HOROSKOP ZA VIKEND Za Ribe i Bikove samo je nebo granica, Device će obradovati veća suma novca
Foto: Shutterstock

Vikend pred nama donosi pregršt mogućnosti jer je položaj planeta povoljan! Tu je i prolećna ravnodnevnica koja svima donosi još više pozitivne energije!

Ovan

Trigon između Marsa i Meseca u petak ispunjava vas inspiracijom i ambicijom koja će vas držati i u subotu i omogućiti da budete produktivniji i u subotu. Pun mesec i prolećna ravnodnevica daju vam novu energiju, čineći vikend ispunjenim zabavom i upoznavanjem zanimljivih ljudi.

Bik

Trigon između Venere i Meseca otvara vrata vašoj kreativnosti, osnaženoj punim mesecom i prolećnom ravnodnevnicom. Iskoritite energiju da napravite veliki napredak u svom profesionalnom životu. Bilo bi dobro da isplanirate svoje naredne poslovne poteze I spremni dočekate povoljni trenutak.

Blizanci

Merkur se ovog vikenda sukobljava sa Mesecom, pa bi bilo pametno da pazite na svoje reči u subotu ujutro. Vaša kreativnost će biti naglašena, iskoristite taj potencijal. Pun mesec i prolećna ravnodnevica su kao baterije iz kojih možete da izvučete ono najbolje. Imaćete inspiraciju za sve što želite da postignete!

Rak

Ako ste sada preosetljivi, uzmite mali predah za odmor od svega. Sakupljate energiju iz svega, od punog meseca do prolećne ravnodnevice. Iskoristite vreme da ga provedete sa svojim najmilijima, ušuškajte se uz dobru knjigu, skuvajte topli napitak i uživajte bez presije i obaveza.

HOROSKOP ZA VIKEND Za Ribe i Bikove samo je nebo granica, Device će obradovati veća suma novca

Foto: Shutterstock

 

Lav

Trigon između Venere, Junone i Meseca daje vam priliku da uložite svoje vreme i energiju u vezu. Dugo ste bili mentalno odsutniiI vaš partner je to osetio. Sada je krajnje vreme da mu se posvetite. Pun mesec i prolećna ravnodnevica osnažuju komunikaciju i intimnost i olakšavaju povezivanje na dubljem nivou.

Devica

Trigon između Meseca, Venere, Junone i Saturna u subotu podstaći će vašu potrebu da se bavite sobom. Isplanirajte vreme u kojem možete da se osamite I analizirate stvari koje su vam se desile u proteklom periodu. Prolećna ravnodnevica sa opozicijom sunce/mesec pozitivno će uticati na vaše finansije.

Vaga

Zahvaljujući povoljnom uticaju planeta, ovog vikenda bićete dobro raspoloženi i kreativni. Vaš najveći izazov biće da imate dovoljno vremena da se pozabavite svime što želite da uradite. Zabavite se, ali ne preterano. Pred vama je izazovna nedelja, čekaju vas važne odluke, stoga štedite energiju.

Škorpija

Petak će vam biti ispunjen druženjm s prijateljima, a subota neka ostane za porodicu. Ne viđate ih onoliko često koliko bi trebalo, pa iskoristite svaki slobodan trenutak da budete s njima. Imate neku brigu koja vam dolazi čak i u san. Razmislite zbog čega se javlja.

HOROSKOP ZA VIKEND Za Ribe i Bikove samo je nebo granica, Device će obradovati veća suma novca

Foto: Shutterstock

 

Strelac

Pred vama je vikend prepun sadržaja da ćete poželeti da svuda stignete I ne gubite ni minut vremena na beznačajne stvari. Ipak, planirajte i odmor kako biste sačuvali svoje zdravlje. I partner čeka da mu se posvetite. Zašto ne biste malo raspirili strasti?

Jarac

Ovog vikenda vaši planovi i snovi dolaze u fokus. Imate veliku šansu za obilje jer su planete u vašem sektoru novca. Čeka vas bitna odluka a niste sigurni šta da uradite. Potražite savet iskusnog ekonomiste.

Vodolija

Osetićete poriv da se mešate u živote drugih i da sa njima podelite svoju mudrost. Oni vam to neće zameriti, naprotiv. Uspećete da dotaknete njihovu dušu na samo vama suptilan način. Mnogi će shvatiti da je zapravo njihova misija da pomažu drugima.

Ribe

Dobićete energiju za sjajan početak vikenda. Bićete inspirisani da istražujete, hrabri da probate nove stvari i doživite nova iskustva. Strahove i sumnje ostavljate kod kuće. Samo nebo je granica!

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

18.03.2022 19:36

Obste nemam nikakve brige,a sanjam samo s*xi curice 🤣🤣🙋‍♂️👅🙋‍♂️🦂.Cao bis bald 😉💋!