ZA NJIH JE RASKID SMAK SVETA Ovaj znak kraj ljubavne veze doživljavaju tragično i teško se oporavljaju
Foto: Shutterstock

Iako u ljubavi date srce i dušu, nije lako podneti ako druga strana ne uzvraća istom merom. Još ako partner na prve naznake problema otrči u tuđ zagralj, za oporavak je potrebno puno vremena.

Kraj ljubavi niko ne podnosi lako,a prema mišljenju astrologa, nežne Ribe ljubavnu bol doživljavaju tragično i jedva se od nje oporavljaju.

Za Ribe je gubitak partnera i prekid emotivne veze okidač za veliku patnju od koje postaju histerični, a neretko posežu i za porocima kako bi zaboravili na jade.

Ribe se toliko snažno vezuju za partnera da čak i očigledno neverstvo mogu da ne primete. Često ne žele da vide istinu, pa će zažmuriti na činjenicu da im partner ne govori istinu. Ako voljena osoba želi da okonča vezu, biće potpuno slomljeni: plakaće, histerisati, padati u depresiju.

Neće biti u stanju da prekinu vezu čak i kada u njoj ne dobijaju ljubav. Ribe su sinonim za odanost i vernost i maštaju o ljubavi koja traje celog života. Zato se na prekid odlučuju jako teško. Do poslednjeg atoma snaga uveravaće i sebe i druge da je u njihovoj vezi sve u redu i da se sve može popraviti. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
hurem

12.05.2022 11:51

Nemogu protiv svoje duse , takva sam Bogom dana 😇