OVAJ ASTROLOŠKI FENOM DEŠAVA SE SVAKIH 166 GODINA Jedan datum u aprilu donosi neviđenu sreću
Foto: Pexels

Konjunkcija Jupitera sa Neptunom u Ribama dogodiće se 12. aprila, a reč je o položaju planeta kakav se ne dešava često – svakih 166 godina. Ovaj tranzit doneće nam sreću, a kako će se tačno odraziti na svaki horoskopski znak zavisi od toga u kojoj kući su vam Ribe.

Ovan

Ribe se nalaze u vašoj 12. kući, što znači da utiču na vašu podsvest, poput snova, tajni i emocija.

Ukoliko ste u prethodnom periodu imali nekih problema, sada će sve napokon početi da dobija neki smisao. Ostavićete prošlost tamo gde joj je i mesto i krupnim koracima ćete grabiti napred.

Bik

Ribe se nalaze u vašoj 11. kući, što znači da će ovaj položaj planeta uticati na prijateljstva, podršku koju dobijate od bliskih osoba i inovativne ideje.

Osećaćete se sjajno, a uspesi će se samo nizati! Očekuju vas značajne promene kada su u pitanju zdravlje i međuljudski odnosi, sve će biti dobro. Bićete nagrađeni za sav trud koji ulažete.

Blizanci

Ribe se nalaze u vašoj desetoj kući, tako da će ovaj tranzit planeta uticati na vaš društveni status i karijeru.

Imaćete sjajne ideje, usudite se da sanjate velike snove! Konačno vidite šta vam je stajalo na putu i sada znate u kom smeru treba da krenete. Budite hrabri, isplatiće se!

Rak

Ribe se nalaze u vašoj devetoj kući, pa će ovakav položaj planeta uticati na putovanja i obrazovanje, ali i vašu vezu sa samim sobom.

Konjunkcija Jupitera sa Neptunom u Ribama pomoći će vam da imate mnogo više poverenja u sebe, što znači da ćete više slušati svoju intuiciju. Empatija će biti veoma izražena, kao i ljubaznost, a bliski ljudi pomoći će vam da bolje razumete svoje snove.

Lav

Ribe se nalaze u vašoj osmoj kući, što znači da će konjunkcija Jupitera sa Neptunom u Ribama najviše uticati na vaš unutrašnji mir i intimnost.

Ovaj period biće sjajan za vas jer ćete shvatiti da su svi vaši snovi i mogući, a i vrlo izvesno ostvarivi. Uvek ste verovali u sebe, ali će to biti još izraženije u ovom tranzitu planeta, a to će vas gurati da idete napred.

Devica

Ribe se nalaze u vašoj sedmoj kući, te će ovakav položaj planeta najveći uticaj imati na međuljudske odnose i balans.

Vreme je da se "otresete" prošlosti i napravite mesta za svoje snove. Napokon ćete se probuditi i shvatiti da ste vi "najvažnija" osoba na planeti. Drugim rečima, bili ste prestrogi prema sebi u prethodnom periodu, a sada je vreme da sebi pružite malo ljubavi.

Vaga

Ribe se nalaze u vašoj šestoj kući, pa će ovaj tranzit najviše uticati na vaše zdravlje, svakodnevnu rutinu i karijeru.

Osećaćete se sjajno, zračićete i širiti optimizam svuda oko sebe. Želite da ostvarite mnogo toga, a ovaj tranzite će vas navesti da shvatite da u svemu tome treba i da uživate. Zvezde su vam naklonjene, a da biste ostvarili sve što želite potrebna vam je hrabrost, čega vam svakako ne manjka.

Škorpija

Ribe se nalaze u vašoj petoj kući, a ovaj tranzit planeta će najviše uticati na ljubav i kreativnost.

Imaćete puno energije i elana, izražena će vam biti intuicija i vrlo ćete mudro donositi odluke. Verujete u sebe i u najbolje u ljudima, ispunjeni ste ljubavlji i uživate u tome što vam je uzvraćena.

Strelac

Ribe su u vašoj četvrtoj kući, pa će se ovaj tranzit planeta odraziti najviše na vašu porodicu i stanje u domu.

Bićete veoma smireni i odbijaćete svu negativnost od sebe, a vaša kreativnost će biti toliko izražena da je vrlo verovatno da će svi biti zapanjeni vašim idejama i talentom.

Takođe, ovakav položaj planeta stimulisaće vašu želju za znanjem i podstaći vas da budete još bolja osoba.

Jarac

Ribe se nalaze u vašoj trećoj kući, pa će ovakav položaj planeta najveći uticaj imati na komunikaciju sa prijateljima, porodicom i kolegama.

Konjunkcija Jupitera sa Neptunom u Ribama doneće vam unutrašnji mir i jedan opušten pristup svemu što se oko vas dešava.

Vi inače imate taj problem da sami sebi otežavate život, ali sada ćete napokon shvatiti da ste zapravo vi centar svih svojih problema, a ne neko drugi. To što ćete preuzeti odgovornost za svoj život učiniće da vam sve odjednom deluje laše i započećete "novi" život.

Vodolija

Ribe se nalaze u vašoj drugoj kući, pa će tranzit planete koji predstoji uticati na finansije i samopoštovanje.

Konačno ćete shvatiti da je OK šta god volite d aradite, i ne samo to, već ćete imati toliko samopouzdanja i samopoštovanja da ćete od toga napraviti nešto posebno. Ukoliko ste kreativna osoba, za vas sledi zaista sjajan period.

Ribe

Ribe se nalaze u vašoj prvoj kući, pa će konjunkcija Jupitera sa Neptunom u Ribama najviše pogoditi vaš identite, privlačnost i način na koji se predstavljate drugima.

Slede sjajne stvari za vas, imaćete utisak kao da imate čarobni štapić kojim menjate sve što poželite i ostvarujete svoje snove koje se tiču ljubav, finansija, zdravlja, posla i porodice.

Ostvariće vam se gotovo sve što poželite, a vi ćete umeti da ovaj period iskoristite tako da uradite nešto dobro i za druge i za sebe.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading