HOROSKOP ZA 4. MART: Ovna očekuje poslovni uspeh, Bik će se iznenaditi povratkom starog partnera, a Vaga mora da pripazi na bubrege!
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Uspeh može da usledi samo ukoliko ostanete hladni i strpljivi čak i kad budete pritiskom. Upravo je ovo jedan takav dan, kada ćete ostvarenje poslovnog cilja ostvariti samo mudrom taktikom.

Ljubav: Više vremena posvetite partneru i ne dozvolite nagomilavanje nesporazuma, inače može da dođe do ozbiljne krize u vašem odnosu.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Bik

Posao: Danas vam planete najavljuju niz novih poslova, nov početak, ali i mogućnost prelaska na novu radnu poziciju. Finansijski dobitak.

Ljubav: Povratak partnera iz prošlosti može vas prijatno iznenaditi. Postoji mogućnost dileme u kom pravcu bi trebalo da krenete.

Zdravlje: Problemi sa sinusima.

Blizanci

Posao: Mogući su konflikti s nadređenima. Na momente možete biti spremni i na radikalne odluke, ali je bolje da ispoljite strpljenje i dopustite da vam vreme pokaže ispravnu odluku.

Ljubav: Mnogo druženja i izlazaka može vam doneti i priliku da upoznate svoju srodnu dušu. Vaša veza odiše harmonijom.

Zdravlje: Alergije.

Rak

Posao: Nepredviđen razvoj okolnosti na poslu može se manifestovati kroz neke spletke i manipulacije. Promena tima zaposlenih je vrlo verovatna.

Ljubav: Nezadovoljni ste, a to se sve može odraziti na vaš odnos s partnerom. Za neke Rakove moguć je čak i raskid veze, posebno ako je došlo do nagomilavanja neke nepravde i nesporazuma.

Zdravlje: Problemi s varenjem.

Lav

Posao: Sledi veliki preokret u karijeri za mnoge Lavove. Ukoliko ste politički angažovani, očekuje vas poseban napredak. Finansijski uspeh će doći kroz saradnju sa prijateljima.

Ljubav: Uzbudljiv period za slobodne Lavove koji mogu da upoznaju jednu zanimljivu osobu u znaku Vodolije.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Devica

Posao: Danas ćete doneti odluku da započnete sa ostvarenjem nekog ranijeg plana. Poseban uspeh ćete postići ukoliko radite u prosveti, ekonomiji ili ako pišete knjige.

Ljubav: Početak nove veze može obeležiti ovaj dan. Uz malo više samopouzdanja, postići ćete cilj da konačno osvojite osobu koja vam se sviđa već duže vreme.

Zdravlje: Osetljivost stomaka.

Vaga

Posao: Ukoliko ste uradili bilo šta što nije bilo u skladu sa zakonom, sada mogu da se pojave problemi. Na poslu možete biti pod velikim pritiskom obaveza, ali i lošeg odnosa sa nadređenima. Najbolje bi bilo da izbegavate rasprave.

Ljubav: Preosetljivi ste i neke stvari zamerate partneru. Ne dozvolite da se nepravda dalje nagomilava, jer postoji mogućnost velike krize.

Zdravlje: Pojačana osetljivost bubrega.

Škorpija

Posao: Atmosfera pozitivnih iznenađenja može obeležiti ovaj dan. Očekuje vas finansijski napredak.

Ljubav: Pravite rekapitulaciju dosadašnjeg iskustva u odnosu sa partnerom. One Škorpije koje osete pojačano nezadovoljstvo, mogu danas doneti impulsivne odluke o daljoj budućnosti s partnerom.

Zdravlje: Problem s pritiskom.

Strelac

Posao: Poslovno putovanje i važni pregovori mogu obeležiti ovaj dan. Finansijska situacija se može u velikoj meri popraviti.

Ljubav: Susret sa osobom u znaku Blizanaca ili Vodolije može rezultiratu burnom i strastvenom vezom. Strelčevi koji su u braku danas mogu da reše neke veliki problem u porodičnom krugu.

Zdravlje: Problemi sa vidom.

Jarac

Posao: Pred vama se nalazi veliki izazov. Postoji velika mogućnost da budete unapređeni, ali povremeno ste nesigurni da li ste iskustvom dorasli tako visokoj poziciji. Očekuje vas povišica.

Ljubav: Problem na porodičnom nivou može da zahteva momentalno rešavanje. Neki Jarčevi mogu proći kroz veliku krizu u odnosu s partnerom, ali mogu sve lako rešiti najjednostavnijim iskrenim razgovorom.

Zdravlje: Glavobolja.

Vodolija

Posao: Dominantna tema današnjeg dana je potpisivanje nekog ugovora o dugotrajnoj saradnji. Ukoliko ste rešili da pokrenete svoj biznis, sada je savršen trenutak za to.

Ljubav: Prekretnica na ljubavnom planu za Vodolije koje su u vezi. Možete da se nađete pred radikalnim rešenjem u stilu „ili-ili“, pa vaša veza može poprimiti formalniji vid ili može doći do raskida.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Ribe

Posao: Potrudite se da imate savršenu prezentaciju pred novim poslovnim saradnicima, jer će vam od toga zavisiti veoma važan posao. Nezaposlene Ribe očekuje vrlo važan razgovor za posao.

Ljubav: Postoji mogućnost da je vaša veza zapala u monotoniju. Danas se možete dogovoriti s partnerom da odete na romantično putovanje i tako vratite stari žar.

Zdravlje: Sklonost povredama

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading