HOROSKOP ZA SREDU, 30. MART Bikovi će danas ostati bez novca, Jarče izjeda nervoza, Vage će partner usrećiti
Foto: Pexels

Ovan

Posao: Danas će za vas biti izazovan dan. Vaši voljeni, kao i kolege, vas podržavaju. Novčana dobit je na putu. To znači da ćete biti zadovoljniji svojim poslovanjem i izgledima. Naporan rad i posvećenost biće važni za uspeh poslovanja.

Ljubav: Pokušajte da budete puni lepih gestova za partnera, jer će vas to sprečiti da uđete u rasprave.

Zdravlje: Verovatno ćete biti iznenađeni porastom energije.

Bik

Posao: Doživećete manji gubitak, ništa što ne možete da nadoknadite i zbog čega ne možete da napredujete. Naučite iz ovoga da ne žurite. Nove mogućnosti se neće pojaviti, ali će stara plaćanja koja dospevaju početi da se raščišćavaju.

Ljubav: Iz prve ruke ćete osetiti koliko je lepo biti voljen i kada se brine neko kome verujete i koga volite svim srcem.

Zdravlje: Ovo je savršen dan za trening visokog intenziteta.

Blizanci

Posao: Shvatićete koliko uživate i koliko vam nedostaje samostalnost. Iskusićete mnogo prepreka i možda ćete poželeti da date otkaz. Ako razmišljate o promeni posla, danas je odličan dan da pokušate, možda će vam biti dat bolji predlog.

Ljubav: Shvatićete da je vaš partner veoma zreo i pun razumevanja i da napredovanje u vašoj vezi sa njim uopšte nije sumnjivo.

Zdravlje: Na vaše zdravlje utiče pozitivna okolina.

HOROSKOP ZA SREDU, 30. MART Bikovi će danas ostati bez novca, Jarče izjeda nervoza, Vage će partner usrećiti

Foto: Pexels

 

Rak

Posao: Sagledanje finansijskih dobitaka u realnom vremenu će vas motivisati i navesti vas da zaista naporno radite, što znači da je stvoren pozitivan ciklus sa više profita. Ne žurite, donosite oprezne odluke i pokušajte da se dobro upoznate sa projektima.

Ljubav: Radite na tome da razjasnite šta tražite od partnera i kako da nađete kompromis.

Zdravlje: Meditacija će pomoći u vašem fizičkom i mentalnom zdravlju.

Lav

Posao: Stvari u kojima ste ranije bili zaglavljeni odjednom će početi da se razjašnjavaju. Dok se borite da postignete svoje profesionalne ciljeve, dobićete podršku, empatiju i razumevanje. Imajte na umu da morate da donosite izuzetno unosne odluke za svoj posao.

Ljubav: Naravno, u porodici, partneru uvek nalazite podršku, razumevanje.

Zdravlje: Suočićete se sa hormonskim promenama i bićete podložni umoru.

Devica

Posao: Danas se bavite svime što može izgledati zamorno i dosadno, ali na kraju dana, to će dati bolje rezultate od angažovanja spoljnih saradnika.

Ljubav: Možda ćete se truditi da razumete svog partnera i njegove potrebe, pa biste želeli da odvojite malo vremena i zaista razmislite i razmotrite i njegovu perspektivu vašeg odnosa.

Zdravlje: Današnji stres vas pogađa više kako dan prolazi.

HOROSKOP ZA SREDU, 30. MART Bikovi će danas ostati bez novca, Jarče izjeda nervoza, Vage će partner usrećiti

Foto: Pexels

 

Vaga

Posao: Ostvarićete veliki profit u svom poslu. On će zahtevati mnogo truda od vas i vašeg tima. Pokušajte da ne započnete ništa rizično po pitanju finansija.

Ljubav: Ako ste u vezi, poželećete da podelite radost putovanja sa svojim partnerom. Obavezno planirajte unapred i ponesite sa sobom utiske gde god da krenete.

Zdravlje: Pridržavajte se pravilne ishrane, uz pravilan i blagovremen san.

Škorpija

Posao: Dobićete dobre prilike i izglede da dostignete prekretnicu u svom poslu, iako ćete sami morati da uložite mnogo truda.

Ljubav: Danas ćete se odlično provesti sa partnerom. Osećaćete se izuzetno voljeno i cenjeno, partner će vam pružiti maksimum interesovanja, što će vam povećati samopouzdanje. Učiniće da se osećate pametnim i lepim, vrednim pažnje.

Zdravlje: Skloni ste nemarnosti kada je u pitanju zdravlje.

Strelac

Posao: Dobićete veliku pomoć od onih kojima je iskreno stalo do vas. Neko uticajan će vam danas dati prave smernice. Budite izuzetno otvoreni, sa novim mogućnostima koje dobijate.

Ljubav: Vaš ljubavni život vam možda neće biti prioritet, jer ćete biti veoma zauzeti na poslu, što bi moglo stvoriti neke probleme u vašem privatnom životu. Ne morate da se branite.

Zdravlje: Žudite za mentalnom stimulacijom.

HOROSKOP ZA SREDU, 30. MART Bikovi će danas ostati bez novca, Jarče izjeda nervoza, Vage će partner usrećiti

Foto: Pexels

 

Jarac

Posao: Pokušajte da provedete što više vremena na stvaranju novih veza i umrežavanja na radnom mestu, jer će vam to pomoći da napredujete profesionalnije.

Ljubav: Skloni ste da budete izuzetno nervozni kada dođe do promena, pa se fokusirajte na dobre stvari u životu, a ne na greške partnera iz prošlosti.

Zdravlje: Trebalo bi da budete posebno oprezni i pažljivi u vezi sa svojim navikama u ishrani.

Vodolija

Posao: Vaš posao će danas zahtevati vašu maksimalnu pažnju. Priviknite se na naporan rad. Ako ste u vezi koja vas već neko vreme čini zaista anksioznom, danas će verovatno doći do najgoreg.

Ljubav: Ovo je savršeno vreme da partneru prenesete svoja osećanja.

Zdravlje: Danas ćete verovatno patiti od nekih zdravstvenih problema. Potražite pomoć za ublažavanje bolova. Odvojite vreme za odmor i brigu o sebi.

Ribe

Posao: U poslednje vreme ste stidljivi i nevoljni da učestvujete u društvu. Danas će biti isto, što je prilično pozitivna stvar, jer vas štedi od mnogo drame, nepotrebne društvene interakcije. Dobro ćete poslovati i ostvariti profit.

Ljubav: Vaš ljubavni život će postati manje problematičan i vaš partner će se osećati manje nesigurno, kada mu posvetite posebnu pažnju.

Zdravlje: Morate početi da jedete hranljiviju hranu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading