HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 24. JANUAR Ovan i Blizanci napraviće pomak u karijeri, Ribe treba da se čuvaju fizičkih povreda, a Strelca izdaje partnera
Foto: Pixabay

Ovan

Posao: Nova radna sedmica i solidan poslovni elan i motivacija dobra su osnova za uspešan dan na profesionalnom planu kod većine Ovnova.

Ljubav: Sa sličnim elanom krenućete i u rešavanje jednog bitnog ljubavnog problema, samo što je ipak verovatno da neće sve ići baš tako glatko.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Na startu nove radne sedmice najtipičniji Bikovi imaće solidan nivo energije, nešto više pažnje valja posvetiti komunikaciji i novim poslovnim dogovorima.

Ljubav: U nameri da realno sagledate postojeću situaciju u sferi ljubavi trebaće vam još malo vremena. Zbog toga ne žurite sa donošenjem konačnih zaključaka.

Zdravlje: Psihofizički napor

Blizanci

Posao: Odličan radni dan nalazi se pred tipičnim Blizancima, pre svega da iniciraju pokretanje realizacije novih poslovnih ideja i budu nosioci istih.

Ljubav: Brzopleto delovanje i ishitrene odluke mogu vam zakomplikovati dan u sferi ljubavi. Uzmite u obzir širu sliku, a ne samo viđenje stvari iz svog ugla.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

 

Rak

Posao: Prilično naporan radni dan, očekuje Rakove na početku nove poslovne sedmice. Možete postići sve na profesionalnom planu, ali uz veliku potrošnju energije i nerava.

Ljubav: Bezmalo sva vaša današnja pažnja na polju ljubavnih relacija usmerena su ka dragoj osobi, i uživanju u pozitivnoj atmosferi i dobrom raspoloženju.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Lav

Posao:  U niskom startu većina Lavova dočekuju početak nove radne sedmice. Praktično ništa vam neće biti teško na putu savladavanja profesionalnih prepreka.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, tu su već moguće neke ozbiljnije prepreke, pre svega zbog činjenice da niste na istoj talasnoj dužini sa dragom osobom.

Zdravlje: Moguća napetost, nervoza.

Devica

Posao: Imaćete  određena kočenja i blokade u poslovima sa svih strana. Zastoje je moguće rešiti, neophodno je da na  pravi način  vodite situaciju u pravcu kojim smatrate da treba.

Ljubav: Komunikacija koja je bazirana na obostranoj iskrenosti može vam danas doneti fine bonus poene i dokaz da se svaki trud isplati.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Shuterstoock

 

Vaga

Posao: Vrlo dobra klima na poslovnom nebu tipičnih Vaga daje dobru osnovu za korektan poslovni dan i sasvim pristojne profesionalne rezultate.

Ljubav: Ukoliko budete korektni u sferi ljubavi nemate šta sebi da prebacite, ali je svakako potrebno da se malo više angažujete.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa alergijskim reakcijama kože.

Škorpija

Posao: Tokom ovog ponedeljka Škorpije bi mogle da budu  veoma poslovno angažovane i nezadovoljne realizacijom zacrtanih ciljeva.

Ljubav: Bićete u iskušenju da negde zajedno otputujete, ali možda će ostati u domenu planova zbog poslovnih aktivnosti.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe, alergijske reakcije.

Strelac

Posao: Prvi radni dan nove sedmice za Strelčeve može biti veoma uspešan, pod uslovom da se fokusiraju na najvažnije obaveze i ne žure sa odlukama.

Ljubav: Svi problemi koji duže opterećuju vaš emotivni odnos mogli bi isplivati na površinu. Potrudite se zajedničkim snagama da izgladite nesporazume i rešite nedoumice.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Foto: Shutterstock

 

Jarac

Posao: Na startu nove radne sedmice najtipičnije Jarčeve očekuje dosta profesionalnih izazova, a najvažniji se odnosi na greške pojedinih saradnika koje čekaju na vas da ih sanirate.

Ljubav: Ovaj dan donosi opuštenu i mirnu atmosferu na vašem ljubavnom horizontu. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Od većine Vodolija očekuje se da tokom prvog radnog dana u novoj sedmici budu veoma angažovane na profesionalnom planu.

Ljubav: Pokažite dovoljno pažnje i razumevanja prema voljenoj osobi, samo tako ćete rešiti potencijalne nesuglasice.

Zdravlje: Povedite računa o radu kompletnog probavnog sistema.

Ribe

Posao: Na startu nove radne sedmice Ribe čeka dosta posla, ali i dosta tenzija u odnosima sa saradnicima. Uspećete sve da prevaziđete.

Ljubav: Nagle promene raspoloženja donose probleme u komunikaciji i moguće verbalne rasprave.

Zdravlje: Čuvajte se fizičkih povreda.

Komentari (0)

Loading