HOROSKOP ZA SREDU, 2. MART Ovna očekuje nov izvor prihoda, Raka fatalan susret sa Škorpijom, Bika lakša upala pluća
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Danas možete da započnete nov posao, da potpišete nov ugovor sa poslovnim saradnicima ili odlučite da načinite radikalan zaokret u karijeri. Očekuje vas nov izvor prihoda.

Ljubav: Početak ljubavne avanture koja može biti veoma strastvena i uzbudljiva. Ovnovi koji su u vezi mogu danas imati neku raspravu i nesuglasece s partnerom.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Bik

Posao: Današnji dan mogu obeležiti neki novi elementi u vašem radnom okruženju. Možda ćete se odlučiti za primenu novih metoda rada ili će se tim zaposlenih promeniti. 

Ljubav: Planetarni aspekti mogu kod vas probuditi potrebu za oslobođenjem od svih stega. Moguće su razne razmirice i nesporazumi s parterom. 

Zdravlje: Lakša upala pluća.

Blizanci

Posao: Budite spremni na nagle promene situacije na poslu. Rad pod pritiskom krajnjih rokova, kao i neki noviteti u firmi gde radite ukazaće na potrebu za dodatnim prilagođavanjem.   

Ljubav: Atmosfera nesporazuma između vas i partnera. Očekuje vas burna rasprava, ako je partner ulovio neke nedoslednosti u vašim izjavama u poslednje vreme.

Zdravlje: Problem sa sinusima.

HOROSKOP ZA SREDU, 2. MART Ovna očekuje nov izvor prihoda, Raka fatalan susret sa Škorpijom, Bika lakša upala pluća

Foto: Pexels

 

Rak

Posao: Ovaj dan može vam doneti promenu u ekipi zaposlenih. Postoji velika mogućnost da sa nekim prijateljem započnete dugoročnu poslovnu saradnju, a vrlo brzo uslediće veliki uspeh. 

Ljubav: Dan kao stvoren za dobar provod i izlaske s prijateljima. Očekuje vas mnogo prilika za flert, ali će vašu pažnju posebno zaokupiti jedna fatalna Škorpija. 

Zdravlje: Unosite više tečnosti u organizam.

Lav

Posao: Danas možete naići na probleme u pregovorima sa saradnicima. Postoji verovatnoća da dođe do nekih odlaganja i zakašnjenja uplata. Pripremite rezervni plan.

Ljubav:  Očekuje vas negativno naelektrisana atmosfera u odnosu s partnerom. Važno je da ispoljite strpljenje i razumevanje prema partneru. U suprotnom, mogući su verbalni konflikti.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Devica

Posao: Danas se posebno aktivira vaše astrološko polje inostranstva i dalekih putovanja. Pa ipak, postoji mogućnost zastoja u pregovorima i razna odlaganja u realizaciji poslovnog cilja.

Ljubav: Slobodne Device očekuje poznanstvo s osobom koju upoznaju na putovanju. Previše obaveza može da stvori otuđenje od partnera kod Devica koje su u vezi.

Zdravlje: Smetnje sa varenjem.

HOROSKOP ZA SREDU, 2. MART Ovna očekuje nov izvor prihoda, Raka fatalan susret sa Škorpijom, Bika lakša upala pluća

unsplash.com

 

Vaga

Posao: Planete u vašem polju finansija i dalje utiču na priliv novca, ali njihov uticaj može dovesti do zastoja u nekim isplatama. Neki rokovi mogu biti odloženi.  

Ljubav: Danas je akcenat na samokontroli. U suprotnom slučaju, moguće su svađe s partnerom. Slobodne Vage očekuje početak nove veze.

 Zdravlje: Problem s pritiskom.

Škorpija

Posao: Danas je akcenat na poštovanju plana jer vas preveliki proj obaveza može preusmeriti na nevažne detalje. Poboljšanje finansijske situacije.

Ljubav: Planetarni aspekti u vašem polju emotivnih odnosa mogu vam doneti uzavrelu atmosferu na emotivnom planu. Očekuje vas neka vrsta ljubavnog zemljotresa, jer će uticaji ove planete prodrmati vašu vezu s partnerom, a kod onih koji su slobodni doneti veoma uzbudljive avanture.

Zdravlje: Izbegavajte zagušljive prostorije.

Strelac

Posao: Pripremite rezervni plan, jer je danas izvesno jedino to da će sve biti neizvesno. Moguća su odlaganja nekog važnog posla i izmene prethodnih dogovora.   

Ljubav: Mogućnost važnog razgovora s partnerom, ali i napete atmosfere između vas je velika. Danas razlike u stavovima između vas i partnera mogu izgledati nepremostive. Jedino kompromisno rešenje može biti pravi izbor.

Zdravlje: Alergije.

HOROSKOP ZA SREDU, 2. MART Ovna očekuje nov izvor prihoda, Raka fatalan susret sa Škorpijom, Bika lakša upala pluća

Foto: printscreen/facebook

 

Jarac

Posao: Situacija zahteva da ostanete smireni i da objektivno procenite novonastalu situaciju na poslu. Moguće je unapređenje ili potpisivanje dugoročnog ugovora.

Ljubav: Danas slobodni Jarčevi mogu doneti odluku o ulasku u ozbiljnu vezu. Očekuje vas dodatno zbližavanje s partnerom. 

Zdravlje: Pojačana napetost.

Vodolija

Posao: Veliki preokret na poslovnom planu, kao i početak nekog novog posla, unapređenje mogu obeležiti ovaj dan. Očekuje vas finansijski napredak. 

Ljubav: Položaj planeta u vašem polju doma i porodice može vam doneti promene na emotivnom planu. Veze koje nisu stabilne mogu ući u veliku krizu, dok ove druge stabilnije veze mogu dobiti neke nove elemente.

Zdravlja: Alergije.

Ribe

Posao: Akcenat je na mnogo češćim putovanjima i kontaktima sa inostranstvom. Budite oprezni sa novcem, jer su mogući neočekivani troškovi.

Ljubav: Pojava nepoverenja između vas i partnera može destabilizovati vaš odnos. Nemojte dopustiti nagomilavanje problema, reagujte odmah i raščistite to s partnerom. 

Zdravlje: Sklonost povredama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading