POVEDITE računa sa kim ulazite u BRAK: Astrolozi kažu da ovi su ovi znakovi PREDODREĐENI da napuste sigurnu luku!

Vesti 28.01.2022 19:30 0

Da li je sudbina vašeg braka zapisana u zvezdama?

POVEDITE računa sa kim ulazite u BRAK: Astrolozi kažu da ovi su ovi znakovi PREDODREĐENI da napuste sigurnu luku!

Pexels/Mikhail

Istina je da se mnogi brakovi završavaju razvodom, ali sudeći po astrolozima neki predstavnici horoskopskih znakova jednostavno nisu predodređeni za bračnu luku. Oni imaju neopisivu potrebu da budu nezavisni i slobodni. Ako to shvatite, možda će se vaš brak ili veza ipak održati.

1. Vodolija

Nikada nećete naći Vodoliju na venčanju osim ako nisu primorane da budu tamo. U suprotnom, ne marite za instituciju braka. Brak sa vama je samo još jedan način da bude uključena u lične živote drugih ljudi. Vodolije su veoma svojeglave i nepredvidive. Često brak doživljavaju kao teret. Ovaj horoskopski znak ima najveću tendenciju razvoda, kako kod muškaraca, tako i kod žena. Ipak, ako ih dobro upoznate, jedno je sigurno! Brak ili veza sa njima nikada beće biti dosadni!

2. Ribe

Ribe, gotovo  zagarantovano idu u krajnosti kada je u pitanju brak. Iako je njihova vera u ljubav jaka, odbijaju da se nose sa sukobima i rešavaju  probleme koji se pojavljuju. Ribe žude za dubokom emocionalnom vezom sa svojim partnerima, ali su takođe izuzetno osetljive i bore se da izađu na kraj sa konfliktom. Ako odlučite da se venčate, skoro ćete se sigurno razvesti. Onog trenutka kada vas vaš partner zaista uznemiri ili uradi nešto što vam se ne sviđa, učinićete sve što možete da pobegnete od njega, bilo da se radi o prevari, laži ili odluci da mu nikada više ne verujete.

3. Strelac 

Jedna od najizrazitijih karakteristika njihove ličnosti je potreba za nezavisnošću i avanturom. U vezama, prilično lako gube iz vida stvarnost. Imaju velika očekivanja u vezama i često će romantizovati svog partnera. Ako upoznaju zanimljivijeg i neobičnijeg partnera koji pristane da uđe u vezu, oklev Oni mogu imati blizak i prisan odnos sa svojim partnerom. Ali oni takođe mogu da prođu danima bez razgovora ili . Ako to imate na umu, trebalo bi da budete dobro.

4. Blizanci

Blizanci dođu do tačke u svom braku kada osećaju da ulaganje više vremena i novca u brak nije vredno truda oni odluče da pobegnu. Kada postoji nestabilnost u braku, oni teže da se razvedu. Blizanci su promenljiv znak što znači da su poznati po promeni mišljenja, po rastu i razvoju svoje tačke gledišta. Ako se previše koncentrišu na to da udovolje drugima, a ne da se fokusiraju na ono što im je potrebno, onda će imati problema u donošenju odluka — uključujući i odluku ko će ih usrećiti, kaže astrolog Linda Džojs za "Bustle". Dodavanje njihovoj neodlučnosti je snažan idealizam — oni traže fantaziju ili ono što smatraju savršenstvom. Blizanci su poznati po tome što se zaljubljuju u nekoga ko živi u drugom gradu ili zemlji ili je možda osoba koja voli mnogo putuje. .. 
 


 


 


 
Komentari (0)
Loading