HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 27. JANUAR Sreća je na strani Bika, početak emotivne veze za Jarca, Vodolija zadovoljna
Shuterstoock

OVAN

Posao: Dolazi vam povoljan period za bavljenje organizacijom troškova i analizu isplativosti. Možete da očekujete da ćete imati neke nove tegobe ili zagonetke za rešavanje tokom dana.

Ljubav: Prija vam osećaj slobode i niste još spremni za neku ozbiljnu vezu. Postoji osoba koja vas intrigira ali sa njom ne želite više od avanture. Moguće je da imate blagi pad samopouzdanja danas.

Zdravlje: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Takođe, osetljivi su vam zglobovi, kolena, stopala, pa treba da povedete računa o mogućim manjim povredama ili uganućima u tom predelu.

BIK

Posao: Očekuje vas veoma pozitivna poslovna situacija. Sreća je na vašoj strani, čega god da se dotaknete. Ne biste ipak danas trebali previše da se opterećujete i da izmišljate sebi nove obaveze.

Ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiva situacija sa jednom novom osobom. Ukoliko ste zauzeti, prijala bi vam manja pauza i distanca od voljene osobe kako biste se odmorili.

Zdravlje: Povedite računa o holesterolu. Ukoliko ste već imali probleme sa jetrom, onda treba da budete pogotovo oprezni. Vodite računa o svojim navikama i redovno idite kod lekara.

BLIZANCI

Posao: Uspeli ste da prevaziđete neke probleme koje ste imali na ovom polju i sada se osećate kao da možete da uradite sve. Pred vama je jako povoljan period u kojem ćete ostvariti poslovno napredovanje.

Ljubav: Spremni ste da budete iskreni prema voljenoj osobi sve dok ona pokazuje da je spremna da bude dovoljno fleksibilna. Kompromis je tu negde, potrudite se da ga pronađete.

Zdravlje: Možete da se nadate da ćete na polju zdravlja imati sasvim dobru situaciju. Ne očekuju vas veći problemi. Dan vam je jako povoljan i za umerenu fizičku aktivnost.

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Tokom današnjeg dana se posvetite odmoru, sebi, svojim potrebama i na kratko se distancirajte od posla. Iskoristite dan kako dolikuje situaciji i ne forsirajte ništa.

Ljubav: Možete imati veoma zanimljivu komunikaciju sa osobom rođenom u znaku Riba. Vas dvoje ste prilično dobar spoj. Generalno vas očekuju klepe i pozitivne ljubavne promene.

Zdravlje: Mogući problemi sa osetljivom probavom kod vas danas. Pazite šta jedete. Neprijatnosti koje izaziva loše varanje vam stvaraju osećaj nervoze. Mirujte i ne naprežite se.

LAV

Posao: Nije vam preterano povoljan dan za poslovno polje, pa nemojte da forsirate one stvari koje vam jednostavno ne idu. Potrudite se da date sve od sebe kako bi se neko vreme opustili.

Ljubav: Veoma je važno da voljenoj osobi pokažete da ste spremni da se trudite da imate dobar odnos i da popravite komunikaciju. Od vas zavisi u kom će smeru teći vaša veza.

Zdravlje: Mogući su problemi sa jetrom. Izbegaavjte unos alkohola i svih štetnih materija. Ako ste primetili bilo kakve probleme, simptome, tegobe, obavezno se javite vašem lekaru.

DEVICA

Posao: Povoljan dan za poslovno polje. Lako ćete realizovati sve ono što ste imali u planu. Ne biste trebali da brinete previše jer vas ne očekuju bilo kakvi problemi i komplikacije.

Ljubav: Ako želite da ostanete u braku sa voljenom osobom potrebno je da ozbiljno shvatite neke njene kritike. Dolazi trenutak ozbiljnih promena i odluka, stvari ne mogu ostati iste kao pre.

Zdravlje: Bolovi u leđima su mogući. Prijala bi vam masaža i opuštanje. Nemojte da podižete težak teret ili da na bilo koji način dodatno opterećujete kičmu. Pazite na svoja leđa.

Foto: Printscreen/instagram

 

VAGA

Posao:  Imate važne planove za današnji dan i dajete maksimum svoje energije kako biste uspeli da obavite sve što želite. Moguće je da ste na neki način skloni tome da se preforsirate.

Ljubav: Možete imati zanimljivo poznanstvo sa jednom veoma posebnom osobom. Pred vama je promenljiv dan za emotivno polje. Dosta toga može biti i bolje nego što očekujete.

Zdravlje: Moguće su srčane smetnje kojima ste i generalno skloni. Moguće je da je došlo vreme za kontrolu kod kardiologa. Ako uzimate neku terapiju, potrudite se da to bude u skladu sa savetima lekara.

ŠKORPIJA

Posao: Moguće je da ste dobili novu poslovnu ponudu i da još uvek niste sigurni da li ćete je prihvatiti ili ne. Želite da razmotrite sve svoje opcije pre nego što donesete konačnu odluku.

Ljubav: Deluje vam da je voljena osoba preterano sumnjičava i niste oduševljeni zbog toga. Osećate neku dozu pritiska sa njene strane. Potrebno vam je vreme da se konflikt reši.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Skloni ste manjim problemima sa anemijom. Moguće je da koren svega leži u načinu ishrane. Posavetujte se sa vašim lekarom na tu temu.

STRELAC

Posao: Verujete u svoje sposobnosti i želite da ostvarite poslovno napredovanje. Vaše ambicije su veoma velike. Spremni ste da radite naporno i vredno kako biste uspeli da dođete do cilja.

Ljubav: Moguće je da se vremenom pojavljuju sve veće razlike između vas i voljene osobe. Kao da se razdvajate u mnogim stvarima. Postepeno dolazite i do pomisli da se rastanete.

Zdravlje: Očekuje vas dan u kojem će vam biti potrebno da se na neki način posvetite sebi. Negujte sebe, svoj vedar duh, dar za hedonizam. Iskoristite ovaj dan da probudite svoja čula.

Foto: Printscreen/instagram

 

JARAC

Posao: Možete da očekujete veliki uspeh na poslovnom planu. Zadovoljni ste svim onim što ste do sada ostvarili i planirate da idete još dalje, kako biste mogli da ispunite sve svoje ambicije.

Ljubav: Povoljan je dan za komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, kao i za početak nove emotivne veze. Ukoliko već imate partnera odnos između vas dvoje se polako popravlja.

Zdravlje: Povedite računa o svojim zubima koji bi sada mogli da budu prilično osetljivi i podložni karijesu i kvarovima. Posavetujte se sa vašim stomatologom oko svega.

VODOLIJA

Posao: Ako želite da napredujete, potrebno je da se malo više trudite. Imate velike kapacitete i ako se budete potrudili da ih iskoristite na poslovnom planu možete ostvariti mnogo bolje stanje.

Ljubav: Sami ste ali ne želite da tako bude još dugo. Potrebna vam je ljubav i nežnost. Žudite za novim poznanstvima i dešavanjima na ovom planu. Možete da očekujete promene.

Zdravlje: Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Pazite na svoje zdravlje jer ste u narednom periodu u podložni problemima na ovom polju. Važno je da budete odgovorni prema sebi.

RIBE

Posao: Danas ste skloni donošenju naglih odluka i moguće je da ćete napraviti neku manju grešku. Pred vama je period u kojem možete da dođete do nepredviđenih komplikacija.

Ljubav: Slobodno napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada! Nećete se pokajati kada joj budete pokazali koliko vam je ona važna. Vaš odnos bi mogao da napreduje u lepom pravcu.

Zdravlje: Problemi sa glavoboljom su naglašeni kod vas danas, pogotovo u prvom delu dana. Moguće je da ćete imati i manje probleme sa koncentracijom. Posavetujte se sa lekarom.

Komentari (0)

Loading