HOROSKOP ZA PUN MESEC U DEVICI OD 18. MARTA Saznajte čega treba da se oslobodite kako bi u vaš život ušla sreća
Foto: Shutterstock

Pun Mesec 18. marta ulazi u znak Device, bićemo naklonjeni perfekcionizmu, planiranju, razmatranju i analizirnju. Imaćete želju u ovom periodu da sredite svoj dom, baštu ili život uopšte.

Želećemo da završimo sve ono što je čekalo, započnemo neke nove stvari sa puno ambicija, svaki plan ćemo dobro analizirati kako se ne bi dogodila nijedna greška.

Koliko god ovaka stav bio dobar za uspeh i poslovni razvoj, stalno ćete biti pod pritiskom. Zato je neophodno da se u danima oko punog Meseca posvetite sebi, analiziranju svoje duše, misli, osećanja i blokada i jednu stvar izbacite iz svog života, a to je perfekcionizam koji vas pritiska i guši. Takođe, možemo biti svesniji sopstvene vrednosti i onoga što zaista zaslužujemo.

Tokom sjaja punog Meseca osvestite u kojim aspektima života primećujete perfekcionizam i kako da se toga oslobodite. Razmislite kako ljudi iz vašeg okruženja utiču na vas? Da li vi od partnera, dece, prijatelja kolega očekujete da budu savršeni? Da li ovo kvari vaše odnose?

Dva dana nakon punog Meseca dolazi prolećna ravnodnevica koj najavljuje početak astrološke godine i ulazak u period Ovna. Ovo je trenutak kada se oslobađamo svega starog, negativnog, nepotrebnog - svega onoga što nam ne služi. Sada je vreme da krnete na novo putovanje života! Osvestite u kojim poljima je potrebna promena - možda ljubav, posao, ili lična promena - i prihvatite taj novi talas koji može obasjati vaš život novim sjajem!

Koristite sopstvenu intuiciju, koja će posebno biti pojačana uz prisustvo Neptuna, i možete osetiti pta da uradite, a šta treba izbeći. Od 18. marta Neptun, planeta snova i intuicij, može pomoći da bolje čujemo naš unutrašnji glas. Pod ovom energijom, naša intuicija će verovatno biti ojačana kako bismo lakše slušali bilo koja osećanja u sebi. Podstiče vas da ne razmišljate o tome šta će reći okruženje, već da se okrenete sebi.

Preusmerite pažnju sa spoljašnjeg na unutrašnji svet. Smirite se i posvetite se onom što vas muči. Pod energijom Neptuna put do dubljeg razumevanja situacije je lakši. Čak iako se pojave nekei izazovi, sada će vam bii lakše da se sa njima suočite - očekuje vas jednostavniji put do sreće.

Pun Mesec nas uči kako da pojačamo samopouzdanje, da osvestimo svoju vrednost i prestanemo sebe da kritikujemo. Možemo učiniti sve što želimo, ali je na tom putu važno da iskreno podržimo sami sebe.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading