HOROSKOP ZA 18. MART Ovan će imati naporan dan na poslu, Bika očekuju problemi u ljubavi, a Blizanci moraju hitno kod stomatologa!
Shutterstock

OVAN

Posao: Trebalo bi da pokušate da održite užurbani tempo posla. Ovo bi moglo biti najbolje vreme za planiranje bilo kakve investicije, jer biste kroz to mogli da otplatite stare obaveze. To bi vam donelo veliko olakšanje, jer ste time vrlo opterećeni.

Ljubav: Možete očekivati neke pozitivne promene u partnerskim odnosima. Komunikacija je savršeno pozitivna i partner to primećuje. Planirate zajednički odmor.

Zdravlje: Imate neku vrstu problema sa varenjem. Gastroenterolog vam može pomoći. Moguće da ste samo opteretili želudac većom količinom masne hrane.

BIK

Posao: Čini se da vaš posao cveta i odličan je za vaše finansije. Zapamtite jednu stvar - morate da ostanete mirni i staloženi da biste bili najbolji! Umete unapred da procenite poteze poslovnih partnera, što vam daje određenu prednost, jer ste uvek na korak ispred njih.

Ljubav: Pokušajte da budete jasniji, jer se partner može previše oslanjati na vas. Emocionalna manipulacija može da vas muči , ali vi ste dovoljno pametni da to prepoznate i reagujete. Ne razmišljajte samo srcem!

Zdravlje: Velika moć regeneracije. vrlo brzo se oporavljate posle određenih tegoba.

BLIZANCI

Posao: Svoje ciljeve možete postići i zahvaljujući svom efikasnom planiranju i snažnoj moći odlučnosti. Nikada niste oklevali u donošenju odluka, pa je i ishod bio pozitivan. Možda će vam se pojaviti izazovi, suočiti ćete sa svima njima. Nalazite uspešna rešenja za sve najavljene poslove.

Ljubav: Parovi koji planiraju da zatrudne, ovo vreme mogu smatrati izuzetno povoljnim. Slobodni Blizanci se okreću sebi, čine stvari koje ih ispunjavaju - druženje sa bliskim ljudima, putovanja.

Zdravlje: Mogući problemi sa gornjom vilicom. Obratite se stomatologu.

RAK

Posao: Velika je verovatnoća putovanja u inostranstvo. To je od velike koristi za vašu kompaniju, a vama donosi promene u profesionalnom životu. Time stičete nova, neprocenjiva iskustva, a ujedno napredujete i na poslovnoj lestvici. Naravno, zadovoljniji ste i finansijama.

Ljubav: Lično zadovoljstvo, harmoniju donose planetarni položaji. Velikodušni ste u želji da postignete nešto lepo i harmonično i spremni ste da potrošite novac i energiju da to postignete. Umete da budete hedonista, ništa vam ne može pokvariti raspoloženje.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

LAV

Posao: Trenutna poslovna pozicija može ne samo da poboljša vaš položaj, već vam može pomoći i u postizanju vaših ciljeva. Ova prilika se ne propušta, jer vam daje mogućnost za napredovanje koje vam je sada prioritet. Ne oklevate i ne žalite energiju i vreme da stignete do cilja.

Ljubav: Vaše velikodušne osobine pune ljubavi mogu doneti mnogo srećnih uspomena vašoj porodici, a posvećenost vam može pomoći da dobijete ljubav i brigu koju želite.

Zdravlje: Moguća je opasnost od povrede ramenog pojasa. Ne činite nagle pokrete i oobratite pažnju na saobraćaj.

DEVICA

Posao: Kao osoba koju drugi poštuju, možda ćete biti uznemireni nerealnim očekivanjima koja drugi postavljaju pred vas. Pokušajte da rešite probleme zbog kojih ste ograničeni. Razgovarajte sa nadređenima, jer preuzimanje velike odgovornosti ne donosi rezultate.

Ljubav: Vaš bračni život može biti stalni izvor oduševljenja i utiska, pod uslovom da odaberete pravog saputnika. Budite u tome oprezni.

Zdravlje: Sada ste neumereni u ishrani i ostalim zadovoljstvima. Ukoliko ne budete pažljiviji, možete očekivati kilograme, kojih ćete teško moći da se rešite.

VAGA

Posao: Vaša harizma i smisao za humor, zajedno sa vašim brzim analitičkim intelektom, mogu vas dovesti do napredovanja u poslovima koje obavljate. Poslodavac od vas mnogo očekuje, a vi ćete umeti da opravdate njegova očekivanja.

Ljubav: Prestanite da kritikujete i razmislite o tome kako biste mogli pomoći svom partneru da se izbori sa problemom. On željno očekuje vašu pomoć i podršku. Međutim, vi u zadnje vreme nemate strpljenja za njega. Razmislite da li osećanja postoje ili ih više nemate za njega.

Zdravlje: Ovaj dan vam donosi vitalnost, dobro zdravlje.

ŠKORPIJA

Posao: Nekoliko dana možete biti u teškim situacijama. Kojim god poslom da se bavite, možda ćete biti nemirni i svadljivi. Iritira vas poslodavac koji vam dodaje nove poslove na postojeće. Imate osećaj da nećete moći više da tolerišete ovakvu vrstu odnosa.

Ljubav: Blisko, intimno prijateljstvo koje je oduvek imalo veliku važnost u vašem životu može se pokazati kao ono koje vam je potrebno do kraja života. Konačno ćete oboje pokazati svoja prava osećanja.

Zdravlje: Problemi sa upornim ekcemom. Obratite se dermatologu radi terapije, naročito ako vas on muči duže vreme.

STRELAC

Posao: Osećate kao da vam nedostaje sposobnost da analizirate informacije kako biste doneli informisanu odluku. Danas ste prilično dekoncentrisani, što se loše odražava na poslovanje. Šta god da radite, pristupate tome sa snagom, iskrenošću, upornošću i praktičnošću.

Ljubav: Kada su u pitanju lične veze, vaša sposobnost da ostanete oprezni i konzervativni može vam dobro doći. Upoznajete osobu koja je svesna svoje privlačnosti, šarma, ali je spremna da sa vama ostvari i paralelnu vezu.

Zdravlje: Problemi sa želucem, posebno sa gorušicom. Obratite pažnju na ishranu.

JARAC

Posao: Vaša strategija može vam sada doneti značajan uspeh u vašem poslu ili poslovima kompanije. Nastavite da pratite svoju intuiciju, ali nemojte potpuno odbaciti stavove drugih ljudi. Budite oprezni u donošenju odluka, analitičnost je na prvom mestu.

Ljubav: Možda ćete postati slabiji nego što ste bili ranije i možda ćete verovati da niste u stanju da donosite bilo kakve odluke kao partner. Porazgovarajte o tome sa partnerom. On vam može pomoći da se izborite sa problemom.

Zdravlje: Prisutna promuklost. Ako traje duže vreme, obratite se lekaru.

VODOLIJA

Posao: Ovo je period kada ćete naučiti nešto vredno i to preneti drugima. Jednostavno ostanite fokusirani i utemeljeni, jer vaša baza znanja može rasti kao rezultat mnogih izvora. Nastavićete da primate informacije, jer ste svesni da vam to može koristiti u narednom periodu.

Ljubav: Možete savladati manje prepreke na svom putu da biste ispunili zadatke koji su vam povereni kao članu porodice. Svesni ste svoje odgovornosti, nastojite da realizujete očekivanja i to vam odlično polazi za rukom.

Zdravlje: Reumatični zglobovi, bolovi u kolenima. Važna je terapija.

RIBE

Posao: Vaš horoskop karijere savetuje da ako želite da napredujete u svojim nastojanjima bez muke, prvo morate da razumete svoja profesionalna ograničenja. Svesni ste određenih prepreka, ali ne sumnjate u sebe da ih nećete moći prevazići.

Ljubav: Slobodni bi mogli imati koristi od današnjeg dana, jer će možda moći da upoznaju nekoga koga zaista mogu smatrati kao partnera. Zauzeti su nezadovoljni odnosom, jer smatraju da su daleko više dali u toj vezi od partnera.

Zdravlje: Osećate se dobro posle nekih malih zdravstvenih poteškoća. Osećate priliv energije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

18.03.2022 05:34

Blisko, intimno prijateljstvo koje je oduvek imalo veliku vaznost 😉😉 DA bas tako,cekam te ljubavi poslepodne 😉🙋‍♂️💋🦂 !!!