VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Vodolija niže uspeh na svim poljima, Strelac će finansijski profitirati, dobar početak ljubavne veze za Device
Foto: Pixbay

OVAN

Posao

Nije vam baš povoljan period za posao sada naglašen. Vreme ja da usporite sa svojim planovima i da se potrudite da pokažete strpljenje na ovom polju. Izbegavajte bilo kakve brzoplete reakcije. Budite odmereni i neka vaše ponašanje ide u skladu sa vašim ambicijama. Vreme je da se posvetite odgovornom završavanju obaveza kao i poboljšanju odnosa sa nadređenima. Sve radite polako i taktički, budite diplomata. Nemojte insistirati na nekim stvarima, jer ćete zbog toga trpeti posledice. Potrudite se da budete spremni da neke planove odložite kada vam se učini da vam okolnosti nisu sasvim povoljne za njihovu realizaciju. Nikako ne potpisujte dokumenta, a da ih niste podrobno pročitali. Posavetujte se sa saradnicima, ukoliko ste u nedoumici. Važno je da budete realni u svojim očekivanjima, kada je u pitanju vaše polje posla.

Ljubav

Moguće je da ćete imati potrebu da se na neki način više posvetite svojim emocijama. Povoljan je period za mogućnost da voljenoj osobi pokažete kakva su vaša osećanja prema njoj, ali i kakve su vam namere kada je u pitanju vaša veza. Ako od ranije planirate brak, zajednički život ili ako razmišljate o mogućnosti da se sa voljenom osobom verite - sada je vreme da date sve od sebe kako bi to i postigli. Možete da očekujete da ćete biti veoma zadovoljni u ljubavi, ako ste spremni da budete posvećeni samo jednoj osobi i ako su vaše namere iskrene i duboke. Ukoliko ste slobodni, ovaj period vam nije povoljan za nova poznanstva. Prija vam samoća, razmišljate o svojim propustima. Moguć je flert na poslu sa nekom osobom koju već poznajete, a koja je zauzeta. Razmislite da li vam je to potrebno u ovom trenutku.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem možete da imate manji pad energije. Trenutna faza vam nije povoljna kada je u pitanju ovo polje. Posavetujte se sa vašim lekarom, ukoliko postoji bilo šta što vas muči na ovom planu. Izbegavajte bilo kakve rizike na polju zdravlja, poštujte mere prevencije i potrudite se da budete maksimalno posvećeni stvaranju boljih navika na ovom planu. Jako je važno da budete spremni da se posvetite tome da svoje vreme organizujete kako bi imali više vremena za odmor. Naporna svakodnevnica i veliki broj obaveza crpe vašu energiju. Ove nedelje vam slabe tačke mogu biti vezane za kičmu i leđa, ali isto tako i za probleme sa krvotokom i cirkulacijom. Poželjno je da se više krećete i da se posavetujete sa fizioterapeutom oko daljih aktivnosti. Naravno, mišljenje kardiovaskularnog hirurga je takođe važno, zbog cirkulacije.

Savet

Ko želi da peva, uvek će naći pesmu.

BIK

Posao

Očekuje vas nedelja u kojoj ćete na poslovnom polju imati šanse za promene i pokretanje. Ako od ranije imate planove koje niste stigli da realizujete, ova nedelja vam je idealna da se pokrenete oko posla i izvršavanja obaveza. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni, ako vam se posao vezuje za bilo koji vid edukacije,školstva, podučavanja, kurseva, komunikacije ili za poslove vezane za trgovinu i strane jezike. Na svim ovim poljima sada možete da ostvarite neki bolji pomak i da imate više sreće nego do sada, pa se maksimalno aktivirajte kako bi uspeli da dođete korak bliže do svog cilja. I u finansijskom pogledu očekujte pomak, bićete zadovoljniji postignutim rezultatima, a novac možete uložiti u nove projekte, koji će vam omogućiti bolje poslovanje i u budućnosti. Ukoliko želite promenu radnog mesta, pruža vam se šansa, koja se ne odbija.

Ljubav

Na polju emocija sada više nego pre, težite svojoj slobodi. Niste spremni za bilo koju vezu, koja bi mogla da vas obaveže na duže staze. Ne želite veliko žrtvovanje ili obaveze radi ljubavi, već vam je potrebno da uđete u vezu sa osobom koja vas neće opterećivati svojim problemima. Ne želite da lečite tuđe frustracije, niti ste spremni da udovoljavate. Ovo je faza u kojoj bi jako mogle da vam prijaju avanture i period u kojem ćete biti zadovoljni sve dok se odnosi održavaju na nekom površnom nivou. Ako ste zauzeti, očekuje vas faza u kojoj ćete sa voljenom osobom lakše moći da rešite probleme koje ste imali u prošlosti. Važno je samo da pokažete da ste spremni da se posvetite vašem odnosu i da budete iskreniji nego pre. Naravno, obe strane moraju napraviti ustupke. Ima nade da se situacija popravi.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, najviše treba da vodite računa o hroničnim problemima tokom ove nedelje. Vaša nedoslednost i zanemarenost prema svom zdravlju je doprinela sadašnjem zdravstvenom stanju. Potrudite se da vodite računa o fizičkoj aktivnosti, važno je da budete dovoljno u pokretu kako bi se dobro osećali i kako bi imali kondiciju koja vam je potrebna. Važno je takođe da idete redovno kod lekara i da se javite na pregled i kontrolu, ako primetite bilo kakve smetnje. Ovo je period u kojem biste trebali da razmislite i o tome da ostavite cigarete. Potrudite se da budete spremni da menjate loše navike koje imate i da se više posvetite stvaranju zdravijih navika u svemu. Mogući su sada i problemi sa jetrom, pa izbegavajte alkohol i bilo kakve štetne supstance. Unosite više vode u organizam, kao i vitamina, minerala.

Savet

Ko dugove ima, a nove pravi i ako nije lagao, lagaće.

BLIZANCI

Posao

Ova nedelja vam je najpre povoljna za štednju. Pred vama je faza u kojoj biste trebali da se potrudite da napravite neki plan, koncept štednje kojeg ćete se pridržavati na duže staze u budućnosti. Nikako se ne smete rasplinjavati, niti dozvoliti da drugi utiču na vaše odluke ili vam predlažu poslove druge vrste. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspeti da ostvarite poboljšanje materijalne situacije, ako budete bili usmereni na smanjenje troškova. Takođe, očekuje vas faza u kojoj biste mogli da ostvarite nove odluke po pitanju posla, projekata i zarade koja bi mogla da vam se uveća u narednom periodu. Neke svoje dobre ideje biste mogli da unovčite, što će vam doneti i materijalnu sigurnost na duži period. Moguća je zarada od poslova povezanih sa ekonomijom, ali i hranom i pićem.

Ljubav

Moguće je da imate mnogo sumnji i strahova kada je u pitanju vaše polje ljubavi. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate manje poteškoće na ovom planu zbog toga što u partnera nemate dovoljno poverenja. Ako budete imali preterano česte ljubomorne ispade, moguće je da nećete biti preterano zadovoljni odnosom i da će partner početi da se hladi i udaljava od vas. Vreme je da se posvetite vašem odnosu, komunikaciji ali i bliskosti. Intima je ono što može da poboljša vaš odnos, potrudite se da nađete način da rasplamsate stare strasti. Poradite takođe i na sebi, jer razlog vašeg nepoverenja je potpuna nesigurnost, što može da vas optereti. Pred vama je period koji nije povoljan za nova poznanstva ako ste slobodni. Maštate o ozbiljnoj vezi a nude vam se samo avanture i niste zadovoljni.

Zdravlje

Očekuje vas period u kojem možete da budete skloni gojenju. U narednoj fazi vas očekuje nestabilna situacija na polju ishrane. Mogli biste da budete skloni i prejedanju na nervnoj bezi ili sličnim porivima koji negativno utiču na vaše zdravlje. Potrudite se da stvorite bolje navike u ishrani, da jedete redovnije, da unosite više kuvane hrane kao i da izbegavate unos slatkiša i testa. Izbegavajte brzu, masnu, kaloričnu hranu, kao i alkohol, gazirana pića. Važno je da unosite dovoljno tečnosti i da pratite koliko vode pijete. Ako budete racionalno napravili plan ishrane, možete u velikoj meri da poboljšate vaše zdravstveno stanje. Sa nutricionistom možete da se posavetujete oko svih nedoumica koje bi eventualno imali na ovom polju. Povedite računa i o zdravlju hormona. Uradite neophodne testove, posavetujte se sa endokrinologom.

Savet

Dobar prijatelj upoznaje se na uskom krevetu i širokom putu.

Foto: Pixbay

 

RAK

Posao

Pred vama je nedelja u kojoj ćete ozbiljno shvatati svoje poslovne obaveze i u kojoj će biti potrebno da se maksimalno posvetite svom poslu. Očekuje vas period u kojem ćete morati da preuzmete veću odgovornost. Važna je disciplina i posvećenost, kao i maksimalna koncentracija. Vaša spremnost da uložite svoje ideje u nove poslovne projekte, može vam doneti ne samo zaradu, već i određen status u poslovnom svetu. Sa vama će i drugi rado sarađivati. Ukoliko tokom ove nedelje budete potpisivali bilo kakav poslovni ugovor, treba da imate na umu da će vam trebati vremena da se situacija razvije po planu, ali i da će taj ugovor biti važan vama na duže staze. Povoljan je period za početak dugoročne saradnje ili za bilo kakve dugoročnije projekte. Možete da očekujete ostvarenje pozitivnih promena na poslu u budućnosti.

 Ljubav

Kada su u pitanju osećanja, moguće je da ćete tokom ove nedelje biti malo uzdržani. Očekuje vas period u kojem ćete imati pozitivne okolnosti, ako ste u braku ili dužoj vezi. U tom slučaju sa partnerom imate dobar stabilan odnos i oboje znate šta možete da očekujete jedno od drugoga. Pred vama je period u kojem ćete generalno biti zadovoljni emotivnim stanjem, ako ste u ozbiljnoj vezi. sada je povoljno vreme za potpuno otvaranje i iskrenost. Ipak, slobodni Rakovi sada teško pokazuju osećanja. Ako postoji osoba koja vam se dopada, moguće je da u njenom prisustvu delujete sasvim hladno i da ćete ostaviti pogrešan utisak. Da bi vam se promene u ljubavi desile potrebno je da na neki način naučite da spustite gard i da budete malo opušteniji. U suprotnom, osoba koja vam se dopada može da se povuče i da postane potpuno nezainteresovana.

Zdravlje

Na polju zdravlja vam sledi period koji može da bude nepovoljan ako ste od ranije bili skloni urinarnim problemima, infekcijama i tegobama vezanim za bubrege. Tokom ove nedelje bi tegobe vezane za kamen ili pesak u bubregu na primer, mogle da vam se pogoršaju. Ako imate ovakve smetnje obavezno se na vreme javite vašem lekaru kako biste uspeli da nađete rešenje za problem koji vas muči. Izbegavajte lečenje na svoju ruku i oko svega se konsultujte sa stručnjacima. Svakako da je neophodna veća količina voe, koju dnevno unosite u organizam. Očekuje vas period koji može da vam donese oslabljen imunitet i probleme na ovom polju, pa je zato važno da povedete više računa o svom zdravlju. Posavetujte se sa lekarom oko svega što vas muči. Pojačajte ishranu, unosite više vitamina i minerala u organizam. Poštujte načela zdravog života.

Savet

Čast i korist ne stanuju pod istim krovom.

LAV

Posao

Moguće je da osećate tenziju i da vam nije uvek lako da se izborite sa tuđim očekivanjima kada je u pitanju polje posla. Pred vama je period u kojem ćete morati ozbiljno da se posvetite svojim obavezama, ako nameravate da na polju posla ostvarite bilo kakvo napredovanje. Budite maskimalno skoncentrisani u završavanju svojih poslovnih obaveza. Racionalni ste i svesni svojih mogućnosti. Izbegavajte brzoplete reakcije ili površno rešavanje problema, lako može da se desi da na ovom polju dođete do preokreta i promena, ako budete umeli da se postavite na pravi način. Pred vama je faza koja donosi mogućnost za promenu radnog mesta, ako ka tome težite. Moguća je nova ponuda i prelazak na novi posao. Od vas zavisi da li ćete iskoristiti priliku koja vam se pruža. Bila bi greška da je propustite, jer bi ste se kasnije kajali zbog toga.

Ljubav

Na polju emocija može takođe da bude neke nervoze tokom ove nedelje. Moguće je da se vi osećate na neki način zapostavljeno pored partnera i da niste zadovoljni, jer vaš odnos nije uvek onakav kakav ste želeli i smatrali da treba da bude. Među vama su osećanja jaka, ali sadašnji period donosi udaljavanje zbog obaveza i svakodnevnog života. Važno je da budete spremni da prihvatite realne okolnosti u kojima se nalazite,  kako bi na ljubavnom polju mogli da budete zadovoljnji. Morate naučiti kako da se nosite sa postojećom situacijom, jer ćete sličnih imati i u narednom periodu. Pred vama je period koji vam donosi usporeno stanje, ako ste slobodni sada nećete ni malo lako ostvariti nova poznanstva. Moguće je da ćete se povući u sebe i u posao i da jednostavno nećete sada tražiti nove ljubavi.

Zdravlje

Očekuje vas nedelja u kojoj bi mogao  da vas prati pad imuniteta. Mogli biste da postanete skloni bolnim ili upalnim stanjima pa o tome povedite računa. Pred vama je period u kojem biste trebali da izbegavate bilo kakve rizike na polju zdravlja i takođe biste trebali da radite na pojačanom unosu vitamina i na tome da jačate svoj imunitet. Neophodno je da poradite na stvaranju zdravijih navika, kako bi na ovom polju imali bolje stanje. Mogući su sada problemi i sa očima, vidom, neke manje povrede su takođe moguće, pa budite generalno na oprezu. Pored svega ovoga i varenje može da vam bude slaba tačka u narednom periodu. Potrudite se da pazite i na svoju ishranu ove nedelje. Nemojte unositi jaku, začinjenu hranu, moguća je gorušica. Vreme je da počnete da vodite računa o svojoj ishrani i da pažljivo birate namirnice.

Savet

I dobrog čoveka i dobrog konja ljudi jašu.

DEVICA

Posao

Povoljan period je ispred vas. Tokom ove nedelje ste smireni, staloženi, imate pravi uvid u poslovnu situaciju. Može da se kaže i da će sreća da bude na vašoj strani, tako da je važno da na ovom polju budete spremni da iskoristite dobre prilike koje vam se pružaju. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta slobodnog vremena, a prijaće vam svakako da malo i odahnete od posla. Ovo je faza u kojoj možete početi više da se usmeravate na porodicu i privatni život nego na posao, tako da će vam biti važno da imate i slobodnog vremena za to. Povoljan je period da uzmete kraći odmor i da napravite malu pauzu. Već osećate zasićenje, aktivno ste učestvovali u rešavanju poslovnih problema . Istrošili ste se i potrebno je da nakupite novu energiju, a to možete samo odlaskom na odmor, koji bi vam sada izuzetno prijao.

Ljubav

Ljubav je sada vaša glavna tema i spremni ste da se posvetite željama svog srca. Očekuje vas period u kojem ćete biti emotivniji nego inače. Postajete i više skloni tome da pokažete otvoreno svoja osećanja. Sve ukazuje na to da ste spremni da partneru saopštite kako se osećate, ali i da sa njim polako krenete u planiranje braka ili porodice. Partner to već odavno očekuje, pa će sa početi odmah sa ostvarenjem planova. Ovo je pogotovo faza u kojoj može da vam se probudi roditeljski instinkt, tako da ćete često razmišljati o deci. Ako ste slobodni, povoljan je period da se vaš emotivni status promeni. Moguć je početak ljubavne veze sa osobom koju ste već negde sreli i upoznali, a može da vam se desi i povratak nekoga iz prošlosti. Sada vam je potrebna nežnost i pažnja, tome težite više no ikad. U svakom slučaju ne biste trebali da budete sami još dugo.

Zdravlje

Na polju zdravlja vam sledi povoljan period u kojem biste trebali da budete generalno zadovoljni svojim stanjem. Možete da očekujete da će vam se stvari na svim poljima odvijati po planu i da ćete generalno tokom ove nedelje biti u svakom smislu ispunjeni. Prati vas dobro raspoloženje i zadovoljni ste zbog toga. Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite manje teobe koje ste imali od ranije. Posvetite se vežbanju, stvaranju bolje kondicije i zdravijim navikama. Aktivnost vam sada jako puno znači. Važno je da vodite računa i o dovoljno kvalitetnoj ishrani kao i o tome da unosite dovoljno vode. Redovan unos tečnosti je ključan faktor kako biste se osećali dobro. Vašem telu je potrebna voda. Naravno, odrecite se slatkiša, kao i alkohola. Svakako da bi vam u određenim prilikama prijala bar čaša vina.

Savet

Ljubiti, a ne biti voljen je isto kao i odgovarati, a ne biti pitan.

Foto: Depositphotos

 

VAGA

Posao

Moguće je da ćete u i dalje imati neku presiju na polju posla i da nećete biti sasvim zadovoljni. Prisutan je stalni osećaj teskobe, kao i osećaj da se mnoge stvari ne mogu završiti po vašim željama. Pred vama je period u kojem ćete imati potrebu da menjate neke stvari oko poslovne organizacije. Ako se bavite privatnim biznisom, ova nedelja može da vam bude malo teža kada je u pitanju ostvarenje vaših ciljeva. Pred vama je period u kojem biste mogli da osećate neku nelagodnost ili nestabilnost na poslu. Ako imate dugove iz prošlosti potrudite se da ih se rešite što pre. Nije sada vreme za odugovlačenje, već je potrebno da na neki način prihvatite svoje odgovornosti. U suprotnom možete imati poteškoće koje će biti mnogo teže no što očekujete. Posvetite se svom poslu u narednom periodu kako bi uspeli da rešite probleme.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, želite sve svoje emocije i svu energiju da usmerite na polje porodice. Ako ste u braku, očekuje vas povoljan period u kojem ćete sa voljenom osobom uspeti da ostvarite pozitivne promene. Moguće je da vas dvoje imate priliku da stabilzujete vaš odnos i da uspostavite bolju komunikaciju, kao i da pravite zajedničke planove koji bi mogli da vam budu značajni za budućnost. Osnažićete svoj odnos, bićete ostvoreniji i poverljiviji jedno prema drugom. Povoljan je period da recimo, zajedno sa voljenom osobom rešite stambeno pitanje. Ako ste slobodni, nastupa faza, u kojoj biste mogli da imate manje probleme sa samopouzdanjem i da iz tog razloga dođete do poteškoća na ljubavnom planu. Nesigurnost je uvek kod vas prisutna, ali ste umeli uvek da je zanemarite. Moguće je da sada ne osećate da ste spremni za nova poznanstva.

Zdravlje

Očekuje vas period u kojem biste na polju zdravlja mogli da imate tegobe. Naredna faza vam donosi osetljivost na svim poljima. Važno je da idete na redovne lekarske kontrole, ako primetite da sa zdravljem imate bilo kakve probleme. Ukoliko primetite neke čudne simptome nemojte da ih ignorišete, već se javite lekaru. Nepovoljna je nedelja pogotovo za ženske pripadnike znaka, jer su vam jajnici i ženski organi vrlo osetljivi. Vreme je za redovnu ginekološku kontrolu, a bilo bi dobro da proverite i stanje hormona. Pored ovoga može vam biti osetljiv kompletan donji stomak. U ovoj fazi možete da imate i neke manje probleme sa probavom, pa se potrudite da vodite računa i o ishrani.  Izbacite tešku hranu, redovna detoksitacija organizma bi trebala biti stalna navika. Važno je da vodite računa o svom zdravlju.

Savet

Kad bi glupost bila bol, urlikanje bi se čulo iz svake kuće.

ŠKORPIJA

Posao

Vama naredni period donosi neke ozbiljnije odluke. Moguće je da vam nije lako da donesete konačan sud o tome kakva poslovna rešenja biste trebali da napravite. Ipak, vreme je trenutno na vašoj strani, pa ne morate da žurite sa bilo čim. Potrudite se da u svakoj svojoj poslovnoj analizi budete maksimalno detaljni i temeljni. Ništa ne prepuštajte slučaju, ne dozvolite uticaj drugih osoba. Ukoliko ste nesugurni u svoje odluke, prepustite ih intuiciji. Možete da očekujete da ćete na poslovnom polju uspeti da rešite svoje probleme koje ste imali. Povoljan je period za ozbiljne razgovore i poslovne pregovore koji bi mogli da vam donesu dugoročnu saradnju ili potpisivanje nekog novog poslovnog ugovora. Važno je da precizno odredite koji su vam ciljevi, jer ćete na taj način uspešno i lakše rešavati poslove.

Ljubav

Postajete osetljivi i senzitivniji, spremni ste da voljenoj osobi otvorenije pokažete svoja osećanja i da o njima razgovarate. Ovo je povoljan period za pravljenje zajedničkih planova koji se mogu ostvariti na kraće staze. Pred vama je dobra nedelja za mogućnost da otvorite svoju dušu voljenoj osobi i da je pustite da pogleda i u vašu ranjiviju stranu koju generalnoskrivate od ljudi. Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da donesete nove odluke u vešoj vezi. Moguće je da primećujete da vam se odnos menja i da postaje nekako ozbiljniji. Ako ste slobodni, moguće je da postoji osoba koja vam se dopada i sa kojom imate komunikaciju, ali na neki način možete da budete stidljivi u vašem odnosu. Moguće da na neki način zazirete od potpunog otvaranja, ali ćete i tu nesigurnost prebroditi sa neverovatnom lakoćom.

Zdravlje

Na polju zdravlja možete da očekujete period u kojem ćete biti skloni pojavi hroničnog umora koji bi mogao da vas prati skoro pa svakodnevno. Moguće je da ste u prethodnom periodu bili veoma iscrpljeni i da se ne osećate dobro zbog toga. Mogli biste da budete veoma okrenuti poslu i obavezama, pa da iz tog razloga postanete skloni tome da na neki način zanemarujete svoje zdravlje. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta komplikacija na zdravstvenom polju, ako ne budete našli dovoljno vremena za odmor. Redovan i kvalitetan san će uticati na to da vam se telo regeneriše i da se brže oporavljate o svega. Proveravajte i krvni pritisak. Moguće je variranje pritiska, što ukazuje na hitan odlazak kod lekara.  Nakon detaljnijeg pregleda, možete dobiti pravu terapiju. Izbegavajte cigarete i menjajte loše navike.

Savet

Zapamti savet onoga ko te voli, pa makar se činio i lošim.

Foto: Pixbay

 

STRELAC

Posao

Fokusirani ste na polje finansija maksimalno. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ambicije. Uporni ste i ambiciozni, posao vam je postao prioritet i tokom ove nedelje polako možete da dođete do toga da jasnije vidite rezultate svog napornog rada i truda. Na polju finansija vas očekuje prilika za stabilizaciju. Dolaze vam primanja koja će vam omogućiti stabilnost u budućnosti. Maksimalno se potrudite da iskoristite svaku priliku koja vam se ukaže na ovom polju. Posao vam ide od ruke i zadovoljni ste sa svim svojim potezima na ovom planu. Potrudite se da budete koncizni i precizni, pa ćete lakše ostvarivati zadate ciljeve. Nemojte se rasplinjavati na višee stvari odjednom, jer ćete sve započeti, a ništa nećete privesti kraju. ne slušajte savete deugih, već se oslonite na svoju intuiciju - nećete pogrešiti.

Ljubav

Na polju emocija vas očekuje period koji donosi manje strahove i nesigurnosti. Moguće je da ćete želeti da sa voljenom osobom ostvarite stabilnost, da planirate zajedničku budućnost i da rešavate probleme iz prošlosti. Ipak, povremeno može da vam se učini da partner sumnja u te zajedničke planove ili da je na neki način pasivan i isključen. Vama to smeta, jer očekujete sa njegove strane ka vama jednaku dozu posvećenosti. Vi biste želeli brza rešenja i odluke bez odugovlačenja, a voljena osoba nekada deluje nesigurno. Naravno, to u vama pobuđuje sumnje u njegova osećanja. Važno je da je sada ne pritiskate i da pustite da stvari idu svojim tokom. Ako budete pokazali malo strpljenja u vašem odnosu ipak postoje šanse da budete zadovoljni. Nemojte ništa da forsirate kako se partner ne bi osećao sputano.

Zdravlje

Ukoliko se tokom ove ndelje budete usmerili na promene životnih navika, na promene ishrane, početak dijete ili bilo kakve promene tog tipa, možete da očekujete da ćete kasnije na duže staze da budete zadovoljni vašim rezultatima. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati priliku da menjate one stvari koje vam ne odgovaraju i da pravite neki vid reorganizacije sopstvenog života i navika. Možete da očekujete da će vam promena prijati. Pogotovo ako se budete potrudili da svoju ishranu počnete da bazirate na prirodnim namirnicama, organskim, na svežem voću i povrću, možete da očekujete veoma dobre rezultate. Redovan unos vitamina je za vas jako važan. Tokom ovog perioda su vam slabe tačke vezane za zube i kičmu, tako da povedite računa o tome malo više sada. Takođe možete imati problema sa kožom,  stoga bi bilo najbolje da se posavetujete sa dermatologom.

Savet

Oni koji malo znaju brzi su na jeziku.

JARAC

Posao

Tokom ove nedelje možete da očekujete teži period za posao. Moguće je da ćete morati da se vratite korak- dva unazad kako bi na ovom planu razmotrili neke svoje odluke. Vreme je da se maksimalno posvetite svojim obavezama, ali i da budete spremni da razdvojite privatne planove od poslovnih. Moguće je da ćete sada biti skloni tome da neka dešavanja na poslovnom polju shvatate lično, što nikada nije dobro. Generalno vama nije problem da razgraničite određene situacije, ali u ovom periodu možete biti skloni nekim zamkama i upadati u razdražljivo ponašanje kada je u pitanju posao. Vodite računa o tome kako predstavljate sebe drugima. Lako možete doći u sukob sa saradnicima, ali i nadređenima, što svakako nije dobro za vašu budućnost na postojećem poslu. Razmislite više puta, pre no što bilo šta izgovorite.

Ljubav

Na polju ljubavi možete da imate utisak da ste na neki način iznevereni. Ako ste u dužoj vezi ili u braku, s vaše strane postoji razočarenje koje osećate i niste zadovoljni odnosom sa voljenom osobom. Vaša je parola -“Čist račun, duga ljubav”, ali sada deluje da ste došli do nekih mutnih dogovora sa voljenom osobom. Ne volite manipulacije. Moguće je da ćete biti skloni suzama i teškim emocijama. Na vama je odluka da li ćete nešto preduzeti po tom pitanju. Svakako rešenje leži u iskrenom razgovoru sa partnerom.  Ako  se neka veza skoro prekinula, očekuje vas period u kojem će vas hvatati melanholija i želja za pomirenjem. Postoji šansa i da ostvarite pomirenje sa osobom do koje vam je stalo, pa možete da očekujete da će vas u tom slučaju ipak pogledati sreća. Sada vam baš ne prija samoća i osećaj da ste usamljeni, pa možete biti osetljivi.

Zdravlje

Nije vam povoljna ova nedelja kada je u pitanju polje zdravlja. Imaćete sklonost ka novim problemima, tako da bi bilo dobro da povedete računa o tegobama i mukama koje vas prate na ovom planu. Moguće je da ćete vi imati potrebu sada da se osamljujete da izbegavate gužve i da se više nekako odmarate u svoja 4 zida, u svom domu gde osećate ušuškanost i sigurnost. Povlačenje u sebe može vam doneti melanholiju, nesigurnost. Od emocija sada može dosta zdravlje da vam zavisi, pa tako ako ste emotivno nesređeni možete da patite od gubitka volje i energije na neki način. Vreme je da se ovom polju više posvetite. Negujte svoje telo i stvarajte zdravije navike. Potrudite se da date svoj maksimum kako biste se na polju zdravlja osećali bolje. Važno je da brinete o sebi. Budite aktivniji, šetajte u prirodi, birajte mesta gde ćete se osećati opušteno.

Savet

Plašljiva ljubav nije ljubav.

VODOLIJA

Posao

Nadomak ste promena i važnih odluka na polju posla. Možete da očekujete da ćete imati priliku da ostvarite planove koje ste još u prošlosti kovali. Očekuje vas faza u kojoj ćete želeti da pravite promene većeg opsega. Ako ste u nekom umetničkom ili kreativnom poslu, možete da očekujete da ćete biti zadovoljni svojim postignućima. Očekuje vas faza u kojoj ćete generalno moći da se oslonite na sebe, svoju intuiciju i svoje instinkte. Možete da očekujete da ćete čak i sanjati neka dešavanja vezana za posao. Povoljan je period da se posvetite planiranju saradnje sa daljim inostranstvom, ako ste tome težili ranije. Na inostrane saradnike ostavljate snažan utisak, što će rezultirati dugoročnu saradnju.  Vaše ideje ostvaruju veliku isplativost, stoga se nemojte kolebati, niti dozvoliti da drugi negativno utiču na vas!

Ljubav

Na polju emocija vas očekuje faza u kojoj ćete imati pozitivne promene sa osobom do koje vam je stalo. Možete da očekujete da će ona postati nežnija i otvorenija prema vama. Moguće je da ćete partneru pomoći oko posla ili će on vama pružiti prijateljsku ruku na ovom planu. Zajedničkim snagama možete da rešite neke svakodnevne probleme ili nedoumice koje su vas opterećivale. Pred vama je period u kojem vama lično može biti malo teže da se otvorite. Stidljivost sa vaše strane može da donese manje zabune u vezi, pa se potrudite da ipak probijete barijeru koju ste sebi postavili. Nesigurnost potiče od razočarenja u ranijeg partnera, koji nije opravdao vaša očekivanja. Ali, svakako da ne možete generalizovati stvari. Ako ste slobodni, još nema naznaka za neku novu ljubav, ali je moguće da naginjete ka osobi iz prošlosti još uvek.

Zdravlje

Na polju zdravlja možete da budete skloni manjim problemima tokom ove nedelje. Moguće je da ćete rešenje za neke tegobe uspeti da nađete u alternativnoj medicini. U svakom slučaju se oko svega što vas muči, prvenstveno posavetujte sa vašim lekarom. Očekuje vas period u kojem ćete imati potrebu da više spavate, odmarate i da na taj način napunite svoje baterije. Moguće je da povremeno osećate da ste energetski potrošeni i da vam je potrebno neko vreme, kako biste se vratili sebi i kako bi došli do toga da se zaista bolje osećate. Posvetite se svojim navikama i potrebama svog tela. Više odmarajte, meditirajte, dajte sebi pravo da napravite pauzu od stresa. Izbegavajte nervozu i negativna okruženja koja ne utiču dobro na vas.  Pokušajte da slobodno vreme utrošite boraveći u prirodnom okruženju.

Savet

Bolje je sa dobrim i krasti, nego sa zlima se moliti.

RIBE

Posao

Možete da očekujete prilično miran i stabilan period na polju posla. Moguće je da ste generalno zadovoljni razvojem situacije. Ovo nije period u kojem bi trebali da planirate veće promene. Bolje bi bilo da se jednostavno posvetite svojim svakodnevnim obavezama i da se trudite da izbegavate bilo kakav stres i tenziju. Moguć je povratak nekog starog saradnika u poslovno okruženje u kojem se nalazite. Očekuje vas period koji može da vam donese manje promene na ovom polju, u smislu kontakata i komunikacije sa kolegama. Možete ostvariti neko dobro prijateljstvo kroz posao. Očekuje vas povoljan period u kojem neće biti većih stresova. Obavljaćate poslove vrlo smireno, bićete dobro organizovani, pa svakako možete imati dovoljno vremena i za odmor u toku rada. Prija vam poslovno okruženje, potpuno ste opušteni.

Ljubav

Na emotivnom planu možete da očekujete manje probleme sa ljubomorom. Moguće je da ste počeli da sumnjate u voljenu osobu, koja vam u poslednje vreme deluje kao da vam daje povoda za tako nešto. Ipak, pre nego što budete žurili sa donošenjem bilo kakvih zaključaka, trebali biste da sednete sa partnerom i iskreno da porazgovarate o svemu što vas muči. Važno je da na prvom mestu imate prijateljski odnos sa partnerom, ako želite da u vašem odnosu rešavate probleme. Možda su vam sumnje neosnovane, a do saznanja možete jedino doći kro iskren razgovor. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju period koji je povoljan za susret sa starom simpatijom. Moguće je da ćete sada biti spremni da napravite korak ka komunikaciji sa osobom, prema kojoj ste u prošlosti gajili osećanja i simpatije. Sada ćete biti otvoreniji!

Zdravlje

Na polju zdravlja vam sledi generalno povoljna nedelja. Možete da budete zabrinuti jedino ako imate nerešene zdravstvene probleme iz prethodnog perioda. U tom slučaju se obratite vašem lekaru, kako biste mogli da dobijete pravi savet po pitanju toga na koji način se dolazi do rešavanja onoga što vas muči. Inače je ovo nedelja u kojoj biste trebali da budete opušteniji nego pre, moguće je da ćete imati nalete pozitivne energije i da će vam prijati druženje sa vašim, odabranim ljudima. Na polju zdravlja sada nemate naglašene slabe tačke i osećate se generalno dobro. Povoljna je nedelja da se posvetite nekom svom hobiju ili rekreaciji koja vas opušta i da ugodite malo sebi. Boravak u prirodi, na svežem vazduhu može vam poboljšati otpornost, imunitete. Sada priuštite sebi kraći odmor. Svakako unosite više vode u organizam, kao i vitamina.

Savet

Ko me voli kaže mi šta zna i daje mi šta ima.                                                                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

13.03.2022 16:04

Meni se dopada vise osoba (zene) Da jako sam stidljiv i bojim se zene 🤣🤣🤣🙋‍♂️💋🦂