NEDELJNI HOROSKOP Lepe vesti za Bika, konflikti na poslu za Raka, Ribe očekuje nova ljubav jako brzo
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Dolazi period u kojem ćete biti maksimalno usmereni na svoj posao. Moguće je da ćete tokom ove nedelje uspeti lakše da prevazilazite probleme koje ste imali pre. Lakše se diše, prolaze negativni uticaji, pa ste spremni da napravite konkretne akcije kako biste na polju posla, situaciju lakše držali pod kontrolom. To vam i pogoduje, jer ćete konačno neke vaše ideje doći do izražaja. Moguće je da ćete nekim svojim odlukama iznenaditi okolinu - na pozitivan način. Pred vama je period u kojem ćete bit uspešni u sprovođenju bilo kakvih inovacija i kreativnih ideja na polju posla. Imaćete podršku okoline. Možete da očekujete da ćete imati i neke izazove. koje uz strpljenje možete da prevaziđete. Svakako da za vas nema prepreka koje ne možete sa uspehom prevazići. Aspekti vam pogoduju da prevaziđete razne izazove.

Ljubav

Na polju emocija biste na neki način mogli distancirano da se osećate. Teško vam je da sa voljenom osobom nađete zajednički jezik po svim pitanjima. Partner ima svoj stav i mišljenje koje nikako ne želi da promeni. Vaša budućnost je svakako u kompromisu. Jedino ako poslovno sarađujete sa emotivnim partnerom, u tom slučaju vam ova nedelja može biti jako povoljna za mogućnost da ostvarite stabilizaciju na polju ljubavi, ali i posla istovremeno. Inače ste usmereni na ozbiljna razmišljanja i životne planove koji su dugoročni, pa  ne trpite neozbiljnost od strane partnera. Ako ste slobodni, očekuje vas period u kojem ćete imati potrebu za tim da svoju slobodu zadržite. Niste spremni sada da menjate svoj stil života radi bilo koga. Važno vam je da budete posvećeni sebi i svom poslu, a ljubav vam pada u drugi plan.

Zdravlje

Očekuje vas period u kojem ćete biti u boljoj formi. Možete da očekujete da će vas često pratiti i višak energije. Vredni ste, aktivni, prija vam vežbanje od kuće. Možete da očekujete da ćete se osećati još bolje kada se budete posvetili nekim kreativnim aktivnostima koje bi mogle da vam ulepšaju svakodnevnicu. Ovaj period može da vam donese manje tegobe sa kičmom i leđima, pa su to slabe tačke o kojima treba da povedete računa. Maksimalno se potrudite da vodite računa o svojim leđima. Nemojte da podižete težak teret i pazite da vam se ne aktiviraju neke stare povrede u ovom predelu. Takođe, potrebno je da razmislite o udobnosti kreveta i jastuka u kojima spavate, jer je to isto od značaja za vašu kičmu. Savetuje vam se anatomski jastuk, koji bi mogao da bude vrlo pogodan za kičmu. Ne zanemarujte postojeće tegobe.

Savet

Učite dobre stvari, loše se uče same od sebe.

BIK

Posao

Naredna nedelja je za vas prilično povoljna. Možete da očekujete da će vam neke stvari konačno doći na svoje mesto. Poslovi koji nikako nisu mogli ranije da se ostvare, ma koliko se trudili, sada konačno mogu da ožive, sa uspehom da se realizuju. Imaćete utisak da imate više sreće na poslovnom polju nego do sada. Neke lepe vesti i osećaj olakšanja do vas dolaze. Uspešno ćete realizovati planove koje ste imali od ranije na poslovnom polju. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni svojim statusom ove nedelje. Povoljna je faza i za nova učenja, edukaciju, širenje znanja i pogleda u poslovnom smislu. Povoljan je period i za bavljenje poslovima koji su povezani sa komunikacijom, jezicima, pravom itd. Moguće je da ćete imati dosta pozitivnih okolnosti ove nedelje. Iskoristite ih na najbolji način.

Ljubav

Na emotivnom planu ste veoma odlučni. Znate šta hoćete, koja osoba vam se dopada i pored koga vidite sebe i svoju budućnost. Samo je potrebno da joj date neki nagoveštaj, signal, kako bi bez straha uspela da vam priđe. Ponekad delujete dosta zatvoreno ili čak zamišljeno, što otežava situaciju. Generalno ste zadovoljni odnosom koji imate sa partnerom, ako ste u braku ili vezi. Dopada vam se to što jedno prema drugome možete da budete maksimalno otvoreni i iskreni po svim pitanjima i što u vašem odnosu nema predrasuda. Možete da očekujete da ćete biti veoma zadovoljni ljubavnom situacijom. Ako ste slobodni, spremni ste da otvoreno pokažete svoja osećanja prema osobi koja vam se dopada. Imate mnogo samopouzdanja i pozitivne energije u sebi. Šarmantni ste i nije vam problem da osvojite srce svoje simpatije. Očekuje vas nedelja u kojoj ćete biti srećni.

Zdravlje

Na polju zdravlja vam je takođe naglašen povoljan period. U sebi imate dosta pozitivnog duha i dobrog raspoloženja. Očekuje vas nedelja u kojoj ćete se osećati jako i dobro u svojoj koži. Spremni ćete biti da se posvetite svojim navikama, tome da zdravije živite. Odgovorni ste prema sebi i slušate savete stručnjaka. Promenite režim ishrane, izbegavajte brzu hranu. Unesite više vitamina i minerala, jer postoji mogućnost i pada imuniteta. Trudite se da ulepšate svoj životni prostor, da ulepšate raspoloženje osobama do kojih vam je stalo i koje su vam bliske. Komunikativni ste i spremni da budete veseli. Osećate u sebi snagu da prevaziđete sve okolnosti koje vam ne idu na ruku. Nastavite sa odgovornim ponašanjem. Mislite na sebe i na ljude oko sebe. Osećate se dobro u svojoj koži i zadovoljni ste.

Savet

Ako hoćeš i na planinu ćeš skočiti, ako nećeš ni sa brda nećeš sići.

BLIZANCI

Posao

Pred vama je period u kojem ćete imati potrebu da budete aktivniji u svom poslu. Moguće je da ćete biti veoma konkretni, direktni, bez dlake na jeziku i da ćete biti spremni da preduzmete neke hrabre nove akcije. Povedite računa kako se obraćate pojedincima, kao i nadređenima, bez obzira na argumente s kojima raspolažete. Mogući su nesporezumi, pogrešno tumačene reči, postupci, naročito za vreme retro Merkura. Očekuje vas nedelja u kojj će vam finansije predstavljati manji problem. Moguće je da ćete morati ipak da razmislite o tome da postanete štedljiviji. Ne bi bilo dobro da sada pravite prevelike troškove, niti da donosite bitne odluke po pitanju posla i finansija. Očekuje vas period u kojem ćete svim svojim snagama raditi na tome da situaciju u kojoj se nalazite preokrenete u svoju korist.

Ljubav

Spremni ste da budete otvoreni prema partneru. Moguće je da ste u fazi svađa, konflikata i da vam je ljubomora glavni poriv za to. Očekuje vas faza u kojoj ćete ispoljavati fozu agresije i frustracija. Ako vaša veza već neko vreme ide u lošem pravcu, sada bi situacija mogla da eskalira. Imate utisak da niste spremni ni na kakav kompromis, već će biti po vašem ili nikako. Tvrdoglavost koju sada pokazujete može negativno da se odrazi na vaš odnos. Ukoliko ne uspete da rešite probleme koji vas muče već neko vreme, vaš jedini izlaz je u prekidu. Ako ste slobodni, onda ćete tokom ove faze imati tajne simpatije prema nekoj osobi koju poznajete preko posla ili preko prijatelja. Važno je budete što otvoreniji. Ovo je faza u kojoj može da bude strasti ili tajnih veza kod vas, ukoliko ste bez stalnog partnera.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, tokom ove nedelje ćete imati višak energije. Moguće je da ćete biti  često pod stresom, da ćete osećati veliku dozu napetosti, pa će vam biti potrebno da na neki način kanališete svoju energiju. Radite na tehnikama smirivanja, disanja, svaki dan se trudite da nađete neki razlog za radovanje i zadovoljstvo. Nekada je sreća u malim stvarima. Potrudite se da ne ulazite u bespotrebne konflikte sa ljudima oko vas. Gledajte sve sa lepše, vedrije strane. Naredni period vam donosi priliku da se oslobodite negativne energije kroz vežbanje od kuće. Važno je da se potrudite da nađete način da se držite podalje od stresnih situacija i da kanališete negativne emocije. Mogući su i manji problemi sa probavom. Posavetujte se sa lekarom oko moguće dijete. Držite se saveta stručnjaka, kako biste lakše prebrodili ovaj period.

Savet

Nije prijatelj onaj koji te medom maže, već onaj ko ti istinu u oči kaže.

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao

Tokom ove nedelje možete da budete skloni nesporazumima na polju posla. Moguće je da vam neće biti sasvim lako da sa poslovnim okruženjem ostvarite dobru komunikaciju. Sada ćete primetiti i neke neprijatne situacije, ujedno uvideti da je vaše okruženje prilično neiskreno. To vas neće preterano pogoditi, važno vam je da privatno imate podršku najmilijih. Za neke stvari i projekte vam treba više vremena. Moguće je i da postoji neka viša sila koja koči vaše planove ili napredak. Sve u svemu, pred vama je nedelja koja neće biti jednostavna kada je u pitanju polje posla. Potrudite se da poradte na strpljenju i ova loša faza će proći. Izbegavajte konflikte ali i povlačenje, već se potrudite da budete otvoreni i da jasno stavljate do znanja kakve su vaše granice. Moguća je poslovna podrška od strane starije osobe.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, naredni period za vas može da bude prilično važan. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati priliku da sa voljenom osobom jasno definišete i razgraničite planove za budućnost kao i očekivanja koja imate od vaše veze. Moguće je da ste ozbiljno posvećeni planiranju bračne zajednice i da vam je važno da se vaša veza ozvaniči i da po tom pitanju ostvarite jasan ljubavni status. Partner vas jasno podržava u tome i ima iste potrebe i želje, kao i vi! Možete da očekujete da ćete imati priliku za komunikaciju sa osobom koja je spremna za ozbiljnu vezu - ukoliko ste slobodni. Promene na polju partnerstva vam slede. Emotivno spajanje je moguće i sa nekom osobom iz prošlosti ili sa nekim koga već poznajete od ranije. Radite na otvorenijem pokazivanju emocija. Budite sigurniji u ophođenju sa partnerom.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, ove nedelje možete najpre biti skloni manjim problemima sa urogenitalnim traktom, bubrezima i ostalim organima za izbacivanje tečnosti. Unosite više tečnosti, ali i čajeva od origana, brusnice, kleke. Moguće je i da ćete biti skloni problemima sa kostima, kičmom, leđima kao i da ćete imati tegobe zbog prolazne ukočenosti, reume itd. Povedite računa o svom zdravlju. Ove nedelje vam se preporučuje da odmarate i da se ne forsirate. Dobra vam je trenutna faza za mršavljenje, mogli biste sada dosta lako da se oslobodite viška kilograma. Inače je povoljan period za promene u navikama kao i za to da donesete neke odluke koje će biti dugoročne. Uvedite aktivnost, vežbe u svakodnevne obaveze. Bojle ćete se osećati, kako fizički, tako i mentalno. Potrudite se da nađete unutrašnji mir i da budete u skladu sa samim sobom.

Savet

Laž je kao sitan novac – sa njom se ne može dugo živeti.

LAV

Posao

Pred vama je period u kojem ćete na neki način imati velike apetite, velike planove i ambicije. Sve u vezi posla vas sada interesuje i spremni ste da maksimum svoje energije i pažnje posvetite poslovnom polju. Svakodnevno imate veliki broj obaveza i trudite se da sve postignete. Potrebno vam je mnogo snage, upornosti, a sreća jeste ovaj put na vašoj strani. Čak i ako vam se čini da je trenutni period težak. Videćete da će vam se svetlo na kraju tunela pojaviti naglo i neočekivano. Potrudite se samo da ne brzate previše sa odlukama, već da budete spremni da svoje impulsivne reakcije kontrolišete. Razmišljajte intenzivno o mogućim rešenjima, konsultujte se sa proverenim i dragim osobama, koje mogu da vam daju pametan savet. Rešenje će doći samo po sebi. Konačno izlazite iz krize na jedan neočekivan način.

Ljubav

Na ljubavnom polju se na neki način sada ipak prepuštate rutini. Tokom ove nedelje možete da budete skloni i povremenim konfliktima sa osobom koju volite. Ljubomora, sujeta mogu da utiču na vaš odnos i da doprinesu već burnom stanju između vas i partnera. Trebaće vam vremena da se strasti smire, ako ste u vezi. Ukoliko ste u braku, velike su šanse da se već pomalo dosađujete i da vam nedostaje nešto što bi bar malo moglo da osveži vaš odnos sa voljenom osobom. Potrudite se da unesete neke novine u odnos, kako bi ga poboljšali. Za slobodne Lavove nije baš povoljan period, jer nema preterano jakih naznaka za nova poznanstva. Moguće je i da vaša okupiranost poslom i obavezama doprinosi tome da nemate vremena za ljubavni život. Ipak, trenutna faza je prolazna i kasnije vas očekuje neki preokret.

Zdravlje

Na polju zdravlja mogu da vas muče vaši hronični problemi koji su povezani sa srcem i krvnim pritiskom. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate sklonost ka povišenom krvnom pritisku, hipertenziji, probleme sa aritmijama, tahikardijom, ili ostalim srčanim tegobama. Slušajte savete lekara i ako imate prepisanu terapiju potrudite se da je poštujete. Izbegavaje stresne okolnosti, preterano naprezanje. Pazite na ishranu i na svoje navike. Ukoliko imate bilo kakve tegobe na vreme se posavetujte sa stručnjakom i nemojte da zanemarujete svoje zdravstveno stanje. Potrudite se da više pazite na sebe u narednom periodu. Izbegavajte i dodir sa bilo kakvom hranom kojoj je istekao rok trajanja. Takođe izbegavajte veće skupove, zatvorene prostorije, jer lako može doći do pada imuniteta, pa i zaraze.

Savet

Što srce ne uoči, to ne vide ni oči.

Foto: Shutterstock

 

DEVICA

Posao

Možete da očekujete da ćete tokom ovog perioda vi biti generalno zadovoljni svojom poslovnom situacijom. Tokom naredne nedelje ćete imati dosta sreće na poslu. Moguće je i da ćete imati višak slobodnog vremena, što će vas svakako voditi do mogućnosti da ostvarite bolje raspoloženje. Ukoliko to vreme adekvatno organizujete, možete da naučite nešto korisno ili da se dublje posvetite analizi svojih finansija. Takođe sada možete da mirno isplanirate naredne korake u ostvarivanju svojih zamisli i ideja. U svakom slučaju, tokom ove faze nećete imati previše stresa, ali ni obaveza. Možete da očekujete da ćete na polju posla u narednom periodu imati i manjak koncentracije, pa o tome treba da povedete računa. Stoga važne odluke odložite za neki kasniji period, kako ne biste načinili veće greške i propuste.

Ljubav

Kada je u pitanju polje emocija, možete da očekujete jako lep period. Ispred vas je nedelja u kojoj ćete želeti da slušate svoje srce. Moguće je da ste spremni da se na neki način obavežete i da ćete biti okrenuti stabilnoj vezi u kojoj ćete uživati. Partner vam uliva osećaj sigurnosti, poverenja, među vama vlada jaka strast i spremni ste da jedno sa drugim maksimalno uživate u lepim zajedničkim trenucima. Moguće je da ste u početku želeli racionalno da izbegnete osećanja, ali ste vremenom došli do zaključka da ipak ne možete da negirate svoje emocije. Prepustite se onome što osećate prema voljenoj osobi i uživajte u lepim trenucima koji su ispred vas. Otvorenost i iskazivanje emocija bez straha, spontano, može samo da oduševi partnera. Oslobodite se stega i budite svoji. Bićete veoma zadovoljni.

Zdravlje

Na polju zdravlja možete da imate manje probleme koji se tiču očiju, odnosno probleme sa vidom. Proverite svoju dioptriju na vreme. Pored ovoga, mogli biste i da imate tegobe koje se tiču pada koncentracije, čest osećaj odsutnosti na neki način, ali je moguće i da ćete biti malo nespretni i brzopleti. Zbog svega ovoga možete biti skloni manjim nezgodama, pa se potrudite da se čuvate. Takođe, naredna faza može da vam donese i probleme sa promenljivim krvnim pritiskom pa se potrudite i da o tome vodite dovoljno računa. Generalno ste odgovorni i zdravlje vam je važno, pa se trudite da održite dobru formu. Ostanite posvećeni zdravim navikama, umerenoj aktivnosti i slušajte savete lekara. Radi boljeg raspoloženja, birajte društvo prijatelja koji vam prijaju, koji donose pozitivnu energiju. Boravite više u prirodi.

Savet

Ko je na položaj došao kao lisica, taj će se na njemu ponašati kao vuk.

VAGA

Posao

Vama je naredni period povoljan kada je u pitanju polje posla. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni stabilnom situacijom koju imate. Sa nadređenim imate sjajnu komunikaciju, razumevanje i podršku za vaše nove ideje. Poverenje koje vam daje, omogućava vam da ostvarite svoje zamisli, bez kočnica, nesigurnosti. Jedino ako se bavite privatnim poslom, ova nedelja vam može biti teža i u tom slučaju biste trebali da povedete računa o štednji kao i o tome da se sada ne upuštate u velike projekte i u nove odluke. Ne trošite novac na bespotrebne stvari. Potrudite se da budete spremni da se posvetite svojim dugoročnim ciljevima. Povoljan vam je period za posao od kuće ili za rad zajedno sa nekim članom porodice. Sada ste usmereni i na dobrobit ljudi oko vas, a ne samo na svoju sopstvenu korist. Posvećeni ste svom poslu.

Ljubav

Na polju ljubavi ste zadovoljni. Vaše emocije su stabilne i težite tome da se držite odluka koje ste doneli. Ako ste u braku, to znači da ste verni partneru i da ste mu maksimalno posvećeni, kao i on vama. Možete da očekujete da će vaš odnos u budućnosti da vodi u stabilnost koja će vam ulivati još veći osećaj sigurnosti. Povoljan je period i za poboljšanje rodbinskih odnosa. Ako ste slobodni, moguće je da imate simpatiju odavno i da se ovih dana pokreće u vama još dublja i jača želja za spajanjem i zbližavanjem među vama. Budite hrabriji, ispoljite svoje namere prema partneru. On želi vašu inicijativu. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite prisniji odnos i da ćete na polju emocija tokom ovog perioda biti nekako opušteniji nego pre. Pred vama je nedelja u kojoj će vam zvezde biti naklonjene!

Zdravlje

Očekuje vas period u kojem  ćete na polju zdravlja imati takođe stabilno stanje. Ne biste trebali da očekujete nove probleme i poteškoće. Zadovoljni ste svojom formom i kondicijom i osećate se jako dobro u svojoj koži. U sebi nosite dosta pozitivne energije i to se na vama vidi, jednostavno zračite! Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspešno rešavati tegobe iz prošlosti. Pred vama je povoljna faza u kojoj ćete kroz umerenu aktivnost doći do toga da se osećate još bolje. Slabe tačke ove  nedelje vam mogu biti vezane za stomak, ali ako budete vodili računa o ishrani nećete imati veće probleme na ovom polju. Nekada umete da preterate u unošenju slatkiša, ali i hrane. Pravi ste gurman. Naravno, ukoliko postoji bilo šta što vas muči posavetujte se sa lekarom, ne odlažite odlazak. Možete uraditi i godišnju analizu krvi i urina.

Savet

Savest je kao komšija, što si s njim veći prijatelj, to bolje.

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

Posao

Očekuje vas period dobrih poslovnih ideja. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima u kojima ćete biti zadovoljni. Imaćete priliku da ostvarite neke manje planove, da završite sitne obaveze i poslove koje ste od ranije imali u planu. Pred vama je period koji vam donosi mogućnost za značajnu komunikaciju i poslovne razgovore koji će vam biti korisni na duže staze, naročito pri saradnji sa inostranim partnerima. Povoljan je period ako se bavite bilo kakvim poslovima vezanim za kompjutere, tehnologiju, dizajn, itd. U svakom slučaju, naredna faza vam donosi priliku da budete efikasni i korisni. Ništa vam nije teško i maksimalno ste aktivni na poslovnom polju. Zadate zadatke rešavate brzo i efikasno, bez poteškoća. Poslodavci će to primetiti i umeti da cene, što će vam kasnije pomoći pri napredovanju.

Ljubav

Na polju ljubavi vas očekuje period koji vam donosi pomalo nestabilnu situaciju. Ako ste slobodni, u tom slučaju niste baš spremni za sasvim ozbiljnu vezu. Avanture vas zanimaju sve dok su prolazne i dok od vas ne zahtevaju preveliki angažman ili žrtvovanje. Moguće je da nemate volje sada da se bilo kome ozbiljnije posvetite na ovom planu. To je ipak samo trenutno stanje kod vas. Ako ste zauzeti, komunikacija sa voljenom osobom može da bude promenljiva, puna ponosa ili nekog zameranja iz prošlosti. Moguće je da među vama postoji nešto što se krije i prećutkuje, a što dodatno unosi distancu između vas i partnera. Potrudite se da inicirate razgovor sa partnerom, kako bi vama bilo lakše. Nije vam lako da se izborite sa svim problemima koje imate u ljubavnoj vezi i potrebno vam je vreme kako bi popravili odnos sa partnerom.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati priliku da se rešite zdravstvenih tegoba iz prošlosti. Nikako ne odlažite rešavanje tog problema. Posavetujte se sa vašim lekarom ako vas bilo šta muči, a pogotovo ako imate probleme vezane za respiratorni sistem. Izbegavajte sve faktore rizika. Vodite računa o prevenciji i o svom zdravlju. Maksimalno se potrudite i da izbegavate cigarete, ali i zadimljene, zagušljive prostorije. Veoma je važno da budete posvećeni svom zdravlju kako vam se ne bi kroz neko vreme stvorile nove komplikacije na ovom polju. Potrudite se i da dovoljno odmarate, ali isto tako i da se držite  podalje od stresa koji može negativno da se odrazi na vaš imunitet. Potreban vam je odmor, san. Budite odgovorni prema sebi, ali i prema drugima. Razmišljajte pozitivno i zdravo!

Savet

I na suncu ima mrlja i na biseru ogrebotina.

STRELAC

Posao

Imaćete važna dešavanja na polju posla tokom ove nedelje. Moguće je da ćete na finansijskom polju doneti odluke koje će se na duže staze odraziti na vas. Takođe, ovo je dobra faza za planiranje novih ulaganja, za podizanje kredita, pozajmica, za nekretnine, nasledstvo i generalno za bavljenje svim imovinskim pitanjima. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni rezultatima rada i truda koji budete uložili u svoj posao tokom ove nedelje. Sudbina vam je naklonjena, a vi ste se zainatili da uspete i nećete odustati dok ne budete ostvarili svoje ciljeve. Tvrdoglavo ste zapeli ka ostvarenju poslovnog uspeha. Razmislite da li bi bilo bolje da ostavite te zamisli za neki kasniji period, kada će vam zvezde biti naklonjenije i kada ćete uspeti sa mnogo manje snage i truda da osvarite ono što želite.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni tome da se ponašate ljubomorno. Moguće je da posesivnost na neki način izbija iz vas i da vam nije ni malo lako da partneru zaista verujete. U narednom periodu možete da imate komplikacije u vašoj emotivnoj vezi, ako budete preterivali sa nekim vašim pravilima i idejama. Pazite da zbog straha ne izgubite partnera, ne počnete da pravite neke krupne greške. Očekuje vas period u kojem ćete od voljene osobe na neki način tražiti potvrdu ili dokaz vaše ljubavi. Partnera opterećuju vaši dvosmisleni komentari. Budite jasniji u svojim očekivanjima. Partner možda i ne sanja koje su vaše potrebe. Ako ste slobodni, nepovoljan je period za nova poznanstva i više razmišljate o novcu nego o osećanjima. Usmereni ste na svoj posao, planove i ambicije, a ne na traženje zadovoljstva.

Zdravlje

Na polju zdravlja vam dolazi faza u kojoj možete da budete skloni malokrvnosti. Povedite računa o vašoj ishrani i potrudite se da unosite više kvalitetnih namirnica koje utiču na povećanje gvožđa. Raspitajte se koje namirnice mogu da vam poprave krvnu sliku. Oko svega što vas muči se posavetujte sa vašim lekarom. Važno je da vam ishrana bude zdrava, izbalansirana i redovna. Potrudite se i da unosite dovoljno tečnosti kao i da vodite računa o svakodnevnim navikama. Očekuje vas nedelja u kojoj ćete moći da počnete dijetu i vidite prve rezultate ako se budete pridržavali iste. Dolazi vam vreme za neki vid samodiscipline kako biste mogli da pomognete svom zdravlju. Potrudite se da odgovorno prihvatite manje tegobe koje imate i da se posvetite rešavanju istih. Do sada ste imali ozbiljne propuste.

Savet

Bolje je i nedoreći, nego previše reći.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Posao

Izbegavajte donošenje novih poslovnih odluka tokom ovog perioda. Potrudite se maksimalno da budete posvećeni svom poslu, ali i da nađete vremena za odmor  onda kada vam je to potrebno. Tokom ove nedelje nećete imati ključna dešavanja, važne razgovore niti bilo šta što vam u većoj meri može doneti promene na poslu. Zato pokušajte da se posvetite svojim svakodnevnim obavezama i budite spremni da date sve od sebe kako biste menjali svoje raspoloženje. Skloni ste tome da stvari posmatrate iz negatvnog ugla, što sada pogotovo može biti naglašeno. Umesto toga, pokušajte jednom da sagledate pozitivnu stranu stvari. Sebe ubeđujete da je vaše sageladavanje sušta realnost, ali preterujete u toj mračnoj fazi. Ujedno i sebe umete da preoštro kritikujete, što oduševljeno prihvatau osobe iz vašeg okruženja.

Ljubav

Na polju emocija ste na neki način spremni da priznate sve ono što vam leži na duši. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta emotivnih oscilacija i trzavica. Moguće je da iz prošlosti u sebi nosite neku patnju i nezadovoljstvo, što je ostavilo ozbiljnog traga u vašem srcu. Sada ste jednostavno spremni da pred partnerom olakšate dušu. U njemu ćete imati podršku. Potrebna vam je pažnja, nega, želite nekoga ko  bi mogao da brine o vama. Očekuje vas period u kojem ćete žuditi za pažnjom i emocijama. Ako ste slobodni, možete da budete skloni tome da se vratite nekoj bivšoj ljubavi iako duboko u sebi osećate da to možda baš i nije najmudrija odluka. Idite za svojom intuicijom, koja će se pokazati kao neporešiva. Potrudite se da date sebi vremena kako bi otkrili šta vam je zaista potrebno na ljubavnom polju.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj biste mogli da budete skloni manjim tegobama. Promenljivo stanje vas očekuje i ako već imate neke probleme iz prošlosti. Tokom ove nedelje se maksimalno posvetite sebi, svojim potrebama i svom zdravlju. Potrudite se da izgradite zdrave navike i da budete spremni da mislite više na svoje potrebe. Odmarajte, spavajte, regenerišite svoju energiju. Izloženi ste stresu, nesanica vas muči. Vreme je da se odmorite, odlazeći na neku daleku destinaciju, koja će vas potpuno relaksirati. Potrudite se da unosite dovoljno tečnosti. Izbegavajte preveliko naprezanje ili bilo šta što vam ne prija. Dajte sebi vremena da se oporavite od problema i nemojte da forsirate svoje telo. Istovremeno, bacite se u potragu za emotivnim balansom koji vam je takođe potreban kako biste bili zdravi.

Savet

Dušom izmeri, umom proveri, a tek onda veruj.

VODOLIJA

Posao

Pred vama je period u kojem ćete imati konfuzno stanje na polju posla. Generalno tokom ove nedelje možete da budete suočeni sa manjim ograničenjima na poslovnom polju. Potrudite se da ne forsirate brz završetak poslova da ne bi došlo do nekih grešaka u žurbi. Kako je period retrogradnog Merkura ne ulazite u nove poslove, a svoju energiju usmerite na rešavanje ranije započetih. Važno je da pokažete više strpljenja i prema sebi, ali i prema drugima. Nemojte da požurujete bilo kakvu realizaciju planova. Moguće je da ćete imati naglašenu intuiciju tokom narednog perioda i da ćete lako moći da pretpostavite koji su sledeći događaji koji vas očekuju. Važno je da slušate svoju intuiciju i da verujete u sebe. Povoljan je period i za nove, kreativne ideje, koje ćete uspeti do tančina da isplanirate.

Ljubav

Kada je u pitanju polje ljubavi, nije vam ni malo lako da ostvarite stabilnost. Moguće je da najpre imate problem da se suočite sa svojim osećanjima, da bežite od svojih emocija i da vam zbog toga nije lako da ostvarite zadovoljstvo na ovom polju. Ovo je vreme u kojem biste trebali da se preispitate po pitanju svojih emotivnih potreba. Ako ste u vezi onda partner nema dovoljno poverenja u vas. Moguće je da imate sklonost ka tome da neke stvari i skrivate ili da potiskujete. Sada je vreme da iznesete pred partnera razloge nezadovoljstva koje vas muče. Ako ste slobodni, ovo je faza u kojoj možete da budete stidljivi i skloni tome da imate manjak samopouzdanja, pa vam nije baš lako da sada ostvarite novo poznanstvo. Potrebno vam je vreme da se malo oslobodite. Potrudite se da prevaziđete sumnje u sebe.

Zdravlje

Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni osećaju umora, iscrpljenosti. Potrebno vam je dosta sna u narednoj nedelji, pa je važno da nađete dovoljno vremena kako biste mogli da se regenerište. Važno je da se posvetite svom zdravlju, jer ćete biti prilično osetljivi u narednom periodu. Možete da očekujete da će vam u narednom periodu slabe tačke biti vezane za cirkulaciju, krvotok i srčani sistem. Povedite računa o svom zdravlju. Potrudite se da stvarate zdravije navike. Oko svega što vas brine ili muči se na vreme posavetujte sa lekarom. Pridržavajte se mera prevencije i izbegavajte bilo kakav faktor rizika na polju zdravlja. U narednom periodu će biti potrebno da vodite više računa o sebi. Ne izlažite se bespotrebnim rizicima, boravkom u zagušljivim prostorijama. Poradite na svom imunitetu.

Savet

Na krivom se putu ne vidi napred.

RIBE

Posao

Tokom naredne nedelje ćete biti generalno zadovoljni poslovnom situacijom. Nalazite se u periodu koji vam donosi stabilnost. Na svom poslu se osećate dobro i imate solidne odnose sa kolegama. Možete se opušteno savetovati sa njima oko poslovnih ciljeva, jer ste uvereni da oni to neće zloupotrebiti. Moguće je da ćete preko prijatelja ili nekog od bivših saradnika dobiti savet oko posla ili preporuku - ako ste u potrazi za poslom. Generalno ćete imati sreće ove nedelje i vaši talenti će doći do izražaja, pa ćete imati i šansu da napredujete  u svojim planovima. Očekujte i podršku od nadređenih. Nedelja ispred vas je dobro postavljena, pa ćete doći do kratkoročnih ciljeva bez većih otežanja. Možete da očekujete da će sve ići uzlaznom putanjom, računajući i poboljšanje finansija, kro napredovanje.

Ljubav

Kada je u pitanju polje emocija, očekuje vas faza koja može da vam donese mir i sreću. Sa voljenom osobom ste uspeli da ostvarite jako dobru situaciju, postoji obostrana ljubav, razumevanje, podrška, ali i čežnja među vama kao i jaka strast. Uživate u vašoj vezi i maksimalno ste posvećeni jedno drugome. Možete da očekujete da ćete sa partnerom ostvariti opuštenu atmosferu i dobru komunikaciju. Ne očekujte bilo kakvu vrstu problema, počnite zajedno da planirate budućnost.Ako ste slobodni, ne biste trebali da brinete previše, jer vas nova ljubav očekuje jako brzo. Moguće je da ćete imati poznanstvo sa osobom koja će biti sasvim po vašim merilima. Spremni ste da novoj ljubavi date šansu i da otvorite svoje srce. Postepeno ćete se zbližavati, bez naglih preokreta, što vam i odgovara, jer niste pobornik nečega što je forsirano.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete se generalno osećati dobro. Situacija na ovom polju bi trebala da vam bude stabilna. Očekuje vas faza zadovoljstva i ispunjenosti. Sreća vas prati na svim poljima, pa tako i kada je u pitanju zdravlje, nemate naglašene bilo kakve veće probleme i poteškoće. Posvećeni ste sebi, svojim bližnjima i dobro se osećate zbog toga. Povoljan je period da se posvetite nekom svom talentu ili kreativnim idejama koje imate od ranije. Osetićete se dobro dok razvijate svoje ideje i svoje umetničke talente. Posvetite se svojim potrebama. Ova nedelja vam je povoljna za sve vaše ciljeve. Bićete insipirisani, puni energije i spremni da menjate svoju svakodnevnicu na bolje. Boravite više na otvorenom, u prirodi, iskoristite zimsli period za odlazak na planinu, kako biste dopunili energiju.

Savet

Reč nije strela, nego je strašnija od strele.

                                                                           

 

 

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

23.01.2022 10:17

Meni je bas sve jedno,mozes da biras sta zelis,avanturo ili ozbiljno vezo.Jer ovako samo trazite avanturo,a nista ozbiljno.🙋‍♂️🦂🇦🇹.