HOROSKOP ZA UTORAK, 1. MART Ovan može ući u tajnu vezu, višestruki priliv novca za Lava, veliku štetu imaće Strelac
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Danas se možete susresti sa komplikacijama na poslu. Moguć je zastoj ili kašnjenje nekih važnih uplata zbog čega ćete morati da potražite neko kompromisno rešenje.

Ljubav: Izlasci s prijateljima i zabava mogu obeležiti ovaj dan. Možete započeti tajnu vezu sa osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled. 

Zdravlje: Dobro.

Bik

Posao: Početak rada na novom poslu ili neki novi elementi u vašem radnom okruženju. Reorganizacija firme ili primena novih načina poslovanja.

Ljubav: Početak nove veze ili obnavljanje veze sa osobom iz vaše prošlosti.  

Zdravlje: Više se odmarajte.

Blizanci

Posao: Budite oprezni u komunikaciji na poslu i ne odajite nikome svoje poslovne tajne. Verovatno na poslu imate tajne neprijatelje, koji mogu pokušati da vas iskompromituju.

Ljubav: Unutarnja distanca između vas i partnera može postati sve očiglednija. Potrudite se da na vreme to ispravite, ako vam je istinski stalo do veze.

Zdravlje: Sklonost povredama.

HOROSKOP ZA UTORAK, 1. MART Ovan može ući u tajnu vezu, višestruki priliv novca za Lava, veliku štetu imaće Strelac

Foto: Shutterstock

 

Rak

Posao: Pripremite se na uvođenje nekih promena na poslu. Promena tima saradnika zbog nezadovoljstva njihovim radom je vrlo moguća.

Ljubav: Poznanstvo sa osobom koja se izdvaja svojom neobičnom pojavom i originalnoću može se pretvoriti u nešto mnogo više. Očekuje vas početak prolećne ljubavi.

Zdravlje: Glavobolja.

Lav

Posao: Poslovni uspeh i višestruki priliv novca doprineće tome da danas budete zadovoljni i puni elana. Pred vama će biti više poslovnih ponuda.

Ljubav: Nesporazumi sa partnerom, pa čak i ljubomorne scene mogu obeležiti ovaj dan. Važno je da budete otvoreni i zadržite prisebnost da ne bi došlo do velike svađe.

Zdravlje: Zubobolja

Devica

Posao: Poslovno putovanje može biti glavna tema ovog dana. Budite oprezni u rukovanju novcem, kao i sa dokumentima.

Ljubav: Dopada vam se jedna osoba koju poznajete već duže vreme. Odvažite se i načinite prvi taj korak prema njoj. Planete su vam naklonjene za početak nove ljubavi.

Zdravlje: Smanjite pušenje.

HOROSKOP ZA UTORAK, 1. MART Ovan može ući u tajnu vezu, višestruki priliv novca za Lava, veliku štetu imaće Strelac

Shuterstoock

 

Vaga

Posao: Ne bi bilo dobro da danas ulazite u rizične poslove ili da prihvatite poslovnu ponudu osobe koja vam se na prvi pogled čini sumnjiva. Oprezno s novcem, mogući su vanredni izdaci.

Ljubav: Oprezno u odnosu s partnerom, moguće su razmirice čak i oko nekih sitnica. Imate osećaj da ste se otuđili jedno od rugih i pravi je trenutak da popravite situaciju.

Zdravlje: Vrtoglavica.

Škorpija

Posao: Problemi u odnosu sa nadređenima danas mogu da vam donesu stres. S druge strane, očekuje vas povećan obim posla i rad pod pritiskom krajnjeg roka.

Ljubav: Na ljubavnom planu su mogući nesporazumi i neočekivane poteškoće. Vaš odnos s partnerom može da prođe kroz turbulentnu fazu.

Zdravlje: Infekcija disajnih puteva.

Strelac

Posao: Pristupite oprezno novim saradnicima, mogući su previdi. Dobro pročitajte svaki dokument pre nego što ga potpišete, jer su mogući gubici i neka veća šteta.

Ljubav: Napeta atmosfera između vas i partnera. Verovatno je duže vreme prisutno neko nezadovoljstvo životnim okolnostima, pa će danas od ključnog značaja biti vaš zajednički dogovor oko rešenja problema.

Zdravlje: Dobro.

HOROSKOP ZA UTORAK, 1. MART Ovan može ući u tajnu vezu, višestruki priliv novca za Lava, veliku štetu imaće Strelac

Foto: Shutterstock

 

Jarac

Posao: Danas nemojte rizikovati jer su mogući veći gubici. Moguće su poteškoće u pregovorima sa novim poslovnim partnerima, ali u razgovoru sa nadređenima.

Ljubav: Atmosfera neizvesnosti između vas i partnera može nastati usled toga što niste u potpunosti raščistili neki raniji problem. Posvetite se na vreme tom problemu.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

Vodolija

Posao: Nemojte danas donositi radikalne odluke, niti ulaziti u raspravu sa pretpostavljenima. Atmosfera je prepuna napetosti i danas odluke možete donositi više u afektu, tako da je bolje da se pritajite.

Ljubav: Poboljšanje kvaliteta veze sa partnerom i mogućnost formalizacije vašeg odnosa. Idealan dan za zajednička zadovoljstva.

Zdravlje: Dobro.

Ribe

Posao: Povoljan period da unapredite svoju finansijsku situaciju. Ukoliko ste odlučili da započnete privatan biznis, uživate posebnu naklonost zvezda.

Ljubav: Ukoliko ste imali neke nesuglasice sa partnerom, danas ulazite u period stabilizacije. Slobodne Ribe očekuje početak nove veze sa osobom koju mogu upoznati preko prijatelja.

Zdravlje: Problemi sa cirkulacijom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading