HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 1O. MART Blizancima prilika za napredak,  Vage deluju napeto, Slobodne Škorpije očekuje sudbinski susret
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Ovaj dan može vam doneti iznenadno poslovno putovanje. Zahvaljujući vašoj sugestivnosti i samouverenom nastupu, sklopićete uspešan sporazum.

Ljubav: Partner sve vreme ispoljava sumnju prema vama. Vaš odnos je isprekidan zbog vaših obaveza. Važno je da to promenite što pre.

Zdravlje: Solidno.

Bik

Posao: Glavni izazov ovog dana mogu biti pogoršani međuljudski odnosi. Nemojte se postaviti u ulogu arbitra, ostanite neutralni.

Ljubav: Slobodni Bikovi mogu da upoznaju privlačnu osobu na društvenim okupljanjima. Pred vama je burna, ali kratkotrajna ljubavna avantura.

Zdravlje: Prehlada.

Blizanci

Posao: Ključ uspeha u ovom periodu je da na vreme završite rad na važnom projektu. To će biti vaša ulaznica za veliki napredak u karijeri.

Ljubav: Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Lava ili Vodolije. 

Zdravlje: Pad imuniteta.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 1O. MART Blizancima prilika za napredak,  Vage deluju napeto, Slobodne Škorpije očekuje sudbinski susret

Shuterstoock

 

Rak

Posao: Poseban uspeh očekuje Rakove koji se bave uslužnim delatnostima i rade sa klijentima. Očekuje vas finansijski dobitak.

Ljubav: Slobodne Rakove očekuje kratkotrajna, ali burna ljubavna avantura. Rakovi koji su u vezi uspešno će prevazići stare nesuglasice.

Zdravlje: Problem sa vratnim delom.

Lav

Posao: Problematičan poslovni partner može da poremeti važan deo vašeg poslovnog plana. Moguć je prekid neke saradnje.

Ljubav: Ljubavna avantura sa osobom u znaku Vodolije ili Vage može da se pretvori u ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Solidno.

Devica

Posao: Očekuje vas važan poslovni sastanak. Međutim, u komunikaciji sa nadređenima, danas su mogući nesporazumi.

 Ljubav:  Pred vama je period dalje harmonizacije u odnosu sa partnerom. Slobodne Device razmišljaju ozbiljno o zajedničkoj budućnosti.

Zdravlje: Glavobolja.

 

Vaga

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 1O. MART Blizancima prilika za napredak,  Vage deluju napeto, Slobodne Škorpije očekuje sudbinski susret

Foto: Shutterstock

 

Posao: Inovativnost će vam se u ovom periodu najviše isplatiti i izbaciti vas ispred konkurencije. Moguće je da pređete na novo radno mesto.

Ljubav: U vašem odnosu s partnerom postoji odavno neko nezadovoljstvo. Ne čekajte da se to jaz produbi, otvoreno mu recite šta vam smeta.

Zdravlje: Nervoza.

Škorpija

Posao: Ukoliko budete spremni na kompromis, ovog dana ćete postići važan poslovni dogovor. Nezaposlene Škorpije očekuje dobra poslovna ponuda.

Ljubav:  Slobodne Škorpije očekuje sudbinski susret. Škorpije koje su u vezi očekuje stabilizacija u vezi s partnerom.

Zdravlje: Nesanica.

Strelac

Posao: Sastanak iza zatvorenih vrata i veoma važan sporazum sa novim poslovnim partnerima obeležiće ovaj dan. Čuvajte svoje poslovne tajne.

Ljubav: Očekuje vas posebno iskušenje u vidu tajne ljubavne veze sa osobom koja nije slobodna.  Ljubav može doći kroz poznanstvo sa osobom koju poznajete od ranije.

Zdravlje: Solidno.

Jarac

Posao: Pripremite rezervni plan, jer je moguć zastoj na nivou platnog prometa. Odluke koje su veoma bitne u dugoročnom smislu, donesite na timskom nivou.

Ljubav: Postoji mogućnost da se zbližite sa osobom koja vam je do sada više bila prijatelj. Jarčevi koji su u vezi trebalo bi više vremena da posvećuju partneru.

Zdravlje: Prehlada.

Vodolija

Posao: Ovaj dan donosi nestabilnost na finansijskom planu. Nemojte se izlagati nepromišljenim izdacima i ne ulazite u nepotrebne rizike.

Ljubav:  Na vas i dalje utiču nepovoljni aspekti, vaša veza s partnerom je destabilizovana, ovaj put nepoverenjem.

Zdravlje: Solidno.

Ribe

Posao: Vaš samouveren nastup i govornička veština doći će danas do izražaja. Očekuje vas sklapanje nove saradnje.

Ljubav: Slobodne Ribe danas mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu u znaku Bika ili Vodolije. Početak ljubavne veze.

Zdravlje: Solidno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading