HOROSKOP ZA 4. APRIL Ovo je dan sudbonosnih promena, mnogim znakovima će se život okrenuti naopačke!
Foto: Pexels

Ovan

Posao: Očekujte veće promene u organizaciji u kojoj radite, kao i u načinu saradnje sa poslovnim partnerima. Pozitivna energija doprinosi završavanju unosnih projekata. To vam obezbeđuje i kasniju saradnju.

Ljubav: Dolazi do prekretnice u vašem odnosu sa partnerom. Ovo je dan velikih odluka. Budite sigurni u svoje postupke, jer sada određujete svoju budućnost.

Zdravlje: Glava vam je stalno u frižideru, naročito u noćnim časovima. U pitanju je alavost, a ne glad. Preterujete u unosu hrane, morate se naučiti kontrolisati. U suprotnom teško ćete se osloboditi kilograma.

Bik

Posao: Dolazi do najave velikih preokreta, završetak jednog i početak novog poglavlja. Spremni ste za promene, ne volite da obavljate uvek iste poslove. Potrebna vam je promena.

Ljubav: Bikovi koji su dugo nezadovoljni vezom danas mogu sazreti u odluci da prekinu odnos koji se više ne zasniva na pravim osećanjima. Duboko osećate da ste to trebali već odavno učiniti, ali kao da niste bili spremni.

Zdravlje: Glavobolja je u zadnje vreme stalno prisutna, naročito je bolan potiljak. Razlog tome može biti nepravilan pložaj sedenja, ali i problem sa pritiskom, takođe.

Blizanci

Posao: Danas ćete uspeti da završite rad na velikom projektu ili probleme sa nekim papirima. Uspešno ćete rešiti dugotrajan pravni problem,koji vam je oduzimao mnogo vremena, ali i strpljenja, energije.

Ljubav: Komunikacija sa partnerom može da dospe u krizu i to najveću do sada. Pokušajte da rešite nesporazum, ne oklevajte! Već ste dopustili da se jaz među vama produbi. Sada ćete videti koliko ste se udaljili. Partner je pokušavao da vam nagovesti problem, niste ga čuli, bili ste nemi.

Zdravlje: Depresivnost. Ne možete da je se oslobodite - potražite stručnu pomoć.

Rak

Posao: Oprez u komunikaciji sa kolegama i sa nadređenima. Danas se mogu otkriti neke tajne ili manipulacije od strane ljudi koji su na visokim pozicijama. Nije pametno da se upuštate u raspravu, busite samo nemi posmatrač dešavanja.

Ljubav: Promenljivost raspoloženja može doprineti nestabilnoj atmosferi između vas i partnera, koji danas može pokazati sumnju prema vama. Poželjno je da je odmah otklonite. Budite strpljivi pri objašnjenju, kako ne biste izazvali još veće sumnje.

Zdravlje: Probavne smetnje. promenite način ishrane. Već neko vreme osećate naduvenost stomaka.

Lav

Posao: Danas može doći do raskida dugogodišnje poslovne saradnje sa partnerom. Niste to planirali, osećate se izdanim. Naravno, uvek ćete naći rešenje. Mogući su nepredviđeni izdaci. Pokušajte da nađete izlaz iz jedne naizgled loše novčane situacije.

Ljubav: Kriza poverenja nagriza vašu vezu. Sve potiče od vaše nesigurnosti. Skupite hrabrost, priznajte partneru vaša osećanja. Da biste dobili ljubav, morate je i dati, sve je u načinu davanja.

Zdravlje: Potrebna vam je meditacija i joga, kako bi se oslobodili negativnih misli. Sada ste prilično neraspoloženi i mračnih misli.

Devica

Posao: Nepovoljni apsekti doprinose poteškoćama u poslovnim pregovorima. Sačekajte bolji trenutak za krupne odluke. Sada nije mudro insistirati na zaključenju dogovora. Obezbedite sebi i alternativni izlaz u slučaju da dogovor potpuno propadne.

Ljubav: Device koje su nedavno započele vezu previše idealizuju svog novog partnera, pa je moguće razočaranje. Pokušajte što realnije da sagledate vaš odnos, pa i samog partnera. Iskušajte ga u raznim situacijama, kako biste se uverili u pravu vrednost svoje ljubavi.

Zdravlje: Pad imuniteta usled stresa.

Vaga

Posao: Danas možete otkriti manipulacije i spletke koje su se odvijale iza vaših leđa. Moguć je konflikt sa kolegama. Više nema pretvaranja, ali će vas svejedno iznenaditi svojom zlobom, zavišću. Ipak, budite oprezni. Ne dozvolite bilo koju vrstu provokacije, budite prisebni.

Ljubav: Ovaj dan vam najavljuje krizu koja može rezultirati raskidom. Pre no što donesete konačnu odluku, razgovarajte sa partnerom. Možda ipak nađete kompromis.Važno je da oboje pokažete dovoljno volje, želje da ovaj odnos opstane. Ovde još tinja ljubav.

Zdravlje: Upala mišića. Preterali ste sa vežbama.

Škorpija

Posao: Odložite krupne odluke za neki drugi dan. Niste spremni za komplikovane odnose, teške odluke. Sada imate druga nteresovanja koja se baziraju na zaključenju ugovora. Moguć je zastoj u pregovorima, jer nijedna od strana ne želi da popusti. Izlaz je u kompromisu i zajedničkom interesu.

Ljubav: Stari problem u okviru vaše porodice danas može da kulminira. Ovaj put, situacije će zahtevati hitno rešavanje, koje ste do sada odlagali, pa se zbog toga nalazite u teškoj situaciji. Zato, sve što možete da uradite danas, ne ostavljajte za sutra.

Zdravlje: Dermatitis.

Strelac

Posao: Sada vam se preporučuje oprez. Odložite potpisivanje važnih ugovora. Ne slušajte tuđe savete, već se oslonite na svoju intuiciju. Neočekivani izdaci.

Ljubav: Potrudite se da izbegnete raspravu o krupnim temama sa partnerom, jer biste vrlo lako mogli da dospete u konflikt. Budite diplomata. Time ćete mnogo više postići. predložite mu zajednički vikend na usamljenoj destinaciji.

Zdravlje: Poželjno je da sada uradite kompletnu analizu, jer je moguće da vam je krvna slika dosta loša. Pojačajte svoju ishranu, unosite više vitamina i minerala.

Jarac

Posao: Finansijski plan prolazi kroz veoma nestabilno fazu. Ne preporučuje vam se da danas započinjete rad na novom projektu. Sačekajte povoljnije momente. Ne donosite nagle odluke.

Ljubav: Obnavljanje stare ljubavi obeležiće ovaj dan. Moguća je dilema, kao da niste sigurni da li to zaista želite. Već ste upoznati sa partnerovim manama, kao i on sa vašim. odlično se poznajete i znate šta jedno od drugog možete da očekujete.

Zdravlje: Unosite malu količinu vode, organizmu je potrebna hidratacija. Takođe smanjite unos kafe. koja inače deluje kao diuretik.

Vodolija

Posao: Dan velike promene na poslovnom planu. Vodolije koje su nezadovoljne svojim poslom danas mogu doneti odluku o raskidu saradnje. Naravno, nikada ne donosite odluke naprečac, pa je i prelazak na novo radno mesto izvesno. Ne volite da rizikujete.

Ljubav: Različito viđenje zajedničke budućnosti može stvoriti distancu između vas i partnera. Rešenje je u kompromisu. Ne dozvolite da se udaljite. Uostalom, suprotnosti se privlače.

Zdravlje: Počnite sa unošenjem vitamina, slabi su vam nokti, a i kosa je počela da vam opada. neohodan je unos minerla, takođe.

Ribe

Posao: Poslovni saradnik može danas da vam stvori neočekivane probleme pomeranjem zadatog roka. Očigledno da on poslovnim obavezama ne prilazi sa velikom odgovornošću. Moguć je nesporazum. Pokušajte da razumete njegove razloge.

Ljubav: Budite oprezni! Danas možete otkriti neku tajnu ili sami možete biti otkriveni u nekoj nedoslednosti od strane partnera. Ne donosite zaključke pre razgovora, možda je sumnja nepotrebna. Pre svih dilema obavite razgovor poverenja sa partnerom. Jedino na taj način ćete otkloniti sumnju.

Zdravlje: Problemi sa stopalima. Zglobovi su vam slaba tačka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading