Prave se da ne vide! Ova tri horoskopska znaka ignorišu "crvene zastavice" u vezi
Foto: Shutterstock

Bik - Kada je ljubav u pitanju, horoskopski znak Bik ceni stabilnost iznad svega. Kada su u vezi, učiniće sve što mogu da zadrže status kvo. Bik je zemljani znak, pa su vrlo realni. Mnogo puta će prepoznati crvene zastavice, međutim, Bik je strpljiv i sačekaće dok stvari ne krenu na bolje. „Ako ste ih maltretirali, oni će biti spremni da oproste sve dok njihov svakodnevni život ide utabanim stazama“, kaže astrolog.

Strelac - Strelac, vatreni znak zodijaka koji voli zabavu, takođe će verovatno ignorisati crvene zastavice u vezi. Strelac je jedan od najiskrenijih znakova u zodijaku, kada komuniciraju, oni su direktni i jasni. „Pošto su tako pošteni i otvoreni u komunikaciji, oni će se... zbuniti ako ste nepošteni. Oni će ignorisati crvene zastavice i verovati svakoj vašoj reči dok ne odete predaleko“, poručuje astrolog.

Rak - Rakovi su po prirodi slatki, osetljivi i super romantični. Prema astrolozima, mnogi znaci upozorenja mogu im izgledati romantično. „Ljubavno „bombardovanje“, na primer, im je sasvim prirodno. Oni vole da daju i primaju naklonost, i neće razmišljati da je to nešto negativno u vezi. Rakovi su takođe poznati po tome što su spasitelji zodijaka, tako da će crvene zastavice videti kao „slabosti u vezi“, i učiniti sve što mogu da „spase“ svog partnera.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading