HOROSKOP ZA NEDELJU, 27. MART Važan poslovni susret za Bika, Rak razmišlja o raskidu, dobre vesti stižu do Jarca
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Vaš posao će napredovati samo zbog jedne osobe u vašem timu. Doći ćete do novih mogućnosti zahvaljujući njoj. Poželjno je da ga više cenite, jer je on razlog zašto vaš posao tako dobro ide.

Ljubav: Vaše nezadovoljstvo partnerovom odsutnošću će danas kulminirati. Naići ćete na zid ćutanja, što stvara još veći jaz među vama.

Zdravlje: Pokušajte da se opustite koliko god možete.

BIK

Posao: Možete očekivati važan poslovni susret. Moguće su zanimljive diskusije i mogli bi se napraviti obećavajući planovi za budućnost.

Ljubav: Svesno povređujete partnera. Izgubili ste interesovanje za njega, želite da odete od njega, da prekinete odnos, a niste u stanju da mu to otvoreno saopštite.

Zdravlje: Pazite da ne ostanete budni prekasno. Morate da se opustite da biste mogli da spavate!

BLIZANCI

Posao: Danas je povoljan dan za pokretanje sopstvenog preduzeća. Postojaće potreba da pokrenete posao ili otvorite agenciju koja će zahtevati dosta ulaganja, ali u celini će biti uspešna.

Ljubav: Sa partnerom planirate zajednički odlazak na neku udaljenu destinaciju. Zbog međusobnog sukoba jedan odmor vam je već propao.

Zdravlje: Verovatno ćete imati veoma zabavan dan.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 27. MART Važan poslovni susret za Bika, Rak razmišlja o raskidu, dobre vesti stižu do Jarca

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Mnogo papirologije koja uključuje nove planove za vaše poslovne interese bi mogla da zahteva hitnu pažnju. Da biste to uradili kako treba, verovatno će zahtevati dosta domišljatosti, ali ćete se snaći.

Ljubav: Sada se osećate najbolje kada ste sami. Partnerova prisutnost vam samo smeta. Niste spremni na razgovor, potreban vam je odmor.

Zdravlje: Variranje pritiska može biti zabrinjavajuće.

LAV

Posao: Vaš um je danas posebno brz, oštar i fokusiran, tako da ćete moći da postignete mnogo u onome što pokušate.

Ljubav: Vaš tvrdoglav stav može vas sprečiti da vidite šta je najbolje u vašem interesu. Razgovor bi verovatno pomogao, jer oboje morate da podelite svoja osećanja i vidite da li možete da dođete do korena problema.

Zdravlje: Previše radite, unosite više vitamina.

DEVICA

Posao: Imate jasan cilj pred sobom. Ali ono što bi moglo biti još bolje je izaći iz stalnih, istih poslova i raditi nešto radikalno drugačije i zaista uzbudljivo.

Ljubav: Ne morate se pretvarati da je danas sve u redu. Ono što trenutno neće pomoći,je ili durenje ili vaša druga navika da se krijete iza svoje školjke, jer ne znate kako da prevaziđete problem.

Zdravlje: Problemi  sa stopalima.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 27. MART Važan poslovni susret za Bika, Rak razmišlja o raskidu, dobre vesti stižu do Jarca

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Posao: I drugi primećuju vaš naporan rad i svesne. Danas se osećate toliko dobro da ste čak spremni da odete i korak dalje.

Ljubav: Partner se ponaša drugačije, sada ćete moći da vidite i drugu stranu njegove ličnosti, koju niste primetili. Međutim, umesto da predstavlja problem, ovo bi zapravo moglo biti prilično uzbudljivo.

Zdravlje: Učestala glavobolja.

ŠKORPIJA

Posao: Odvojite trenutak da razmislite o svojim dugoročnim ciljevima. Sada je vreme da se prizemljite i da realno sagledate svoju situaciju.

Ljubav: Za sada niste zainteresovani za nekog posebnog. Ali nemojte dozvoliti da vam ovo poremeti stvarni provod ako idete na sastanak. Možda vas ne privlače, ali ipak možete da se zabavite!

Zdravlje: Vreme je da promenite način ishrane.

STRELAC

Posao: Drugi vas podržavaju i hvale za naporan rad koji ste radili. Voljni su da sarađuju sa vama, što vam olakšava da obavite svoj posao.

Ljubav: Ako izlazite sa nekim prvi put, onda odvojite vreme da se obučete sa stilom, ali uverite se da ste okruženi aurom misterije. Ne želite odmah odati sve svoje tajne.

Zdravlje: Promenite režim ishrane, jer imate problema sa varenjem.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 27. MART Važan poslovni susret za Bika, Rak razmišlja o raskidu, dobre vesti stižu do Jarca

Printscren Instagram

 

JARAC

Posao: Čak i ako ne radite danas, posao vam je uvek na umu. Ideje koje se rađaju vredi realizovati. Imaćete podršku saradnika, što će doneti i ubrzan proces rada, kao i uspeha.

Ljubav: Zamagljuje vam se određeni problem, ali na taj način može doći do novih saznanja i razjašnjavanja drugih stvari. Vaša osećanja su postojana, a ipak se osećate neobično slobodnim.

Zdravlje: Spazam mišića.

VODOLIJA

Posao: Nedovoljna diplomatija, kao i ubeđenost da ste uvek u pravu, mogu vas dovesti u sukob sa ostalim saradnicima. Budite oprezni kako ne biste ušli u konflikt sa nadređenima.

Ljubav: Privlači vas osoba koju ste upoznali preko posla. Saznajete da je zauzeta, ali to neće umanjiti vaše interesovanje prema njoj.

Zdravlje: Izbegavajte zadimljene, neprovetrene prostorije. Smanjite pušenje, posvetite se zdravijem načinu života.

RIBE

Posao: Niste zadovoljni saradnicima i rešili ste da se pozdravite sa starim kolegama, koji ne doprinose napretku firme. S mukom ćete naći način, kako bi se na najbezbolniji način rastali.

Ljubav: Ćutanje partnera, kao i povlačenje u sebe, stvara vam dilemu i gomilu pitanja da li je među vama i dalje sve u redu. Sumnjičavi ste, čini vam se da njegovo interesovanje ne postoji. Razgovarajte sa njim.

Zdravlje: Problemi sa sinusima, učestala glavobolja.

 

 





 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading