HOROSKOP ZA UTORAK, 15. MART Nesporazumi na poslu prate Blizance, Lavove tenzije u ljubavi, Jarčevi bolje da ne izlaze iz kuće
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Bićete prinuđeni da se rešite nerešenih zadataka tako što ćete se ceo dan zakopavati iza laptopa.

Ljubav: Druženje je danas aktuelno za vas. Neki saradnici će verovatno posetiti vašu kancelariju ili će vam malo gostiju doći u kuću. Opustićete se u pravom društvu.

Zdravlje: Prisutno je variranje pritiska. Obavezan je odlazak kod lekara radi terapije.

BIK

Posao: Možda će vam biti frustrirajuće da primetite, da su se vaši napori da zaradite više novca pokazali uzaludnim. Međutim, ovo je prolazna faza i stvari će uskoro biti u redu.

Ljubav: Postajete ponosni na svog partnera. Ceo dnevni stres će biti odagnan kada se sretnete sa partnerom.

Zdravlje: Odmorite se od svog užurbanog radnog rasporeda, opustite se!

BLIZANCI

Posao: Verovatno ćete doživeti izazovan period na radnom mestu. Zbog nesporazuma, neslaganje sa nekim je na planu.

Ljubav: Danas ćete verovatno utrošiti znatnu sumu da usrećite svog partnra. Osim toga,  mogli biste potrošiti još novca da biste poboljšali svoj imidž u javnosti.

Zdravlje:  Odmorite se da biste se oporavili od mentalnog i fizičkog napora.

HOROSKOP ZA UTORAK, 15. MART Nesporazumi na poslu prate Blizance, Lavove tenzije u ljubavi, Jarčevi bolje da ne izlaze iz kuće

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Konfrontacija vam neće pomoći da se oporavite od napete poslovne situacije. Morate biti svesni svoje odgovornosti. Vaša efikasnost bi danas mogla da se smanji i možda nećete moći da podnesete veliki posao.

Ljubav: Izlazak sa društvom na neko javno mesto može doneti nova interesantna poznanstva.

Zdravlje: Obavezno idite na redovne zdravstvene preglede.

LAV

Posao: Obično ste vrlo logični, ali morate da uložite više truda u svoje zadatke. To će vam na kraju pomoći da postignete svoje dnevne ciljeve i održite produktivnost

Ljubav: Treba da izbegavate da budete kritični prema aktivnostima svog ljubavnika. Prilagođavanje je ključ za održavanje dugoročne veze.

Zdravlje: Ako budete frustrirani, nivo energije će vam pasti.

DEVICA

Posao: Čini se da idete sporije nego obično i možda se ne osećate motivisanim da zaradite dodatni novac. To vas deprimira.

Ljubav: Morate voditi računa o interesu i prestižu svog partnera. Zapamtite, vašem partneru je potrebna najveća pažnja.

Zdravlje: Održavajte pozitivan stav i ignorišite stvari koje su razočaravajuće. Ne dozvolite da se desi suprotno.

HOROSKOP ZA UTORAK, 15. MART Nesporazumi na poslu prate Blizance, Lavove tenzije u ljubavi, Jarčevi bolje da ne izlaze iz kuće

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Posao: Možda nećete biti zadovoljni rezultatima svojih zadataka, što će vas verovatno malo frustrirati.

Ljubav: Očekuje vas zabavno veče, jer možete otići u bioskop sa partnerom ili prijateljima. Možda ćete iskoristiti divnu priliku da provedete noć sa nekim posebnim.

Zdravlje: Provedite više vremena sa svojim roditeljima, partnerom. Biće više nego srećni.

ŠKORPIJA

Posao: Pošto ćete biti željni inicijative, radni pritisak će se gomilati. Morate biti skoncentrisani pod ogromnim pritiskom. Dan vam ide u prilog za finansijska pitanja.

Ljubav: Bićete srećni kada ugodite svom partneru. Čini se da je vaš um prepun svežih i kreativnih ideja i stoga ćete biti izvrsni u iznenađenjima.

Zdravlje: Jako se dobro osećate.

HOROSKOP ZA UTORAK, 15. MART Nesporazumi na poslu prate Blizance, Lavove tenzije u ljubavi, Jarčevi bolje da ne izlaze iz kuće

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

Posao: Danas vaš nivo energije može pasti i negativno uticati na vaše performanse u kancelariji. Ovo ukazuje da zaslužujete pauzu odgustog radnog rasporeda.

Ljubav: Ništa nije značajno na ljubavnom planu. Verovarno ćete provesti ugodno vreme kod kuće. Podržaćete partnera u domaćim aktivnostima.

Zdravlje: Planirate duži odmor, odlazak na dalju destinaciju.

JARAC

Posao: Možda ćete se osećati neprijatno kada uđete u firmu. Trebaće vam vremena da se oraspoložite. Verovatno ćete početi sa radom kasnije, ali moći ćete da završite sve zadatke na vreme.

Ljubav: Partner će vam izmamiti osmeh na lice svojim neočekivanim predlogom za neki duži odmor.

Zdravlje: Zapamtite, aktivno telo takođe održava vaš um zdravim.

VODOLIJA

Posao: Kako se vaš intenzitet rada povećava, takođe se povećava vaša izdržljivost.

Ljubav:  Povoljan je dan da potrošite novac na antikvitete i druge predmete unutrašnje dekoracije, kako biste ulepšali dom. Možete naručiti dostavu obroka na kućnu adresu.

Zdravlje: Oslobodite se negativnih misli i pogledajte pozitivnu stranu svega da biste ostali zdravi i srećni.

RIBE

Posao: Danas ste sigurni šta da radite, a šta ne. Znate taktike koje mogu stimulisati bolje rezultate. Verovatno ćete preduzeti brze akcije.

Ljubav: Prilagođavanja će biti ključ za obezbeđenje srećnog ljubavnog života. Upravljanje emocionalnim problemima biće lako kada dobijete podršku svojih najmilijih

Zdravlje: reumatični bolovi u zglobovima se moraju rešiti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading