HOROSKOP ZA UTORAK, 5. APRIL Škorpije i  Vodolije čeka unapređenje, Lava ozvaničenje veze, a Blizance neprijatne vesti
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Nestabilna situacija na finansijskom planu muči vas već duže vreme. Ipak, uskoro sledi preokret. Upotrebite resurse ili svoje znanje da sklopite dobre poslovne ponude. Moguć je odlazak u inostranstvo.

Ljubav: Ako vas već duže vreme muči problem što ne možete da pronađete onog pravog, ovaj dan može biti rešenje. Očekuje vas sudbinski susret. Kao da ste izašli iz štosa, pokušajte da se opustite. Partner je zanimljiv, otvoren, iskren, što vas može začuditi.

Zdravlje: Nervoza prelazi u stres, jer ne možete da se oslobodite poslovnog pritiska. Opustite se!

Bik

Posao: Pripremite rezervni plan za naredni period. Očekuju vas prepreke u vidu problematičnih poslovnih saradnika i zakašnjenje važne uplate novca. Sada je vrlo važna smirenost, pokušajte da vladate situacijom. Saradnici koji uvek prave problem, koji uvek imaju primedbu mogu biti sankcionisani.

Ljubav: Slobodni Bikovi danas mogu da upoznaju srodnu dušu na nekoj zabavi. Bićete otvoreni i pristupačni, lako ćete sklopiti ovo poznanstvo.

Zdravlje: Osetljivost grla. Izbacite gazirana pića, kao i alkohol. Moguća je virusna infekcija. Budite oprezni sa svojim zdravljem.

Blizanci

Posao: Neočekivane vesti mogu obeležiti ovaj dan. U skladu sa tim biće neophodna promena plana. Nikada ne ulazite u poslove bez rezervnog plana.

Ljubav: Osećate zasićenje u vezi i tragate za novim uzbuđenjem. To upravo možete pronaći u tajnoj ljubavnoj avanturi. Razmislite da li je to ono što zapravo želite. Neophodan je razgovor sa partnerom. Možda nije sve izgubljeno, ali će svakako biti, ako ne možete da odolite osobi koja vam je sada privukla pažnju.

Zdravlje: Alergija. Od nedavno imate problem. Pođite kod alergologa, terapija vam je neophodna.

HOROSKOP ZA UTORAK, 5. APRIL Škorpije i  Vodolije čeka unapređenje, Lava ozvaničenje veze, a Blizance neprijatne vesti

Foto: Pexels

 

Rak

Posao: Zastoj na finansijskom planu i neočekivani splet okolnosti može vam doneti dilemu u pogledu sledećeg poslovnog koraka. Ključ rešenja je u promeni saradnika. Sadašnji nemaju više šta da vam pruže, a potrebna vam je i zdrava konkurencija.

Ljubav: Partner pokazuje nedosledno ponašanje i vi s pravom počinjete da sumnjate u njega. Pre no što bilo šta preduzmete, budite sigurni u svoja osećanja i namere. Oslonite se na svoju intuiciju, ako ste nesigurni u odluku.

Zdravlje: Probavne smetnje. U pitanju je loš izbor hrane. Promenite režim ishrane, očigledno da postoje namirnicekoje vam smetaju.

Lav

Posao: Veoma je važno da danas utvrdite prioritete. Samo tako ćete uspeti da završite sve poslove na vreme. Budite metodični i organizovani, zbog prirode posla, da ne biste načinili neke propuste. Neočekivani finansijski dobitak.

Ljubav: Zajedno sa partnerom donosite važnu odluku u vezi sa vašom budućnošću. Dopustite mu da kaže ono što oseća,  poželjno je da ne reagujete impulsivno. U ljubavi mora postojati kompromis, da bi veza funkcionisala. Moguća je formalizacija odnosa.

Zdravlje: Ukočenost vratnog dela kičme. Potrebne su vam lagane vežbe, koje vas neće opteretiti i izazvati veći problem.

Devica

Posao: Osmislili ste savršen plan  i to će vam doneti uspeh na duge staze. Važno je da vas neko ne pokoleba u namerama. Ukoliko se bavite građevinom ili nekretninama, ostvarićete veliki finansijski napredak.

Ljubav: Slobodne Device danas mogu upoznati srodnu dušu na nekoj zabavi ili preko prijatelja. Odmah ćete shvatiti da vam ova osoba odgovara. Potrudite se da ga osvojite.

Zdravlje: Pad imuniteta. Premoreni ste, dajete se mnogo ovih dana na poslovnim projektima. Pojačajte ishranu. Uvedite vitamine i minerale, kao i veći unos vode. sada vam je prioritet zdravlje.

HOROSKOP ZA UTORAK, 5. APRIL Škorpije i  Vodolije čeka unapređenje, Lava ozvaničenje veze, a Blizance neprijatne vesti

Foto: Pexels

 

Vaga

Posao: Negativni komentari vaših nadređenih dobro su vas uzdrmali. Pa ipak, to može biti odraz nekih podrivajućih uticaja  kolega koji vam zavide i koji šire spletke. Budite obazrivi u komunikaciji sa njima. Svakako ne dozvolite provokaciju i ne odajte svoje planove i namere. Sa nadređenima pokušajte da izgladite odnose.

Ljubav: Počeli ste da sumnjate u partnera, a to će te prevazići samo otvorenim razgovorom. Nepogrešivi ste u intuiciji, držite se svog osećanja i nećete pogrešiti. Za vas je bolje da prekinete odnos koji ne funkcioniše.

Zdravlje: Upala mišića. Budite umereniji u vežbama, za vas je sada plivanje, kao vid rekreacije.

Škorpija

Posao: Odnosi sa nadređenima prolaze kroz period krize. Postoji mogućnost da promenite radno mesto. Sada je idelana prilika za promenu, pomalo ste siti ovog posla. Vama je potrebna dinamika, želite da se oprobate u poslovima koji vam privlače pažnju.

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu da se zaljube na prvi pogled u jednog neodoljivog Bika. Veza ima perspektivu. Bićete iznenađeni silinom osećanja. Bik će vam pokazati maksimalnu pažnju.

Zdravlje: Variranje pritiska. Obavezan je odlazak kod kardiloga. Ne zanemarujte problem. Obavezna je redovna kontrola. Moguća je prehlada, infekcija disajnih puteva.

Strelac

Posao: Imate dobre izglede za unapređenje na poslu. Već ste ga očekivali duže vreme, jer ste svesni da ste svojom angažovanošću zadužili pojedince. Poseban uspeh očekuje one koji sarađuju sa inostranstvom.

Ljubav: Strelčevi koji su u braku mogu danas da naiđu na nesporazume sa partnerom. Neophodan je kompromis. Postoji nezadovoljstvo sa obe strane. Ne podnosite ustaljene norme, uplatite odlazak na jednu destinaciju. Potrebno vam je osamljivanje.

Zdravlje: Potreban vam je odmor, preforsirali ste se! već ga duže vreme niste koristili. Svaka promena vam je dobro došla.

HOROSKOP ZA UTORAK, 5. APRIL Škorpije i  Vodolije čeka unapređenje, Lava ozvaničenje veze, a Blizance neprijatne vesti

Foto: Pexels

 

Jarac

Posao: Ukoliko reorganizujete svoj posao  i uvedete nove metode rada, podići ćete nivo svog poslovanja na viši nivo. Moguće da ćete naići na sumnje saradnika, ali se ipak pridržavajte prvobitnog plana.To vam može doneti uspeh na duge staze.

Ljubav: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom drugačijeg kulturnog porekla. Mogu je početak nove veze. Naravno, razmislite o tome koliko ste spremni da se prilagodite različitim kulturnim tekovinama.

Zdravlje: Problemi sa peristaltikom creva. Jedini izlaz je u promeni načina ishrane. Posavetujte se sa nutricionistom.

Vodolija

Posao: Vodolije koje se bave kreativnim poslom, danas mogu dobiti neka zaslužna priznanja. Mogući su unapređenje i povišica. Konačno, to ste i zaslužili, jer ste mnogo uložili u novi projekat, sluteći da će postići uspeh.

Ljubav: Možda vam se sviđaju dve osobe u isti mah. Ovo je potpuno nova situacija za vas. Sačekajte da vam vreme pokaže koji izbor da načinite. Poželjno je da se oslonite na svoju intuiciju.

Zdravlje:  Odlazak na neki kraći odmor bi vam vratio izgubljenu energiju. Nemojte sa sobom nositi laptop, ne gledajte u poslovni telefon, odmorite se, zaista.

Ribe

Posao: Ribe koje  rade u okviru finansija ili na berzi, mogu da ostvare veliki finansijski dobitak ili da sklope unosan sporazum. Odgovara vam ovaj dinamičan posao, za koji nikada ne znate kojim pravcem će krenuti.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom ide u pravcu dalje harmonizacije. Očekuje vas to zajedničko planirano putovanje na neku dalju egzotičnu destinaciju. Okrenite se jedno drugom.

Zdravlje: Muče vas alergije. Kako već duže vreme imate problema, nemojte nigde ići bez neophodnih lekova. Ukoliko imate i dalje tegobe, obratite se alergologu. radi promene terpije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading