VIKEND HOROSKOP Lepe promene za Vodoliju, blagoslov za Vagu, nesporazumi i svađe za Ovna
Foto: Shutterstock

Horoskop za vikend od 18. do 21. februara 2022. godine!

Ovan

Veze su za vas ovog vikenda u centru pažnje dok vas Mesec u Devici koji u petak prolazi kroz vašu šestu kuću poziva da pogledate koliko dobro brinete o sebi i koliko volite sebe. Mesec u Vagi osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva i posvećenosti, a kvadrat sa Marsom, može izazvati nesporazume i svađe u nedelju ujutru.

Bik

Mesec u Devici daje detalje i specifičnosti vašem kreativnom izrazu i projektima, a opozicija Neptunu u petak vas podstiču da se fokusirate na detalje. Subota i nedelja, Mesec u Vagi osvetljava brigu o sebi, zdravlje i blagostanje; trigon do Merkura u subotu ujutro jača vašu samosvest i uvid. Kvadrat sa vašom vladajućom planetom Venerom u nedelju ujutro može da vas natera da čeznete za samoćom. Vreme provedeno u prirodi je posebno opuštajuće.

Blizanci

Mesec u Devici skreće pažnju na detalje u vašu četvrtu kuću doma i porodice u petak, a opozicija sa Neptunom dodaje kreativnost. Subota i nedelja, Mesec u Vagi osvetljava romantiku i strast, a trigon sa Merkurom dodaje entuzijazam i bezbroj iskrenih ideja. Romantika takođe može pokucati na vaša vrata u subotu.

VIKEND HOROSKOP Lepe promene za Vodoliju, blagoslov za Vagu, nesporazumi i svađe za Ovna

Foto: Shutterstock

 

Rak

Usmerenost ka detaljima je u centru pažnje dok Mesec u Devici osvetljava vašu treću kuću komunikacije u petak. Trigon do Plutona pomaže vam da dođete do ostavrenje dugogodišnje sželje. U Subotu i nedelju Mesec u Vagi donosi ljubav i pažnju u odnosima dok prolazi kroz vašu četvrtu kuću. Sklonost dramatičnom može se otkriti u nedelju ujutru dok se Mesec nalazi u kvadratu između Marsa i Venere.

Lav

Mesec u Devici vas podstiče da obratite pažnju na detalje i organizaciju dok prolazi kroz vašu drugu kuću novca, čineći petak idealnim danom da se vaše finansije poboljšaju. Subota i nedelja donose Mesec u Vagi koji osvetljava komunikaciju, vezu i zajednicu u vašoj trećoj kući. Trigon sa Merkurom čini vas zabavnim i opuštenim. Imate priliku da završite započeto i da odgovorite na mejlove i poruke koji stoje na čekanju.

Devica

Posvećujete posebnu pažnju detaljima i imate sklonost ka organizaciji dok Mesec u Devici prolazi kroz vašu prvu kuću u petak. Vaše samopouzdanje dobija podsticaj. U subotu i nedelju Mesec u Vagi osvetljava vašu drugu kuću novca, a Merkuru u Vodoliji pomaže vam da kanališete najsavremenije ideje i finansijske mogućnosti.

Vaga

Snovi i intuicija pokazuju kojim putem treba da krenete. Mesec je u Devici i prolazi kroz vašu dvanaestu kuću. Duboki uvidi su na horizontu dok je Mesec u petak uveče u trigonu sa Plutonom. U subotu i nedelju Mesec je u vašem znaku u vašoj prvoj kući ličnosti. Samo napred i proslavite blagoslove koji teku kroz vaš život.

VIKEND HOROSKOP Lepe promene za Vodoliju, blagoslov za Vagu, nesporazumi i svađe za Ovna

Foto: Pixabay

 

Škorpija

Vaša jedanaesta kuća prijateljstva i društvenih odnosa u petak je pod uticaja Meseca u Devici. Obratićete pažnju na detalje i organizaciju. Planirajte sada sve događaje bi sve prošlo bez problema! U subotu i nedelju Mesec je u Vagi i sjajno sija u vašoj dvanaestoj kući snova i mističnih poslova. Vaša intuicija i kreativnost će biti neverovatni! Oslonite se na svoj

Strelac

Mesec u Devici u petak prolazi kroz vašu desetu kuću karijere i uspeha, posvećujući pažnju detaljima i organizaciji vaših profesionalnih poslova. Možete napredovati u čišćenju haosa koji vas je blokirao. Za vikend Mesec će biti u Vagi i sjajno sija u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva i humanitarnosti, a trigon Merkuru u Vodoliji naglašava odličnu komunikaciju sa srodnom dušom.

Jarac

Mesec u Devici usmerava svoju ljubav prema organizaciji i posvećuje pažnju na detalje. Ovo je dobar period za orazovanje i avanture. Prepustite se svojoj čežnji za novim horizontima dok je Mesec u petak uveče u trigonu sa Plutonom. Mesec u Vagi za vikend osvetljava vašu desetu kuću karijere i uspeha. Trigon sa Merkurom u Vodoliji uvodi nove ideje i mogućnosti i otvara vaš um za nova razmatranja.

Vodolija

Mesec u Devici osvetljava vašu osmu kuću zajedničkih resursa u petak, donoseći ljubav prema detaljima i organizaciju računa i poslova koje delite sa drugima. Sjajan je trenutak da razmatrate zajednička ulaganja kako biste bili sigurni da je sve kako treba da bude. Mesec u Vagi donosi zabavu za vikend i lepe promene.

Ribe

Mesec u Devici donosi ljubav prema detaljima i specifičnostima u vašoj sedmoj kući partnerstva u petak. Trigon Meseca i Plutona u petak uveče donosi povoljnu atmosferu za intimnost i iskrenu vezu. U subotu i nedelju, Mesec u Vagi osvetljava vašu osmu kuću intimnosti i zajedničkih resursa, zadržavajući fokus na posvećenosti i odnosima. Trigon sa Merkurom u subotu ujutro stvara idealnu priliku za važnu diskusiju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading