Period brojnih promena: Ovih datuma u aprilu treba da se pazite
unsplash.com

Astrolozi danima savetuju da budemo spremni za nove početke jer je proleće period buđenja, započinjanja noviteta i donošenje promena.

Ipak, ako vas zanima kada treba da donesete važnu odluku, a kada da ostanete kod kuće tokom narednog meseca, astrologija ima odgovor. U aprilu 2022. očekuje nas pomračenje Sunca, a u nastavku saznajte koji dani imaju odlične, a koji loše aspekte!

Pomračenje Sunca nastupa 30. aprila i podsetiće nas da „nije zlato sve što sija“. Na taj dan ne bi trebalo da se krećete mnogo, potrebno je da što pažljivije slušate svoje telo i da ne žudite za prekomernom fizičkom aktivnošću.

Povoljni dani u aprilu 2022: 6, 7, 14, 18, 20-22.

Nepovoljni dani u aprilu 2022: 16, 19, 26.

Ipak, dobra vest je da u aprilu mesecu ne možete očekivati retrogradni Merkur, čuvenog krivca za negativne događaje.

Najbolje je da ove dane posvetite sebi, opuštanju i prilici da provedete vreme sa svojom porodicom. Pokušajte da se odvojite od vesti, problema na poslu i svega što vam remeti mir.

Prema astrologiji, u aprilu 2022. godine, ne bi trebalo da donosite nikakve važne odluke 16. aprila – na dan punog Meseca.

Tokom punog Meseca i nekoliko dana kasnije, velika je verovatnoća da se donese pogrešna odluka, pa je bolje takve trenutke odložiti za neki drugi dan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading