HOROSKOP ZA 12. APRIL Ovo je dan velikih promena, neke znakove očekuju sreća i blagostanje, dok će se drugima život okrenuti naopačke!
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: ovo je izuzetno povoljan dan za vašu karijeru. Neočekivano ćete dobiti pohvale za vaš rad i trud na poslu. Moguće je unapređenje koje dugo očekujete. Trebalo bi da donesete važne odluke koje će promeniti tok vaše karijere na bolje. Finansije će vam biti stabilnije u narednom periodu.

Ljubav: Mesec u vašoj 5. kući će vas doneti zadovoljstvo i ljubav. Bićete jako ponosni na sebe i svog partnera. Partner vam je izuzetno nežan i jako naklonjen. Među vama je sklad i razumevanje. Oboje ste jako usmereni na svoju decu i njihov razvoj

Zdravlje: Puni ste energije i jako pozitivni. Međutim i dalje je potrebno da vodite računa na sportskim ternima da ne dođe do neke povrede.

BIK

Posao: Novac će vam doći potpuno neočekivano. Moguć je dobitak preko igara na sreću ili od špekulativnih poslova. Tako da ako želite da okušate svoju sreću ovo je pravi dan za to. Vaš posao i karijera su već duže vreme pod jakim uticajem Saturna koji vam donosi velike promene u oblasti posla.

Ljubav: Ljubav ćete naći preko društvenih mreža ili preko prijatelja. To će biti potpuno neočekivano za vas. Novo iskustvo koje će vas jako obradovati. Ovo važi ako ste slobodni, a ako imate svog pravog partnera onda ćete uživati u zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Vi ste jaki i stameni. Ovo je vaše doba godine kada se najbolje osećate. Šetnja po prirodi će vas osnažiti i regenerisati.

BLIZANAC

Posao: Imaćete dosta sreće na svom poslu. Koristite svoju intuiciju osim razuma na koji se uvek oslanjate. Sada je vreme da prihvatite i taj deo sebe koji će vas nepogrešivo voditi. Osećate da je vreme da napravite važne promene, ali kao da nemate dovoljno snage za to. Potražite savet od iskrenog prijatelja koji će vas pravilno usmeriti.

Ljubav: Ako ste slobodni, pravu ljubav ćete sresti na svom poslu. Osoba sa sjajnom harizmom će na vas ostaviti poseban utisak. Ako ste u braku vaš partner je veoma ambiciozan i imaće potrebu da važne informacije zadržava samo za sebe.

Zdravlje: Dosta ste iscrpljeni i potrebno vam je dosta odmora. Pažnja vam je rasuta na puno strana. Posebno obratite pažnju u saobraćaju.

RAK

Posao: Moguće su brige oko novca. Imaćete iznanadne veće troškove na koje niste računali u prethodnom periodu. To može da bude uznemirujuće za vas, jer ste po prirodi vrlo štedljivi i dobro organizovani. Na poslu se osećate pomalo neorganizovano i rasejano.

Ljubav: Naglašena su osećanja i doživećete lepe trenutke sa osobom koju volite. Sreća vas prati i kroz vašu decu. U krugu svoje dece i partnera se najbolje osećate. Imaćete njihovu podršku koja vam mnogo znači.

Zdravlje: Osećate se pomalo i dalje iscrpljeno kako fizički, tako i psihički. Potrebno vam je dosta odmora kako bi povratili svoju energiju.

LAV

Posao: Važno će vam biti da sve svoje ciljeve i planove ostvarite. Bićete i tvrdoglavi ako je to potrebno, kako bi postigli svoje ciljeve. Treba da povedete računa da ne trošite previše novca na nevažne i skupe stvari, jer bi to moglo da dovede do svađe sa partnerom koji se sa tim ne slaže.

Ljubav: Ljubav je ono što vas uvek inspiriše. Međutim, vaš partner je previše kritički raspoložen prema vama i to jako utiče na vaše raspoloženje. Puno je oštrine sa njegove strane. Bilo bi dobro da porazgovarate i saznate šta je uzrok tome.

Zdravlje: Osećate se jako i puni ste energije. Imate jaku želju da što više vremena provodite na Suncu koje vam jako prija.

DEVICA

Posao: Bićete jako dobro organizovani kao i obično i to će vam doneti uspešan radni dan. Od vas treba da se uči kako treba da se organizuju sve obaveze. Sve je tačno i precizno isplanirano i zato ste vi najefikasniji od svih kolega na poslu.

Ljubav: Partner će vam doneti veliko zadovoljstvo. Možete da očekujete lepo iznenađenje u vidu lepog poklona. Partner je široke ruke i želi da vas obraduje sa nekim lepim predlogom za putovanje.

Zdravlje: Imaćete manjih problema sa stomakom, ali to nije ništa strašno. Čuvajte se nervoze.

VAGA

Posao: Vi ste esteta i vaš radni prostor mora da bude savršeno čist i uredan. Danas ćete se baviti sa sređivanjem dokumentacije koju je potrebno odložiti. Nered vas jako umara i nervira. Pored toga ovo je dan kada je najbolje da sve svoje predstojeće obaveze treba da zabeležite i organizujete svoje vreme.

Ljubav: Partner će biti malo više nervozan i tu nastupate vi sa svojim diplomatskim darom da ga umirite i pokažete da uvek može na vas da računa. To je ono što mu je i bilo potrebno, samo to nije znao sam da prepozna.

Zdravlje: Važan vam je vaš fizički izgled i znate da on zavisi od onoga šta unosimo u svoje telo. Donećete odluku da se promenite svoju ishranu i uvedete više voća i povrća u svoj jelovnik.

ŠKORPION

Posao: Ako imate svoj privatan biznis, danas ćete se dosta baviti sa postavljanjem novih planova za njegov razvoj. Možda je vreme da posetite banku kako bi dobili povoljan kredit za proširenje svog posla. Potražite i subvencije od države, jer će vam se to jako isplatiti.

Ljubav: Parner je jako zaiteresovan da vam pomogne u vašem poslu sa svojim savetima. Saslušajte ideje koje vaš partner ima, jer će vam ti mudri saveti jako pomoći. Jako ste srećni što imate nekoga ko toliko brine za vas.

Zdravlje: Trebalo bi da povedete računa o svom pritisku, kao i o očima. Dosta stresa u prethodnom periodu bi moglo da ostavi traga na vaše zdravlje.

STRELAC

Posao: Imaćete veliku pomoć od uticajne ženske osobe na vašem poslu. Ova osoba će vam vrlo rado pomoći da sve svoje poslove obavite na najbolji način. Ako imate svoj privatan posao onda ova pomoć može da dođe iz kruga vaše porodice. Ovo je vrlo uspešan i plodan dan za vas.

Ljubav: Sunce u vašoj 5.kući vam donosi veliku sreću. Bićete jako srećni u krugu svoje porodice. Partner je jako zadovoljan i posvećen porodici. Možete da očekujete da vas obraduje sa lepom večerom.

Zdravlje: Povedite računa da ne preterujete sa hranom i pićem. To može da ostavi trag na vašoj figuri.

JARAC

Posao: Imaćete sjajne ideje koje ćete probati odmah da materijalizujete. Ove ideje će se kasnije pokazati kao sjajne i vredi da se pomučite da ih ostvarite. Nove ideje vas otvaraju ka novom poslu koji odavno priželjkujete. Takođe vaš blizak rođak će imati poslovni predlog za vas koji treba da čujete.

Ljubav: Ljubav vam je danas jako naklonjena. Moguće je da ćete baš danas dobiti važan glas iz inostranstva od neke svoje stare ljubavi. To će vas jako obradovati.

Zdravlje: Generalno je dobro i stabilno. Možda ćete malo više da preterate sa hranom i slatkišima. Međutim to je samo dans, vi inače uvek imate dobru samokontrolu.

VODOLIJA

Posao: Posao i finasije su vam u prvom planu. Sve karte ste položili na to. Dosta ćete se i danas umoriti i zato vam što pre treba dobar odmor od svega. Kao da je sam posao pao na vas. Sve je to već duže vreme prilično iscrpljujuće i osećate da više to nema smisla. Zato ćete burno reagovati ako neko krene da osporava vaše rezultate.

Ljubav: Spas nalazite u svom partneru koji vas sada najbolje razume. Shvatili ste da vam je partner najbolji prijatelj kojeg imate, kao i najbolji savetnik kada vam je teško. To je veliko otkriće za vas i na tome ste zahvalni.

Zdravlje: Jako ste pod stresom i doveli ste sebe do tačke pucanja. Morate malo da usporite kako ne bi oštetili svoje zdravlje.

RIBA

Posao: Osećate se super u svakoj oblasti života, pa i na vašem poslu. Sve vam ide od ruke kao podmazano. Podrške imate od poznatih i nepoznatih ljudi. Kao da su svi dobili zadatak da budu vama od pomoći.

Ljubav: Ljubav vam sama dolazi. Jako ste zadovoljni i zračite jakom magnetičnom energijom koja neodoljivo privlači suprotan pol. Ako ste slobodni, ljubav će se uskorp pojaviti. Ako ste u braku, onda malo više posvetite pažnju svom partneru koji to od vas očekuje.

Zdravlje: Osećate se odlično i puni ste pozitivne energije. Pod jakim ste adrenalinom i najbolje je da ga potrošite na nekom sportskom terenu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading