Vama sada odgovara da partner bude u centru pažnje i organizuje vaš zajednički život. Danas ćete biti raspoloženi za odlazak u posetu kod prijatelja.

Zdravlje: Dosta ste iscrpljeni i potrebno vam je dosta odmora. Osećate da ste se previše iscrpeli i vreme je da odete na kraći odmor.   

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 14. APRIL Vage dobijaju nasledstvo, Škorpije treba da izbegavaju ljubomorne scene, Device će imati probleme sa stomakom

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Sjajan dan za završavanje svih poslovnih obaveza. Sve će vam ići od ruke. Moguće je da ćete iznanada morati da odete na poslovni put. Obavezno iskoristite tu dobru priliku jer će vam ti kontakti omogućiti napradak u karijeri.

Ljubav: Ako odete na put bilo bi dobro da sa sobom povedete i svog partnera. Sve volite da delite sa osobom koju volite, kao i ona sa vama. To je divno i treba u tome da uživate. Čeka vas prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Danas se sjajno osećate i nemate nikakvih problema. Sjajna vest koju ste danas čuli vam je dala krila.

LAV

Posao: Možete danas da postignete sve što želite. I dalje su vam putovanja glavna tema i bilo bi jako poželjno da na put i odete. Osećate da je vreme da pokrenete svoj privatan posao i potpuno ste sa tom idejom zaokupljeni. Vi uvek težite nezavisnosti i slobodi, a sa privanim biznisom ćete imati potpuno kontrolu upravljanja.

Ljubav: Ako ste slobodni onda ćete ljubav naći na putu. Ljubav koja kreće kao avantura će prerasti u ozbiljnu vezu. Ako imate partnera onda će vas on oduševiti svojom spremnošću da ispuni svaku vašu želju.

Zdravlje: sa toplim vremenom i vama je sve bolje. Vi ste dete Sunca i uživate u svakom slobodnom trenutku koji provodite u prirodi i na otvorenom. Šetnja, trčanje ili bicikla su savršeni izbor za danas.

DEVICA

Posao: Danas se već mnogo bolje osećate. Vraćate se svojoj svakodnevnoj rutinu. Obratite pažnju na dokumente koje potpisujete. Odličan dan za potpisivanje važnih poslovnih ugovora. Organizujte sastanak sa pravnim timom kako bi dobili sve neophodne informacije. Vi ste uvek spremni jer se uvek dobro organizujete.

Ljubav: Partner će danas biti malo zahtevan i tražiće pomoć oko završavanja vsvojih poslova. U vas ima veliko poverenje i zato mu je važno vaše mišljenje. Budite tu da pomognete sa svojim znanjem.

Zdravlje: Imaćete manjih problema sa stomakom, ali to nije ništa strašno. To je sve ide iz glave. Veliki perfekcionista a to ima svoju cenu. Čuvajte se nervoze.

VAGA

Posao: Danas ćete se baviti svojim finasijama i porodičnim novcem. Novac koji ste dobili od partnera ili preko nasledstva treba pametno da investirate. To je vaša glavna tema u narednim danima. Gde i kako u nešto uložiti?

Ljubav: Sa svojim emotivnim partnerom ćete imati potrebu da razgovarate o svom poslu i obavezama koje imate. On je vaša najveća podrška. Međutim, danas je on malo rasejan i teško može da vas prati. Dajte mu malo vremena da se skoncentriše i dobićete mudre savete.

Zdravlje: Potrebno je da se više hidrirate i unosite dovoljno tečnosti. Prirodno imate sklonost ka urinarnim infekcijama i od toga treba da se čuvate u narednim danima.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 14. APRIL Vage dobijaju nasledstvo, Škorpije treba da izbegavaju ljubomorne scene, Device će imati probleme sa stomakom

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

Posao: Najbolje je da se danas bavite kreativnim posovima. To će vas i zaokupiti i jedino interesovati. Zamaraju vas poslovi koji su zahtevi i po vama dosadni. Osećate promenu koja će sutra nastupiti i vi se energetski na to prilagođavate.

Ljubav: Po prirodi ste strastveni i ljubomorni. Danas treba da se čuvate ljubomore jer za to nemate razloga. Partner vam je izuzetno naklonjen i veran. Znate i vi to sami, ali vas emocije lako povedu.

Zdravlje: Osećate se dobro, zapravo sve bolje. Međutim, i dalje treba da vodite računa o krvnom pritisku.

STRELAC

Posao: Danas vam je odličan dan da kupite neku nekretninu za koju ste dugo zainteresovani. Imate novca, a imate i podršku svoje porodice da to uradite. Završite važne pravne poslove i papirologiju koja uz to ide i bićete jako zadovoljni. Razmislite o novim poslovima i investicijama.

Ljubav: Sunce u vašoj 5.kući vam donosi veliku sreću. Deca će vam doneti veliko zadovoljstvo i sreću. Ako ste slobodni ljubav će vas sama naći. Vi imate sreće u svakoj obalsti života.

Zdravlje: Povedite računa da ne preterujete sa hranom i pićem. To može da ostavi trag na vašoj figuri. Takođe mogući su grčevi u nogama. Uzimajte dovoljno magnezijuma i vitamina B kompleksa.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 14. APRIL Vage dobijaju nasledstvo, Škorpije treba da izbegavaju ljubomorne scene, Device će imati probleme sa stomakom

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Posao: Dans ćete se odlično osećati na svom radnom mestu. Imaćete sjajnu atmosferu na poslu. Takođe imaćete i veliku podršku od kolega. Uspostavila se prava radna atmosfera i vi ste zbog toga jako srećni. Po prirodi ste velki radoholik

Ljubav: Partner će vam prirediti divno iznenađenje što će vas oduševiti. Vi niste osoba koja prihvata lako promene i iznenađenja, ali sada vam je to jako potrebno. Divno je kada imate nekoga pored sebe ko vas tako dobro poznaje.

Zdravlje: Generalno je dobro i stabilno. Možda ćete malo više da preterate sa hranom i slatkišima. Moguće su iznanadne upale grla, glasnih žica ili sinusa.

VODOLIJA

Posao: I dalje se brinete da li ćete imati novca za sve svoje investicione planove. Puno toga ste započeli i sada se sa razlogom i brinete. Danas nije dan da rešite sve svoje probleme. Nije sve tako crno kao što vama sada izgleda.

Ljubav: Partner se oseća potpuno drugačije od vas. Ima stabilnost koja sada i vama treba. Popričajte o svojim dilemama i problemima i dobićete jako mudre savete šta treba dalje da radite.

Zdravlje: Mogući su stomačni problemi zbog nervoze koju već dugo osećate u svom stomaku. Probajte da se više odmarate i meditirate. To će vam svakako pomoći da se opustite.  Morate malo da usporite kako ne bi oštetili svoje zdravlje.

RIBA

Posao: Posao vas sam nalazi. I dalje je vaš znak najsrećniji u celom zodijaku. Sve vam ide od ruke i sve vam je dostupno. Imate dovoljno podrške od strane svojih šefova. Danas ćete biti posebno intuitivni i kreativni. Vaše vizije se jako poštuju.

Ljubav: Parter je danas jako zadovoljan i pleni svojim izgledom. Jako ste zadovljni sa vašim partnerom jer znate da zajedno možete sve da postignete. Bićete pozvani na proslavu ili zabavu što će vas oboje jako obradovati.

Zdravlje: Osećate se odlično i puni ste pozitivne energije. Znate da je ovo vreme kao stvoreno za vas da postignete svoj maksimum. I vi tu šansu nećete propustiti. Zato se osećate jako zadovoljno.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading