HOROSKOP ZA VIKEND Vodoliju čeka prosperitet i obilje, Raka ludi provod, a Strelac će biti na sedmom nebu
Foto: Shutterstock

Ovan

U petak, sukob između Marsa i Meseca, otežava primanje povratnih informacija od drugih; možda se ne slažete sa tim, ali barem razmislite o tome. Spavajte u subotu ujutru. Stelijum planeta, uključujući Neptun u trigonu sa Mesecom, aktivira snove i mistične afere sa ponavljanjem u nedelju, dok konjunkcija između Sunca i Neptuna počinje sanjivo dan.

Bik

Mesec u Raku se lepo usaglašava sa vašom energijom Bika, čineći da se sukob Venere i Meseca u petak jedva registruje. Možda imate manje tolerancije za plitke susrete, ali da li je to zaista problem? Stelijum planeta u Ribama, uključujući Jupiter u trigonu sa Mesecom, naglašava prijateljstvo, pa odvojite vreme da se zabavite sa svojim prijateljima.

Blizanci

Vaš divan vikend počinje u petak ujutru sa trigonom između Merkura u Ribama i Meseca u Raku. Vaše reči su danas prožete magijom i emocijama; koristite ih mudro. Trigon između velikodušnog Jupitera u Ribama i Meseca Raka u subotu ujutru nastavlja da podiže energiju. Ako danas imate radne projekte kojima možete da se bavite, dobre vesti će sigurno uslediti.

Rak

Sve dobre stvari dolaze Raku koji je strpljiv, posebno ovog vikenda! Trigon Meseca i Merkura u vašem znaku, Jupitera, Sunca i Neptuna u vašoj devetoj kući ekspanzije i avanture, od vas se više ne traži da čekate! Izađite i zabavite se, a ono što želite već će doći. Vreme je da se malo rasteretite!

Lav

Mesec u znaku Raka u subotu u trigonu sa Jupiterom i suncem u Ribama donosi talas optimizma, samopouzdanja i raspoloženja tokom celog vikenda. To je podvučeno time što se Mesec kreće u vašem znak u nedelju popodne. Partnerstvo i intimnost su na vašem grafikonu istaknuti sa dva moćna stelijuma, jedan u Ribama i jedan u Vodoliji, koji vam omogućavaju da naučite moćne lekcije o odnosima ovog vikenda.

Devica

Trigon između Merkura u Ribama i Meseca u Raku u petak ujutru donosi nalet emocija, posebno u komunikaciji. Nemojte se stideti svojih osećanja. Znajte da su vaše reči osnažene i stoga su izuzetno ubedljive. Trigoni u subotu između Meseca i Jupitera, Neptuna i Sunca održavaju osećanja u prvom planu i visoke vibracije.

Vaga

U petak Venera ima malo sukoba sa Mesecom u Raku, što rezultira manje izazove, ali na sreću, to brzo prolazi i možete da nastavite da uživate u životu. Trigon između Jupitera, Sunca i Neptuna u Ribama u subotu uliva vas samopouzdanjem i inspiracijom, osnažujući vašu kreativnost i rad.

Škoprija

Mesec u Raku se usklađuje sa energijom Škorpije, stavljajući vas u centar izbavanja. Trigon Meseca i Merkura, Jupitera, Sunca i Neptuna obezbeđuju da je nivo samopouzdanja, kreativnosti i saosećanja visok. Mesec osvetljava avanturu u vašoj karti, pa izađite u svet i uživajte. Život je avantura, zato zgrabite mogućnosti i zabavite se.

Strelac

Ovaj vikend proći će pod sjajem trigona Meseca i Jupitera. Već ste prilično srećna, optimistična osoba, ali ovaj tranzit vas šalje na sedmo nebo. Mesec u znaku Raka takođe pokreće Sunce, Merkur i Neptun u vašoj četvrtoj kući doma i porodice, ispunjavajući je kreativnošću i dobrim raspoloženjem. Ovo je idealno vreme da se pozabavite "uradi sam" projektima po kući.

Jarac

Možda izgledate kao snažan, tihi tip, ali trigoni Meseca u Raku sa Merkurom, Jupitera, Sunca i Neptuna u vašoj trećoj kući komunikacije čine da delite i govorite tako slobodno da možete biti iznenađeni svojim postignućima! Ipak je dobar osećaj kada se naviknete na razvoj, posebno će vam značiti razgovori sa voljenom osobom.

Vodolija

Mesec u znaku Raka ovog vikenda spaja Merkur, Jupiter, Sunce i Neptun u vašoj drugoj kući novca, ulivajući moćnu i plodnu energiju. Budite spremni da dočekate ideje, mogućnosti i prilike koje povećavaju vaš prosperitet i obilje. Mesec prelazi u Lava u nedelju popodne, poboljšavajući vašu sedmu kuću partnerstva. Planirajte večeru sa svojom voljenom i prijatan zajednički provod kako se dan bliži kraju.

Ribe

Mesec u znaku Raka ovog vikenda sarađuje sa Merkurom, Jupiterom, Suncem i Neptunom u Ribama, ispunjavajući vas samopouzdanjem, optimizmom, kreativnošću i dubokim saosećanjem prema sebi i drugima. Verovatno ćete osetiti želju da pomognete drugima koji imaju manje sreće od vas, a to je uvek plemenito. Obasipajte bliske ljude sa ljubavlju i pažnjom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

11.03.2022 19:26

Mozemo sutra da pocnemo sa avanturama,bas mi je sve jedno.Mozes da se javis ako zelis malo promene 🙋‍♂️💋!