HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 31. MART Ovnovi ne zanemarujte partnera, Vage čeka vas uspeh i novčana dobit, Strelčevi ne igrajte se sa vatrom
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Danas ćete imati mnoštvo prilika da se dokažete na poslu. Za one koji se bave poslovanjem, možete očekivati dodatnu korist od vlade ili dodatnu prednost od vašeg poslovnog partnera.  Fokusirajte se na jedan po jedan zadatak i često se odmarajte između posla.

Ljubav: Videćete da se problem pojavljuje u vašem ličnom životu. Možda se vaš partner oseća zanemareno, jer gubite interesovanje. Dajte sve od sebe da obuzdate ovu situaciju, jer je on dostojan svega.

Zdravlje: Vaše zdravlje će vas i danas mučiti i ostavljaće vam malo ili nimalo energije.

Bik

Posao: Novi izgledi u smislu sponzorstva će vam pomoći da napredujete u svom poslu. Razvićete jake poslovne odnose sa nekim zaista uticajnim i uspešnim ljudima u vašem poslovnom sektoru. Sreća će igrati glavnu ulogu u svemu što danas postignete.

Ljubav: Onima koji su u partnerstvu, biće teško da ostanu hladni u vezi, jer će partner nesvesno izazivati vaš bes tokom dana. Kontrolišite svoje emocije.

Zdravlje: Danas ćete verovatno biti veoma uznemireni i možda ćete raditi kasno u noć, što će negativno uticati na vaše opšte zdravlje.

Blizanci

Posao: Ako ste sigurni u ono što danas radite, ne obraćajte pažnju na zagovornike ili druga mišljenja ljudi. Spremni ste da preuzmete svaki zadatak koji vam se nađe na putu.

Ljubav: Želećete da preduzmete sledeći korak, jer osećate da vas partner prati. Vaša mišljenja su jednobrazna. Budite sigurni da se sve što ste zamislili danas je vrlo ostvarivo.

Zdravlje: Vaše zdravlje se znatno poboljšava, danas ćete se osećati punije energije i zdravije. Imate osećaj kao da slavite bez razloga, proći ćete kroz veoma pozitivnu unutrašnju promenu.

Rak

Posao: Morate imati strpljenja i kontrolu nad svojim radnim rasporedom.  Vaše poslovanje od danas će početi da donosi profit. Vreme je da uzvratite kolegama i poslovnim partnerima, koji možda nisu tako srećni kao vi danas.

Ljubav: Danas ste izuzetno šarmantni, pa ćete imati niz ponuda. Ljubavni život će biti pun perspektiva,  upijaćete svu ljubav i pažnju koja vam se poklanja. Uživajte, bez obaveza.

Zdravlje:  Vaše zdravlje je dobro, ali to ne znači da ga trebate potpuno zanemariti. Fizička aktivnost je danas neophodna kao i briga o ishrani.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 31. MART Ovnovi ne zanemarujte partnera, Vage čeka vas uspeh i novčana dobit, Strelčevi ne igrajte se sa vatrom

Foto: Pexels

 

Lav

Posao: Posao će napredovati i steći ćete nove klijente. Bilo da se radi o velikoj ili maloj perspektivi, primetićete da je vaše poslovanje poraslo i bićete zadovoljni.

Ljubav: Ako ste tek započeli vezu, vodite računa da dobro komunicirate i dajte partneru do znanja da vam je potrebno neko vreme da provedete zajedno, da biste se bolje upoznali. Ako ste u dužoj vezi, ne budite nerealni i gubiti vreme pitajući se gde ste pogrešili.

Zdravlje: Toliko ste bili prepušteni poslu da ste zaboravili da vodite računa o svom zdravlju što će svakako imati posledica.

Devica

Posao:  Dobićete veliku pomoć i saradnju od starijih i iskusnih ljudi, a to će vam pomoći da ostvarite sve svoje zadatke.

Ljubav: Osećaćete se izuzetno voljeno i cenjeno, što će povećati vaše samopouzdanje. Danas će partner učiniti da se osećate kao da vredite mnogo više nego što vam je do sada dato. Ako ste slobodni, najverovatnije ćete danas upoznati životnog partnera.

Zdravlje: Možda ćete doživeti malu letargiju, ali ništa ne možete da prevaziđete. Ako pokušate da se držite neke rutine kao što su vežbanje, osećate se mnogo manje umorno.

Vaga

Posao: Danas bi mogli očekivati neku finansijsku dobit u vašem poslu. Poslovi koji su bili na čekanju verovatno će biti rešeni. Videćete sebe kako napredujete u svim perspektivama.

Ljubav: Vi i vaš partner ćete se danas veoma zbližiti. Počećete da shvatate šta ga uznemirava, a šta ga čini srećnim. Otuda ćete shvatiti da će stvari od sada biti samo bolje. Ukoliko ste u dužoj vezi, danas ćete  izgubiti hladnokrvnost u žestokoj raspravi, a nećete se fokusirati na problem koji je u pitanju. 

Zdravlje: Mogući su problemi sa sinusima,  jer ste bili nemarni prema sebi, niste se zaštitili od hladnoće.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 31. MART Ovnovi ne zanemarujte partnera, Vage čeka vas uspeh i novčana dobit, Strelčevi ne igrajte se sa vatrom

Foto: Pexels

 

Škorpija

Posao: Morate imati čvrst stav prema poslovnim partnerima. Vaše poslovanje će zahtevati više zaposlenih i više posvećenosti, što je dobra stvar, jer to znači da vaše poslovanje raste i dobija više klijenata. Morate da ostanete fokusirani i da se ne izgubite u slavi i bogatstvu.

Ljubav: Ovu vezu ste shvatali veoma olako i to bi  moglo mnogo uticati na vaš odnos. Dok ste zaokupljeni poslom, obavezno uključite partnera u svoj život.

Zadravlje: Trudite se da održavate zdravlej redovnom fizičkom aktivnošću i hidratacijom. Unosite veću količinu tečnosti u organizam.

Strelac

Posao: Ako započinjete inovaciju u svom postojećem poslu, možete očekivati pomoć od sponzora. Nove finansije će početi da pristižu i moraćete da razmišljate o investicijama. Usredsredite se na traženje saveta od vrednih izvora i na naporan rad. Pokušajte da uradite što više posla sami.

Ljubav: Danas ćete se sukobiti sa partnerom, oseća se potpuno zanemarenim. Bićete veoma zauzeti poslom i porodičnim događajima. Nećete moći da provedete onoliko vremena koliko možete da radite ono što volite.

Zdravlje: Primenite metode opuštanja. Prijaće vam!

Jarac

Posao: Preduzmite svaki korak uz savete starijih, dok napredujete sa ovom ogromnom poslovnom mogućnošću. Fokusiranje samo na klijente neće podići vaše poslovanje na viši nivo. Moraćete da se fokusirate i na poboljšanje svog ličnog rada. Meditirajte i vežbajte da biste se danas osećali motivisano i energično.

Ljubav: Morate postati malo odgovorniji u svojoj vezi. Mislite da je ljubav dovoljna da vaša trenutna veza uspe, ali to neće biti,ako se ne potrudite i ne budete odgovorni za svoje postupke. 

Zdravlje: Učestali problemi sa kašljem. Uradite rendgen pluća.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 31. MART Ovnovi ne zanemarujte partnera, Vage čeka vas uspeh i novčana dobit, Strelčevi ne igrajte se sa vatrom

Foto: Pexels

 

Vodolija

Posao: Osećate se kao da ste danas na testiranju snage zbog količine posla koji danas imate.  Suočavaćete se sa mnogo problema u  poslu, koji zahtevaju vaš nadzor. Vaše odsustvo sa posla će pokazati značajan gubitak, zbog čega ćete shvatiti da vam treba više zaposlenih.

Ljubav: Vaš partner će danas biti prilično udaljen od vas. Nije spreman da vam pomogne da rešite problem, kao što vi uvek pomažete njemu. Bićete previše zauzeti da biste to primetili u početku, ali kasnije, kako dan bude odmicao, shvatićete šta je danas nedostajalo. 

Zdravlje: Loše navike mogu dovesti do veoma teške infekcije stomaka. Vodite računa o čistoći.

Ribe

Posao: Danas biste trebali da odgodite, odugovlačite svu vrstu poslovanja, kao i potpisivanje bilo kakvog ugovora, jer će vam to doneti ogromnu korist. Važno je da budete skoncentrisani, a vaše napredovanje u karijeri, bez problema, je zbog velikog truda i posvećenosti sa kojima radite stvari.

Ljubav: Izgradite svoju vezu tako što ćete se ugnezditi i poboljšati svoj životni prostor.  Time poboljšavate uslove života sebi, ali i partneru.

Zdravlje: Počnite da jedete hranljiviju hranu i osećaćete se još bolje. Morate shvatiti da postoji veoma jaka veza između vašeg uma i vašeg tela.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading